Forum towarzyskie »

KOTY

Strach się bać co by było, gdyby kotu włos z głowy spadł przy takiej obserwacji 😁
Notarialna widzę że Pani Dyrektor Naszego schroniska udziela się na Felinsie 🙂 Proszę nieskreślaj jej pomysłów, ona ma naprawdę dużą wiedzę🙂🙂
kalaarepa, Ależ nie skreślam 🙂 . Na pewno wezmę pod uwagę jej pomysły, bo kilka z nich chodziło mi po głowie, ale nie myślałam czy będzie na nie popyt 🙂 Może zbyt do siebie to wzięła, ale nic negatywnego nie miałam na myśli w moim komentarzu 🙂
Moja Murziłka gubi wąsiska, ostatnio często. Czegoś jej brakuje? Czy je po prostu wymienia na nówki?
Cciekawe co z kociakami zrobił Gerard Depardieu, które dostał od jakiejś Rosjanki z okazji przyjęcia paszportu rosyjskiego 😵 Minę miał niezbyt szczęśliwą.
Notarialna to sie ciesze 🙂
Wistra ja tez widzialam wasa wypadnietego na podlodze, moze to taka pora roku ?
Pochwale się że jak mi się uda kogoś namówić żeby mi pomógł (mąż marudzi że mu się nie chce) to wezmę swoje koty na wystawę 🙂 tzn Iwa i Czarną, bo dla Milki chyba za duży stres będzie i ona zawału dostanie, więc jej tego oszczędze, Rysiu za to pewnie podrapie sędziego więc jemu też odpuszczę.

Meee, czemu tak daleko. Lubię takie pokazy.

Nie moge się doczekać Krakowskiego, oby był w lutym  🙇
wistra mam nadzieję że nam się spodoba,🙂 Podobno to wciągające🙂 a we wrześniu przyjedziesz do Bydgoszczy?? jak już będzie taka duża poważna wystawa?
kalaarepa, Na pokazie nie ma ocen stricte sędziowskich 😉 Co najwyżej wybór kota publiczności. 😉

Ale gratuluję udziału w pokazie. Wciąga jak diabli, oj wciąga. Może i ja się do Bydgoszczy przejadę na wystawę? Niestety co najwyżej jako widz, bez kota.
kalaarepa, strasznie kusisz 😁 Daleko nie mam, tylko termin mi koliduje. Ale może, może... 😉
Notarialna, dawaj, będę mieć jeden argument więcej.
Dworcika, Jak bedę na plusie z kasą to pewno wpadne. Ale bym musiała mieć gdzie przenocować. Na jeden dzien to za daleko trochę.
Notarialna, coś wymyślimy. U nas warunki co prawda polowe, ale nie jeden już z nich korzystał. I Ciapciuna byś poznała!
Mnie też ta Bydgoszcz kusi, miałabym gdzie nocować (Toruń) i rozeznanie bym zrobiła przed koncertem (w tym samym miejscu), zobaczymy jak będę stała z kasą 😁
Laski, ja też spłukana, ale gdyby nas się więcej zebrało, to ja chętnie. Ba! Nawet Tomek na doczepkę chce jechać! Zamiast kota, bo kot byłby mocno niezadowolony.
Dworcika, W różnych warunkach już nocowałam więc te polowe mi nie straszne 😁

http://www.felispolonia.eu/PL/wystawy Ale się wykruszyło w tym roku wystaw! 😲
Kobity, Bydgoszcz dopiero we wrześniu, więc mamy duuużo czasu 😁
Za to Szczecin juz w kwietniu  😅
odwiedza ktos? 🙂
U mnie moze ktos nocowac mam 1 lozko duze wolne 🙂 i cosod rodzicow moge przywiezc jakas polowke, no ja we wrzesniu tez bez kota bo raczej nie mam co konkurowac z hodowlanymi kotami

wie ktoś ile kosztuje u wetów ściąganie kamienia z zębów?? w tym miesiącu groszem nie śmierdzę ale przed tym całym pokazem bym musiała zlikwidować ten odór z pyska Czarnej, bo mi ludzi zaczadzi;P
|
Kobity, Bydgoszcz dopiero we wrześniu, więc mamy duuużo czasu 😁

Gdzie tam, na plakacie jest 27 stycznia 😎
Bischa, Ale to pokaz, a nie wystawa. A ja mówiłam o wystawie 😁
E no to lipa, na pokaz się nie wybiorę, szkoda kasy 😁
ja tam ide🙂 tzn chyba..
czy wie ktoś gdzie najlepiej w Krakowie kastrować kota?
no ja moge polecić Arkę na Chłopskiej jako miejsce do ogólnego leczenia zwierzaków - naprawde się znają. Natomiast polecam dopytać o cenę kastracji - ja za sterylkę zapłaciłam 300 zł... Chociaż u kocura powinno być taniej😉
czy wie ktoś gdzie najlepiej w Krakowie kastrować kota?

Rusznikarska np.
Chociaż to zależy, które okolice Krakowa Ci pasują.
mam takie pytanie, moje koty mają Czipy i tak wpisuje kody każdego z nich w baze np.https://www.identyfikacja.pl/www/ i nie ma takiego zwierzęcia..... u weta to jest jakiś inny program czy to ja sama mam zarejestrować te czipy w baze?? nikt mi nic kurczę nie mówił🙁
kalaarepa, czip trzeba zarejestrować. Uiszczając stosowną opłatę z tego, co pamiętam 😉 Kojarzy mi się, że to było coś koło 40zł, ale głowy nie dam.
Okolice ruczaju. Czy to jest zabieg obarczony jakimś ryzykiem? Mam blisko weta ale sama nie wiem...

Pozdrawiamy :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się