Forum konie »

Młode Konie

Ruda77 dokładnie, miło ogląda się waszą pracę. Btw twojemu młodemu szałowo w Alt Rosie. 🙂
Krysiex213, ale z tego co widać, opłacało się pleść😉

Kobyła z dziś:
-podobno nad całą Polską taka mgła była...
Padokowo:

po jeździe (nowy outfit):

Zasłużone wygrzewanie na słoneczku:

Potem już tylko piżamka, kolacyjka i spanie😉
No proszę jaka arabska prezencja  😁
przykatuję jeszcze z racji tego, że zdjęcia w naszym przypadku to wielkie święto, mam cichą  nadzieję że jeszcze trochę ich dostanę, a potem znowu zapewne o nas słuch zaginie :P

aleqsandra, największy miś świata 😉 Jak się Czuje Twój zwierzak?
amnestria, jakieś nowe wieści z frontu?
Wojenka,  Twoje araby to chodzący dowód na to, że to są świetne konie użytkowe 😀 Ostatnie foto magiczne...
krysiex213, gratuluję debiutu! Będziesz mieć z niego pociechę 🙂
Ruda77, bardzo zacnie się prezentujecie 🙂
zabeczka17, ee tam, co masz zapeszyć- dobry terenowy koń i tyle!
Thymos, Wy jesteście westowi ? Pod solarium wygląda bardzo pro 😉

A to mój niezrównoważony koń, jak to zaproponowała gajara18 w wątku o warszawskich stajniach 😉 Zdjęcie by moja nieoceniona tuch :kwiatek:

Averis, faktycznie, strasznie niezrównoważony 😁
My JESZCZE nie jesteśmy, ale nas próbują przerobić. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo właśnie dokonałam kolejnego aktu szmatoholizmu klasycznego 🥂
Thymos, oj tam-dwie dyscypliny, to dwukrotnie większy obszar dopuszczalnego szmatoholizmu 😎
To ja pokażę naszą młodą pierwszy raz pod jeźdźcem. Kobyłka ma 4 lata

A tu filmik
No nie wiem, nasz szmatoholizm jest cenowo lżejszy, jedyne 25% ichniego 😵

aszka ładnie. Ale kobyłka się chyba jeszcze zastanawiała co tam na niej siedzi😉
Averis o kurcze!  😲 Zabijaka!
😁
Thymos, oj tak jak tylko Sandrze uciekła łydka to kobyła zaraz zadem tańcowała, ale klaczka bardzo fajnie się uczy, grzeczna i co najważniejsze nabiera masy bo chuda przy reszcie stada jest strasznie pewnie nie będzie taką kulą jak moja Damaszka co bardzo martwi naszego stajennego ale efekty pracy na lonży i dobrego jedzenia są a jest u nas od miesiąca.
zabeczka17, ee tam, co masz zapeszyć- dobry terenowy koń i tyle!

Tym bardziej mnie to zadziwia  😉 słowo ->dobry   😎

A z Karsona  przyczajony tygrys ukryty smok ;] 

aszka śliczna tarantka.
Averis, weź go tak luzem nie puszczaj bo jeszcze się na kogoś rzuci!
krysiex213
Ślicznie chłopak wygląda, jak masz więcej fot to wrzuć koniecznie  💃
Ruda77
Znowu chyba chłopaka przybyło, co ?  😜
Averis
Strach się bać normalnie  😁

Nanana dostałam fotę Juniora. Chłopak pracuje 1-2 razy w tygodniu, reszte czasu spędza na padoku, ma też swoją prywatną koleżankę  😎 Wlaścicielka bardzo szczęśliwa, a ja razem z nią  💃
Jakość komórkowa, ale cieszę się na każde zdjęcie z DE

