Forum towarzyskie »

KOTY

ale mnie w zooplusie wkurzyli... zamówiłam jedzenie dla moich kociaków 10go stycznia. No i nie ma paczki do dzis a koty dziś już miały tylko na śniadanie Mam numer nadania paczki w mailu to więc dzwonie do GLSu a oni mi na to że jeszcze tej paczki nie uzyskali od sklepu że mam sie kontaktować ze sklepem.

Kalaarepa ja też zamówiłam 10 stycznia i dzisiaj w południe miałam paczkę u siebie. Pan kurier jak zawsze raniutko zadzwonił czy będę o danej godzinie. Nigdy nie miałam z nimi problemu. Może to jednorazowe.
pewnie tak, aczkolwiek już mam tyle złych doświadczeń ze sklepami/przesyłkami że poprostu łatwo się wkurzam a najbrdziej mnie wkurza że nie mogę zadzwonić tylko muszę czekać na maila. No ale pewnie się to wyjaśni, zamawiam zawsze karmę z zooplusa i pierwszy raz się tak zdarzyło
kalaarepa, o boże! NIE ZAUWAZYŁAM!  💘 chce go! Tylko czemu taki drogi  👿
z zoodragon czekałam tydzien chociaż zaznaczona była wysyłka w ciągu 24 godzin.
Kajula zobacz tam przy opiniach pod opisem sa zdjecia uzytkownikow
Fajna poza, krol zycia  😎  🤣
Ja bym sie tej gumowej szczotki obawiala przy delikatniejszych ubraniach, ze mi je po prostu poszarpie/powyciaga niteczki/zniszczy. Dla mnie gumowki sprawdzaja sie super przy dywanach - gumowka ostera jest po prostu rewelacyjna w tych sprawach. Ale do ubran uzywam tej z wczesniejszych linkow, powierzchnia szczotki ladnie i delikatnie sciaga klaki nie naruszajac samego materialu. A rolki..  🙄 lezaw lazieence, niechciany prezent.. mam zawsze wrazenie, ze ten klej co sciaga klaki czesciowo zostaje na materialae i za chwilke bede jeszcze mocniej oklaczona i jeszcze trudniej bedzie sie tego pozbyc  🙄
My mamy taka rolke gumowa, ktora sie czysci pod woda i jest weielorazowego uzyktu. Kupilam ja kiedys za 5 zl i jestem z niej mega zadowolona. Czysci ubrania, dywany, kanapy, nawet panele 😁

Najlepsze drapaki sa firmy RUFI, nie ma stabilniejszych i trwalszych, cena  powala, ale mozna dostac uzywane za bezcen

My mamy te http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25983600 i jestem zadowolona, jest stabilny i nie przewraca sie jak 7,5 kg szatana wpadnie na niego z impetem. Ceny tez maja ok.

Palemka, swietny kot 😍
kurcze!! jak ten już ostatecznie umrze to kupie taki

http://allegro.pl/nr-026b-drapak-dla-duzego-kota-budka-legowisko-i2940464888.html

mlask

taka byłam mała
Z drapaków warto zapytać Pana Skowrona (www.e-drapaki.pl). Robi pod zamówienie i ma na prawdę fajne drapaki.
Fajna jakość też jest u Dempmal i Leoland (do znalezienia na allegro)

NIE KUPUJCIE OD FIRMY DRAPAKOLANDIA (Mikmar). Miałam ich drapak robiony na zamówienie, sufitowy, a słupki miały 7cm. Kilka razy o mało nie spadł razem z kotami.
Wistra, o depmalu pisalam juz ciut wyzej 😉

Mial ktos takie krople?  http://ekozwierzak.pl/Koty/Suplementy1/Wita-Vet-Siersc-25-ml-(krople).html

edit
Po skonczeniu worka TOTW ( to bedzie chyba za 3-4 miesiace) chce sprobowac tego http://ekozwierzak.pl/Koty/Karmy-bez-zboz1/WildCat-Etosha-3-kg-(80-miesa).html.  Zobaczymy czy bedzie skubal.
Miałam, dla moich niejadalne 🙁
Co ty gadasz, o cholercia.
Nie chce dawac juz tasty, a ten sklad jest bardzo fajny jak na sucha karme.
Napisze o probki, moze przysla.

