Forum towarzyskie »

KOTY

Horcia, chyba to to. A jak nazwałaś to, szukając? Nie wiem jak wpisać na allegro.
E: grunt to być ślepym, nazwa w linku. Tak czy siak na allegro nic mi się nie wyświetliło.
Kajula- to neva masquerade?

Tak jest 🙂

Bischa, wpisala w google "magischer reiniger", ale jedyne co mi wyskakuje, to same niemieckie strony :/
ale mnie w zooplusie wkurzyli... zamówiłam jedzenie dla moich kociaków 10go stycznia. No i nie ma paczki do dzis a koty dziś już miały tylko na śniadanie Mam numer nadania paczki w mailu to więc dzwonie do GLSu a oni mi na to że jeszcze tej paczki nie uzyskali od sklepu że mam sie kontaktować ze sklepem. Ale tak ogólnie to ciemna masa jestem i się nie spytałam to skąd mają w takim razie numer nadania, sami sobie go nadali bo im się nudziło czy o co chodzi?? Dzwonie do zooplusa a tam sklep czynny do 14 i rozłączają mnie, nawiasem mówiąc "pocałujcie misia w dupe" ;/ Musze pisać maila a wole załatwiać takie sprawy przez telefon, mam nadzieję że mi szybko odpiszą. Jestem wściekła mam nadzieję że dostane wkońcu to żarcie bo ktoś w kulki leci. Przed chwilą musiałam iść do zoologicznego i kupić Royal Canin;/
kalaarepa, numer nadania moga miec jak wygenerowali list przewozowy na stronie przewoznika 😉 Rownie dobrze mogli go wygenerowac wczoraj a przesylke puscic za 5 dni :/
A ja ostatnio kupiłam dwie paczki Royala dla brytyjczyków i zrobiłam 🤔 Strasznie wielkie kulki jak dla kota, a przecież kupowałam już kilka razy i nigdy nie były takie wielkie. Na szczeście jakoś się do nich mój Bursztyn przekonał, ale łatwo nie było 🤔 A tak go uwielbiał 😵
Dlatego ja, zawsze będę polecać only telekarma.pl! Od 89 zł darmowa przesyłka, jeśli zamówisz do 15, zamówienie przychodzi następnego dnia, po 15 "pojutrze", oczywiście trzeba też wziąć pod uwagę święta, weekendy. Brakuje mi jedynie większego asortymentu zabawkowego i drapaków.
a propos drapakow, czy mozecie jakis polecic, ktory jest mega wytrzymaly i ktory nie jest przepoteznie drogi? Moja kicia juz calkowicie swoj rozwalila a ma dopiero rok  🤔
Podłączam się do pytania, bo moje łóżko długo nie wytrzyma takiego traktowania 😁 I nie może być zbyt wysoki, szeroki, bo nie mam na niego zbyt wiele miejsca.
A no i co do telekarmy, to jeszcze czasem nie ma tego, czego akurat potrzebuję, ale ja zerkam tam na jakiś czas przed skończeniem się i w większości przypadków następnego dnia już to coś jest, najdalej 2-3 dni później.
No właśnie wypociłam maila...nienawidze kurierów!!! nieodpowiedzialnych sklepów internetowych itp. Ostatnio miałyśmy z mama problem też z GLSem. Szczerze mówiąc nie wiedziałam że trzeba podawać godziny odbioru, nikt o tym nie pisał jak kupowałam. A kurier sobie przyjechał do domu o godzinie 11 gdzie wszyscy w pracy i koniec..(jak się mama spytała czemu nikt nie zadzwonił wcześniej żeby się umówić to on powiedział że nie było numeru co jest nieprawdą bo sama osobiście go wpisywałąm) MAsz lecieć do domu bo Pan szanowny kurier stoi pod drzwiami i czeka. Mama poprosiła go żeby przyjechał do pracy.. to nie bo to nie jego rejon.. no to ja mowie zeby przyjechal do mnie bo ja w domu akurat byłam.. to nie w mojej dzielnicy też nie przyjedzie bo to tez nie jego rejon i koniecznie ma ktoś przyjść w tej chwili i odebrać, a jak nie to on wywozi ta paczke na wioche 30 km pod bydgoszczą. Zostawić w punkcie docelowym nie będzie bo on nie ma czasu (co to za wymówka???) Wkońcu powiedział ze bedzie z tym jutro o godzinie 13 i koniec kropka. Mama wzięła urlop ( o zgrozo!!!) i czekała bo to były prezenty gwiazdkowe dla dzieci więc jej zależało. o godzinie 7 rano napisal jej smsa że będzie o 10. Koniec końców Pan zamiast o 10 przyjechał o 12!! Poprostu zgroza co tam sie dzieje. Mój mąż złożył w imieniu mamy skargę na tego kuriera, ale pewnie nic mu za to nie zrobili. Poprostu mam dość. PRzepraszam zrobiłąm OFFTOP ale musiałam się wyżalić
kalaarepa, ja w takim przypadku prosze kuriera o zostawienie przesylki u sasiadki 🙂 No chyba, ze trzeba zaplacic, to co innego...
No właśnie to było za pobraniem
Moja przyjaciolka miala teraz sytuacje, ze zamowila na stronie jakies ciuchy z super rabatem, przesylka miala byc najpozniej w ciagu dwoch dni, a za 5 dni jechala na 3 dni do Kolobrzegu. No i kurier oczywiscie byl, jak ona byla w Kołobrzegu. Byl w pierwszy dzien i od razu na drugi. Przesylka wrocila. Byla wsciekla, bo nawet nikt nie zadzwonil. Wkurza mnie to, ze kurierzy odsylaja paczke po 2 dniach odkad w ogole trafila do nich :/ na poczcie przynajmniej jest dwa tygodnie...
No właśnie oni w ogóle za dużo się nie przejmują... a tyle co krwi napsują??? ale teraz to chyba zooplus zawinił.. ale dobra koniec tematu bo my tu o kotach a nie przesyłkach gadamy:>
Dlatego ja jak tylko mogę to zamawiam prze pocztę. I nie ma problemu.
palemka co do RC dla Brytków moje wszystkie 3 to kochają nawet Mila jak była mniejsza to ledwie jej się to do gęby mieściło a podjadała. Właśnie też kupiłam teraz w zoologicznym kilogram tego ale kuleczki są takie duże jak zawsze, ale szczerze nie wyobrażam sobie jeszcze większych chrupek.Może im się z karmą dla psów pomyliło;p poza tym dawno Twojego nie widziałam masz jakies zdjęcie??🙂

