armara: Elbrus ma się bardzo dobrze, zaczął już skakać i na prawdę dobrze mu idzie, przeżył też pierwsze tereny i był bardzo dzielny, a nawet szedł jako prowadzący 😉 Poza tym rozbudowuje się chłopak i zaczyna coraz lepiej wyglądać. Niestety teraz jeździmy głównie na hali i kiepskie zdjęcia wychodzą, ale postaram się coś zrobić 😉 A Twoje konie jak zwykle pięknie wyglądają, młody jest cudowny, gratulacje!
Shantova: bardzo mi się podoba Twoja kobyłka, ta szyja...w ogóle jest bardzo fajnie zbudowana i jak lśni 😉 Lov: piękny rudzielec, zawsze chciałam kasztana, najlepiej z odmianami, ale wyszło inaczej- oczywiście nie żałuję, bo siwki też są super 😀
Magia, z własnego doświadczenia wiem, że koń z chudzielca nie stanie się zdrowo wyglądającym koniem w dwa tygodnie. Myślę, że część osób tutaj przyzna mi rację 🙂
edit: armara tylko spokój może nas uratować :jogin:
armara, ja tu żadnej zadymy nie chcę 😀 ale wkurza jak nikt nie wie tak naprawdę, ale wszyscy najmądrzejsi.. Pacia, no 🙂 ale mimo wszystko zdjęcia i tak nie oddają tego efektu :P Lov, Pacia powiedziała, że przytył czyli widać poprawę, ale to nie znaczy, że już jest idealny.
To ja powiedziałam, bo wiem jak jest, ale na oczy sama tych zdjęć nie widziałam, więc niby czemu miałabym kręcić? ;] Bay, my się nawet dobrze nie znamy za to znam koni, a was nie mogę już słuchać, bo wszyscy na forum najmądrzejsi. ChingisChan, zapewniam cię, że nie prowadze podwójnego życia
Lat mam 15, ale to jest tu najmniej ważne i na pewno nie ma nic do mojego opisu pod zdjęciem. A kiedy tamci zrozumieją, że nie zawsze mają rację? i naskakują tylko cały czas na jedną osobę wytykając dosłownie wszystko co się da, chociaż sami idealni nie są.
jeśli ktoś kiedyś robił coś źle, ale został uświadomiony i sprowadzony na dobrą drogę i teraz przestrzega innych przed popełnieniem swoich starych błędów, to myślę, że czyni on dobro.
ja myślę, że ona i tak się kiedyś (niedługo) przekona, a na własnych błędach uczy się najlepiej.
może przestańmy zaśmiecać wątek, i tak nikt nic nie wskóra, Pacia odpasie konia w tydzień paszą turbo3000, będzie miała sportisz konia, który będzie skakał co drugi dzień i na jakimś patencie... i nikt nic na to nie poradzi dopóki ona sama tego nie zrozumie 🙂 z mojej strony (na dziś :hihi🙂 koniec.