Mam nadzieje jednak, ze bedzie to jadl, bo na wakacjach kot nie bedzie rozpieszczany miechem przez moja mame.
Ja mówię o kroplach z witaminami :P Wildcata nigdy nie jadły, drogi  😁
Na świecie karm jest FELIDAE Cat & Kitten Formula 14kg 159zł, bo data ważności do 10 marca 😉
😂
Ja tam z kroplami nie mam problemy, do pyska i tyle, z tabletkami to samo. Mus to mus

Nooo wildcat drogi jak szlag, ale sklad fajny
jeny jak ja niecierpie tego jak wchodzę do kuchni a one wlatują z wrzaskiem do kuchni, jęczą miauczą i wołają żeby dać jeść!!! a miske mają pełną ale nawet nie powąchają jej. To jest szantaż emocjonalny, dałam im kawałek szynki, nie zjadły dalej wyją... a mięso dostają tylko w środy i soboty, zręsztą nawet nie mam jeszcze na jutro kupionego mięsa.. cóż będe twarda i oleje te shrekowe oczy;>
kalaarepa chyba wszystkich skubańce tak molestują w kuchni. Moje choćby nie wiem jak mocno spały ZAWSZE wiedzą kiedy zbliżam się do lodówki  🙄

Wasze też w zimie robia się takie przylepy? Kotki od siebie odkleić nie mogę.
moje wolą siedzieć na krzesłach przy kaloryferze 😉
Moja wali dziś koniem po ścianach i suficie, więc... nie, nie jest bardziej przytulaśna. Ona jest przytulaśna tylko rano, albo jak coś robię w kuchni. No i jak na kibelku siedzę.
hahahah Dworcika moje to samo...chciałam to napisać już dawno ale się wstydziłam... o tym kibelku  😁
No ja z ręką na sercu mogę potwierdzić, że baby do kibla zawsze chodzą razem.
No i Sorry, ale to gej.
[quote author=hate me! link=topic=12.msg1651624#msg1651624 date=1358278537]
Wasze też w zimie robia się takie przylepy? Kotki od siebie odkleić nie mogę.
[/quote]

Moje spia ze mna, to znaczy na mnie i po kazdym z kazdej strony  🙄 Kupilam sobie zimowa koldre i puchaty kocyk a dalej spie pod cieniutka letnia. I pod kotami  😁

OO tak, koty wpatrzone w oczy, wyciagajace blagalnie lapki bo umieraja z glodu a czlowiek ma cos pysznego, to norma  🤣
zdublowany post
ale kto gej bo nie zakumałam coś  😁 a u mnie tylko Czarna i Mila siędzą pod drzwiami i miauczą żeby je wpuścić  😁
U nas co noc tak...

kalaarepa, mój czarny kot, ostatni z futerkowej starszyzny - Sorry.
Podejrzewamy go o różne takie... ni to gej, ni to... w sumie diabli wiedzą. On kocha wszystkich. I ze wszystkimi się przyjaźni. I wprasza się do kibla.
Moj tez zawsze wprasza sie do kibelka i wskakuje mi na plecy
konia44 na plecy??? 😲 jestem w szoku 😂
Dworcika nie zakumałam że Twój kot nazywa się Sorry swoją drogą bardzo oryginalne imię;p
Moj Puszynek tez wiernie towarzyszy w kibelku, tez lubi wtedy siedziec  na plecach 😡  😁  ale my znamy sie Puszynkiem od czasow byl on malym klebuszkiem, wiec jak to w zazylej rodzinie..  👀 😁
edit. nie do konca stylistycznie po polsku...
U nas jak spędza jakiś ludź czas na kibelku, to Glitne kima na kaloryferze (jest za plecami osoby na posiedzeniu)  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się