quanta a no żebyś wiedziała ;] Trzymam kciuki za dopasowanie siodełka.. sama wiem co to za ból,więc wybrałam inne środki ;] armara ale prezentacja 😜 mrau
ententa,Ruda77, zabeczka17 Dziekuję 🙂 Lov Dzięki :kwiatek: Zapraszam tutaj, a tu galeria młodego, stale aktualizowana 🙂 Już wystarczy mojej foto aktywnosci na jakiś czas 😉
oj efka... czuję, że desmen przy nim to bylo przedszkole, ba! to bylo pierdnięcie w porownaniu z tym gagatkiem. Ale jego lekkość jest super. myślę że pobijesz rekord i dojdziesz do 11 fule na całej dlugiej ścianie 😉
slojma-ale fajna z niej dziewczyna wyrosła, na prawdę wygląda super. Jeszcze w robocie podciągnie brzuszek i w ogóle będzie malina 🙂 Gratuluję ! armara-jaki on jest urodziwy!!! 💘
Perlica życzyłabym chociaż 1/4 koni ruszających się z piętki takiej elastyczności we wszystkich stawach,łopatce i plecach jaką ma ten koń. o obszerności nie wspomnę. podpisano-właścicielka klaczy,która jest rozczyszczana przez najlepszego revoltowego naturala😉 efka koń jest mega,najlepszy z revoltowych "Niamców"😉
Karla🙂, nasunęło mi się to pytanie bo rzuca się to w oczy, jeszcze porównując do zdjęć klaczy która akurat jest post wyżej 😉 Byłam ciekawa. Konia nie znam i na żywo nie widziałam.
rudzinek podsiodłowy 😉 gdyby mój internet nie działał z prędkością dźwięku, wrzuciłabym też filmik 🙄 a jutro trenerka wyjeżdża młodziakiem na dwór, nareszcie wydostaniemy się z hali! 😅
slojma to mi sie robina twarzy jak widze twoje konisko -> 😍 świetna jest ;] efka konik jak malowany 🙂ten ruch....cudo ententa kawał świetnej roboty... piękne to twoje rude 🙂 chciałabym aby moja tak w końcu zaczęła śmigać.. ale my to jesteśmy dopiero w żłobku ;] Karla🙂 pryznaj sie przez kogo rozczyszczany? 👀 😉
zabeczka17- dziękujemy :kwiatek:, wiesz, że mam to samo jak widzę Twoją Iskierkę 🙂 Tristia - ,dziękuję :kwiatek: i oczywiście zapraszam, musisz w końcu przyjechać 🙂 brzezinka- :kwiatek: kwestia karmienia to nie moja działka...a Emi to i tak niejadek 😉
a my byliśmy w terenie 🙂 Młody mega grzeczny, rozluźniony, pierwszy raz w życiu przeszedł rów i nie wystraszył się wielkiego psa przypominającego owcę... 😉
Postanowiłam przejechać się z Garym na pierwsze nasze zawody, tak więc zaczynamy treningi 🙂
dzisiaj mialam chwile czasu, zeby przyjrzec sie na zywo pracy amerykanki Ali na 7 letnim koniu, ktory nazywa sei Shumacher.
Nice... ten kon nie ma kości, składa się z gumowych uchwytów na głowę😉 wiekszosc rzeczy nad ktorymi musimy pracowac z mlodymi konmi... on po prostu ma. przy okazji jest przeuroczy. http://www.dressage-news.com/?p=12268