Kajula a co masz na mysli niedrogi??  do 500zł czy do 100zł? ja mam drapak ten niby kosztuje 400zł bez promocji ale mam go od września i za ciekawie to on nie wygląda teraz, tzn trzyma się jeszcze ale mam wrażenie że niedługo będzie sie sypać może przez tą wagę Iwa też bo jak on po nim skacze jak np wchodzi to to wszystko sie chwieje i tylko się zastanawiam kiedy się to załamie

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/160_cm/285688
Chyba tylko Sanabelle Grand jest wieksze  😵 moje koty zrobily tak  😲 jak zobzczyly te kule..
ja zamowilam wczoraj w nocy transporter dla kocurka, na dniach powinien być. dziś kupiłam miseczki i  łopatke do zwirku. w sob. dokupie jeszcze 2 miseczki i musze jakis zabawek powzukac.  albo coś stworzyć
kalaarepa, takiego wielkoluda to ja nie potrzebuje  😁  Wystarczy cos takiej wielkosci:

Niedrogi, tzn tak do 200zł, wiecej nie chciałabym wydawać. To jak bedzie wygladac to kit z tym, wazne, zeby sie nie rozwalil na kilka czesci pod ciezarem mojej kici i jej wygibasow na tym drapaku 😉
Kajula, Bischa, ja kupowałam tutaj http://www.weltbild.pl/urzadzenie-do-usuwania-siersci_p10853216.html ale widzę, że obecnie jest niedostępne. Kosztowało ok 25zł, nie pamiętam już dokładnie. Może znajdziecie jeszcze gdzieś  👀
ja nie wiem na ile to reklama a na ile to prawda ale każdy mi mówił jak szukałam że te Trixie są najwytrzymalsze ale to może się ktoś wypowie kto ma, bo mi tak mówili sprzedawcy, ale niestety chyba też drogie. Ja chciałam duży dlatego skusiłam się na ten który pokazałam.
moja wlasnie rozawlila Trixie 😉
acha  😁 to się poddaję

Widzę w necie że ktoś piszę o Rufi może któryś tej firmy??

http://www.drapaki.pl/pl/5-podstawowe

ale ceny miażdżą
Moj z zooplusa wytrzymal pol roku  😵 teraz jest reanimowany podporkami  🙄 Tylko jakis no name wydaje sie niesmiertelny chociaz akrobatyczne kolko na czubku umarlo juz jakis czas temu.. A moje koty to takie plus -minus 5 kg, przy ciezszych pewnie juz same drzazgi by byly  🤔
Dziewczyny, znalazlam jeszcze cos takiego - http://dogzone.iai-shop.com/product-pol-16-WIELOFUNKCYJNE-URZADZENIE-DO-USUWANIA-SIERSCI-I-WLOSOW.html

Kalaarepa, naprawde nie mam pojecia w jaki sposob ona to zrobila, bo myslalam, ze to jeden ze stabilniejszych drapakow... No nic, bede szukac dalej, wiem, ze na pewno musi miec 3 a nie dwie "nogi"...
ja widziałam na wystawie we wrześniu stał facet ze szczotkami i to były takie gumowe szczotki jakby miały włosie z gumy i jak on pokazywał jak to sprząta to to było rewelacyjne aż żałuję że nie kupiłam bo drogie było chyba 60zł, teraz żałuję. A mi ostatnio kobieta w pracy zwróciła uwagę na okocony płaszcz, myślałam że się ze wstydu spalę, mimo że używam tych rolek te kłaki na nowo nalecą zanim wyjdę.
Moglabym dac nawet i 60zl, gdyby to naprawde dawalo rade... bo na rolki w ciagu kilku miesiecy na bank tyle u mnie idzie 😉

http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/160_cm/214759 - ten mi sie baaardzo podoba, ale cena  🤔 poza tym nie wyglada na mega stabilny 😉
kalaarepa proszę 🙂
palemka, jaki rudziak boski!  😍 jak dupeczke wypina ;D
No to z dupeczką to jest niezłe-wyglada jakby mu się ogon zgął w trójkąt 😁
haha wlasnie to samo miałam na myśli... ale ta choinka jest taka wielka??? Bo przy niej wydaje mi się mały🙂 ja miałam małą dość to jak mój usiadł to prawie sięgał do 1/3 choinki😉 piękny Brytek

a ta szczotka to było coś w tym rodzaju ale nie daję głowy że to to bo nie zapisałam sobie firmy, wyglądała podobnie do tej

http://www.groomershop.pl/pl/p/Artero-Gumowa-szczotka-do-ubran/1037

Kajula to zdjęcie na stronie zooplusa mówi samo za siebie😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się