Forum konie »

Młode Konie

Katja jak sobie wyobrażam, to mi ślinka leci! 😍
grast, nie musi być modelem, i tak jest piękny. bardzo lubię twojego konia, co to za zwierz dokładniej?
Katja, gratuluję! szczególnie że ja mam przecież syna Christa 😉 merry-christ-mas  🏇  😁 😁 😁
xxx
krzysio efkowy bedzie starszym bratem 🙂 moja malenka jest z kwietnia 2011. wybaczcie prosze sposob w jaki pisze,ale nie dosc, ze pisze z telefonu, to w dodatku popsutego ehh.
Kurcze, opis brzmi szaleńczo, dawaj szybciutko zdjęcia!!!!
kurde, tak sie nakrecilyscie, ze teraz bedzie lipa jak sie malenka nie spodoba.. postaram sie jak najszybciej o foty.
xxx
jak się może nie spodobać kary hanover z odmianami?  😂
O jaa, jak to ona to ja odpadam 🙂 Pięęękna, ale strasznie malutka jeszcze 🙂
jak się może nie spodobać kary hanover z odmianami?  😂

Oj może, ten co go oglądaliśmy ostatnio też był kary...
link mi w telefonie nie dziala, ale to pewnie ta,bo tylko jedna taka jest na tej stronie sprehe. a na tych zdjeciach to jej pierwsze kroki zaraz po narodzinach.  dzionka czemu odpadasz? cos nie tak?
Nie no, odpadam, bo jest absolutnie prześliczna 🙂 Tylko czemu taka mała!
aaa,o to chodzi. to dziekujemy pieknie! a czy taka mala? jest z kwietnia, a pod koniec grudnia miala 143cm. tata ma ponad 170cm, mama tez w tych granicach.
Katja cudo 😀
tez tak uwazam  😁 a tak powaznie- bardzo dziekuje za komplementy, przekaze malej damie!
Katja chodzi o to że mała, że nie będzie fot z jazd bo jeszcze dużo czasu zanim się wsiądzie, bo to dzieciątko jeszcze 😉
brzezinka  :kwiatek:

cieciorka - tu jest rodowód http://www.bazakoni.pl/database,op-show_tree,horse-123145.html W sumie nic szczególnego w papierach nie ma 🙂 Ale fajne konisko z charakteru strasznie. Latem planujemy jechać jakieś pierwsze LL 🙂

Katja - zazdraszczam maleństwa 🙂 😀 duuużo radości i pociechy życzę 🙂
bardzo dziekuje i rowniez zycze wszystkiego dobrego 🙂
apropos młodej damy - czy ona ma tak oryginalnie "przekrzywioną" tą latarnię?
bo nie ma takiego zdjęcia żeby było to dobrze widać, ale patrząc na kolor chrapek to tak wychodzi 🙂
ale mała naprawdę super, warto było jechać taki kawał drogi !

wszytskiego dobrego 🙂

Pierwsze próby podskoczków diabełka  😀
Ooo jaki fajny  😜 Co to za młodziak, napisz coś więcej  👀 ?

Katja
Gratki, neich się zdrowo chowa. Rodowód sam nogi z auszy zakłada  😜
marta__sz, Katji nie ma, to jako ciotka małej pięknotki odpowiem - tak, latarnia "skręca" i jedna chrapka biała, druga czarna 😀
Turbokucykowe doładowanie  😁
Koń dalej na wolnym się relaksuje, ale wnet wracamy do pracy.
no to mistrzostwo z tym skrętem 🙂
armara Don Diablo, po og Rammstein z matki (Donna Castiglione) po Castiglione L  🏇
Urodzony w maju 2009, w listopadzie wrócił z pastwisk  😅
armara Don Diablo, po og Rammstein z matki (Donna Castiglione) po Castiglione L  🏇
Urodzony w maju 2009, w listopadzie wrócił z pastwisk  😅

No to będzie ciacho  🏇
tak jak Ciocia Ewabe pisze- latarnia skreca. Optycznie daje to niezle zludzenie i na finale czempionatu zrebiat byla przez to nazwana zrebakiem z dwoma twarzami bo z jednej strony pysk wydaje sie inny niz z drugiej 🙂 ale najbardziej rozbraja mnie jej biala dolna wara i biale plamki na "podwoziu"  🙂
ciesze sie, ze sie malenka podoba i dziekujemy za mile slowa  😅  :kwiatek:

Ale ale- na te Wasze koniska tez sie napatrzec nie moge  😜

Armara domagam sie fot Twojej ksiezniczki  😍
Katja- tylko pozazdrościć! Jest przeprzeprzeprześliczna! Czekamy na foty 😉

A ja mam filmik z dzisiejszych skoków Gadziny pod trenerem. Młody jakiś taki przez halę się zrobił wycofany, zamyślony, i trzeba mocno mu przypomnieć, w jaki tempie ma iść 😉 Ale trener wylał mi dzisiaj miód na serce, gdy poszłam poprosić żeby wsiadł, odpowiadając: "na takiego dobrego konia to ja zawsze z chęcią wsiądę" 😎

Lov bardzo fajnie pracujecie !  😜

Ostatnio Młody mnie bardzo pozytywnie zaskakuje, chyba bardzo lubi sie lonżować, bo robi to nawet bez lonży  👀
😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się