Forum konie »

Młode Konie

quanta a no żebyś wiedziała ;]
Trzymam kciuki za dopasowanie siodełka.. sama wiem co to za ból,więc wybrałam inne środki ;]
armara ale prezentacja  😜 mrau

ententa,Ruda77, zabeczka17
Dziekuję 🙂
Lov
Dzięki  :kwiatek: Zapraszam tutaj, a tu galeria młodego, stale aktualizowana 🙂 Już wystarczy mojej foto aktywnosci na jakiś czas 😉
eeeeee  nigdy dośc ;] 😍
Nastała wiosna więc czas do pracy nagli.
Przypominamy się z Emi

właśnie 🙂 wiosna, pierwsza końska klasa, takie tam więc Krzysio też poszedł do szkoły 🙂

a dlaczego on tak mocno od palca stawia nogi?
Perlica, nie wiem, nie chciał mi powiedzieć 😉
armara w juniorze jest to coś 😀 bardzo mi się podoba

efka ale długi ten Twój Krzysio 😉 ciekawa jestem co z niego wyrośnie
efka - pięknie się prezentuje!  😍
slojma - powodzenia w pracy 🙂
oj efka... czuję, że desmen przy nim to bylo przedszkole, ba! to bylo pierdnięcie w porownaniu z tym gagatkiem.  Ale jego lekkość jest super.  myślę że pobijesz rekord i dojdziesz do 11 fule na całej dlugiej ścianie 😉
  myślę że pobijesz rekord i dojdziesz do 11 fule na całej dlugiej ścianie 😉

Ewa zrobi to w dwie fule  😅
efka, ale ciasteczko 💘
Moja mała i dwa tyg. jazdy:
Thymos , świetna 😀

Proszę Was bardzo o kciuki, zaraz jadę do stajni i będzie wet...
grast- dziękujemy :kwiatek: Młoda bardzo chętna do współpracy skupiona i pojętna 😉

slojma-ale fajna z niej dziewczyna wyrosła, na prawdę wygląda super. Jeszcze w robocie podciągnie brzuszek i w ogóle będzie malina  🙂
Gratuluję !
armara-jaki on jest urodziwy!!!  💘
milusia- bardzo miło to czytać :kwiatek: tym bardziej, że piszesz to ty dziękuję
Perlica życzyłabym chociaż 1/4 koni ruszających się z piętki takiej elastyczności we wszystkich stawach,łopatce i plecach jaką ma ten koń. o obszerności nie wspomnę.
podpisano-właścicielka klaczy,która jest rozczyszczana przez najlepszego revoltowego naturala😉
efka koń jest mega,najlepszy z revoltowych "Niamców"😉
Karla🙂, nasunęło mi się to pytanie bo rzuca się to w oczy, jeszcze porównując do zdjęć klaczy która akurat jest post wyżej 😉
Byłam ciekawa.
Konia nie znam i na żywo nie widziałam.
efka pięknie się prezentuje!  💘
efka Krzysio cudowny !!! Pieknie ci zwierze wyroslo.
rudzinek podsiodłowy 😉
gdyby mój internet nie działał z prędkością dźwięku, wrzuciłabym też filmik  🙄
a jutro trenerka wyjeżdża młodziakiem na dwór, nareszcie wydostaniemy się z hali!  😅

slojma to mi sie robina twarzy jak widze twoje konisko ->  😍 świetna jest ;]
efka konik jak malowany 🙂ten ruch....cudo
ententa kawał świetnej roboty... piękne to twoje rude 🙂 chciałabym aby moja tak w końcu zaczęła śmigać.. ale my to jesteśmy dopiero w żłobku ;]
Karla🙂 pryznaj sie przez kogo rozczyszczany?   👀 😉
Slojma- Rewelacja! Ależ Emika wyrosła. Świetnie się prezentuje  👍
Może w połowie kwietnia będe w Wawie- chętnie bym ją zobaczyła na żywo 🙂
Slojma, czym Ty ją karmisz..? niezła maszynka...
Efka, boski, szczena opada...
Entanta, ruda miodzio, też mam rude i na dodatek taki sam czapraczek...
zabeczka17- dziękujemy :kwiatek:, wiesz, że mam to samo jak widzę Twoją Iskierkę 🙂
Tristia - ,dziękuję  :kwiatek: i oczywiście zapraszam, musisz w końcu przyjechać  🙂
brzezinka-  :kwiatek: kwestia karmienia to nie moja działka...a Emi to i tak niejadek 😉
Moja młoda podczas pierwszej lonży po zimie  🙂 ELANDA

a my byliśmy w terenie 🙂 Młody mega grzeczny, rozluźniony, pierwszy raz w życiu przeszedł rów i nie wystraszył się wielkiego psa przypominającego owcę... 😉

Postanowiłam przejechać się z Garym na pierwsze nasze zawody, tak więc zaczynamy treningi 🙂
efka ile on ma teraz cm w kłębie? Wygląda na strasznie wysokiego  😲
grast- super, że teren tak udany, życzę powodzenia w przygotowaniu do zawodów, kiedy będą?
dzisiaj mialam chwile czasu, zeby przyjrzec sie na zywo pracy amerykanki Ali na 7 letnim koniu, ktory nazywa sei Shumacher.

Nice... ten kon nie ma kości, składa się z gumowych uchwytów na głowę😉 wiekszosc rzeczy nad ktorymi musimy pracowac z mlodymi konmi... on po prostu ma. przy okazji jest przeuroczy.
http://www.dressage-news.com/?p=12268
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się