I jeszcze jedno zdjęcie najmłodszej z  Aromeru. Dziecko teraz nieco mniej okazale wygląda - w weekend podjęła próbę samobójczą (skok przez płot) i wygląda jak po zderzeniu z czołgiem. Grunt to mieć pomysł na  😵
armara, zdjęcie Arety wygląda jakby ona tam nie szła, tylko była domalowana  😁
Po coś to dziewczę chciało skakać przez płot?  😂
Perlica
Rozpędziła się i zamiast hamować próbowała skakać. Prawie się udało, ale zachaczyła odnóżem no i szramy wojenne są  😁 Myślałam, że umrę na zawał.
armara, heheh- nieźle musiało wyglądać to 🙂 Dobrze że się nic nie stało.
Mój 3 latek za to nadal uzdolnień skokowych nie wykazuje mimo "zawartości" w nim  sław takich jak:
Caretano 25,00 %
Calipa Z 25,00 %
Quidam de Revel 25,00 %
Caretino 12,50 %
Cor de la Bryere 12,50 %
Ratina Z 12,50 %
Jalisco B 12,50 %
  😵
Normalnie zwijam się ze śmiechu na jego skoki  😂
Perlica napewno uzgolnienia ma większe niż Bondzio...ja nie mogę wyjść z podziwu jak pączek się od ziemi odrywa, pierwsze skoki i na 100% nie ma wrodzonych umiejętności ogarniania odnóży 😂

Perlica, Krysiex213 fajnie, że nie jestem sama 😉
moja też skokami raczej nie zachwyca (ładnie powiedziane) i pewnie już nie będzie
więc jeździmy sobie czworoboki, mimo że tego nie czuje za bardzo to i tak jest fajnie, a tutaj zdjęcia z kwiek
armara , cieszę się, że taki fajny dom się trafił Juniorowi 🙂 Mała śliczna, mam nadzieję, że nic poważnego sobie nie zrobiła 🙂  Absoluta wreszcie przybywa 🏇
ahaok , ładna klaczka 🙂

Mam plan w listopadzie pojechać ze Szczerbatym na nasze pierwsze wyjazdowe zawody 🙂 Jeszcze jedno zdjęcie  z dziś:
a to od dziś mój 2,5 latek 🙂 będzie u mnei pod koneic tygodnia  🏇
ahaok, i krysiex213, przyznam że mój z taki papierem, z ojcem Zangersheide na dobrej matce powinien skakać, ale skubany się rusza bardzo dobrze 🙂
Zobaczymy-jego matka wygrała próbę polową i skubana poniżej metra nie skakała zupełnie, dopiero powyżej uważała że to przeszkoda  😉 może z nim będzie tak samo 🤣
Wojenka,  Twoje araby to chodzący dowód na to, że to są świetne konie użytkowe 😀 Ostatnie foto magiczne...

Noo, nie opierniczają się 🙂😉

A Karson, widać na pierwszy rzut oka, że jest niezrównoważony!!!  😁
Moje podopieczne 5-latki:

Tifany po Le Duc

Presta po Le Duc
Thymos, nie daj się zwestować 😉

armara, dobrze że nic poważnego się jej nie stało..

aszka, fajnie kobyła wspólpracuje ale jakoś się do nie nie moge przekonać przez tą maść.. nie lubię spleśniałych 😉

krysiex213, to aktualne zdjęcia? fajny miedziany połysk ma konisko!

ahaok, gratulacje ! wiedziała że czerwone derki to będzie strzał w 10

Ruda77, ale się pcha zadem!

cavalo, śliczny młodzian. jaki papier? pięknie równo malowany

faraa, 5 latki super jak zawsze ale najbardziej Wam tej wody zazdroszczę 🙂

faraa-mmm super pięciolatki
deborah-noo, bardzo dobry wybór  😉 dzięki
aszka, super młoda ! konio zdezorientowany ale chyba było spoko?

Perlica, , krysiex213, marudy! 😀 może się okazać, że te nieogarnięte odnóża w przyszłość będą lepsze od tych wszystkich dojcze rajtów! cierpliwości i pracy, dzieci nie rodzą się na dwóch nogach...

cavalo, malowane cudo!!! pozazdrościć!!

faraa, nadal wzdycham do Tiffany <3

Krysiex - cuuudowny koń!  😍

Dzięki dziewczyny! :kwiatek:
Zdjecia to uwielbiał bo stał i pozował  😁
Jest po Regonie po West
i matka po Armanim sp

Jak się spodobał to dorzucę jeszcze dwa,jeszcze troche krzywy hihi :
deborah
Ano skończyło się na strachu i zadrapaniach. Z młodzieżą zawsze "wesoło"  😵
armara, wesoło to mało powiedziane 🙄 nasz wiewiór ostatnio postanowił wsadzić nogę w jedno jedyne miejsce w płocie gdzie mogło mu się coś stać. no i się stało.. potok krwi, szycie, teraz dzikie mięso mu się zrobiło. ehhh, dzieci trzeba pilnować 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się