Forum konie »

Młode Konie

a ja sobie wsiadłam na Łate naszą  😎 mega jest

katja
Pokaże, pokażę już niedługo

galopada
Ach i och jaka ona jest cudna  😜

Majowa kulka
armara masz jakies aktualne zdjecia swojej?  🙂

to jeszcze dwa Łaty

wyganamy na boki:

i galop

i mój:

i Siwy, bo wczoraj miałam dzień dla Młodocianych i objezdzilam 3 młode plus mojego szarego, bo Szportowy gniady zgubił podkowe  😁

Katja, nerunia - dziękuję w imieniu Małej  :kwiatek: Może niedługo pojadę ją odwiedzić to będą nowe zdjęcia. Sporo się zmieniła od tamtego czasu, te zdjęcia są z początku maja 😉
galopada
Mam dwa na krzyż, zresztą chyba przestanę ją chwalić, bo dziewczyna ma okres buntu chwiliowo
Geny mamusi się odezwały  😁

Śliczne są te Wasze młodziaki  😜
Aaaa moje młode wróciły dziś z zajazdki!
Jutro zobaczymy, zobaczymy 🙂.
Ciekawe, kto pierwszy pół litra będzie stawiał ;p.
break obyscie sie szybko nie dowiedzieli bo pozniej sa problemy. takze wychodze z zalozenia ze lepiej zeby nie wsiadał ktos kto przy jakiejs  probie pozbycia sie jezdzca poleci. albo nawet niechcacy bo sie po prostu sploszy, bo to nigdy nic nie wiadomo z takimi.
Spokojnie, wszystko pod kontrolą 😉. Dostałam instrukcje co mam robić, nic na heja, wszystko powoli, spokojnie. Dowiedziałam się, że pod siodłem problemów nie sprawiają, ufam że tak jest 😉.
breakawayy   gratulacje ! Wstaw koniecznie jakies zdjęcia z jazdy 😉 

Młoda
Katharina piękne zwierzę!
A aparat jutro pójdzie w ruch, o ile wsiądę wgl jutro 😉. Na pewno będzie coś z lonży i z ziemi 😉.
Break, a ja obiecywałam że obfocę chłopaków w LKJ... :emot4:
Hehe to za późno już niestety ;p. Ja obfocę jutro 😉.
breakawayy   :kwiatek: 

z lonży też wstawiaj !  😀
W takim razie czekam na fotorelację  :kwiatek:

A my tacy fajni jesteśmy!
Wstawię co tylko uda się napstrykać 😉. Zobaczymy jak się jutro chłopcy zachowają, jak mocno będą zestresowane to tylko lonża i czas na uspokojenie się 😉.
Averis, zrobił się z niego KOŃ!
jak podczas pracy straci jelenia, to już w ogóle będzie cacy!
cieciorka, on właśnie zawsze i wszędzie chodzi 'na jedynkę'. Ale bardzo ładnie odpuszcza na nacisk na potylicy, więc nie będzie problemu z obniżeniem głowy. Tak sobie wmawiam przynajmniej 😁 W stępie na linie już łazi 'na tropiącego psa', ale w wyższych chodach będzie mu trzeba w tym pomóc 😉
Averis,  Karson wyszlachetniał! 🙂
MoniaaA, w końcu ujawniło się ta jego 1/4 xx 😁
Averis,  hehe, może on powoli zmienia zdanie na temat swojej rasy i bedzie wolał pójść w mniejszość 😁 😉
Averis, wyszczuplał i wyszlachetniał Ci Junior heh mój za to idzie w tatusia wyraźnie - klata jak u smoka się robi, dupka rozłupana i masa heheh
Cobrinha, jako dwulatek był bardzo śląski i dość zwalisty, myślałam, że tak mu już zostanie. Ale royal version tez jest ok 😎 Chociaż troszkę żałuję, bo ja lubię miśki.

MoniaaA, kto wie, kto wie. Dobrze, że zawartość głowy pozostała śląska 💘

edit: Jeszcze trochę i będę musiała zmienić konia w suwaczku 😁
Ja mysle ze juz powoli zmieniaj 😉
p.s masz pw🙂
galopada sliczna jest laciata dama  🙂 jakiego jest wzrostu?

armara Twoja ksiezniczka jest cudowna  😀 w dodatku sliczne zdjecie!

Averis Karson jest jak wino 😁 im starszy tym lepszy  😉 pieknieje Ci chlopak coraz bardziej  😀
Aaaa są świetne! Bardzo grzeczne, żadnych problemów. Gniady bardzo fajnie się prowadzi, siwy trochę sztywniejszy, ale bardzo grzeczny. Były wręcz do pchania, osiołki takie  😜. Zdjęcia później wstawię, jak ogarnę 😉. Niestety siodło nieco za szerokie, także czekamy na łęk. Na razie spróbujemy z podkładką, może to coś da. No i popręg na siwego dopiero zdobyłam krótszy, bo na moje grubasy mam 135 w górę  😂.
galopada a jak tam Wasze mlodziaki daly sobie rade na kwalifikacjach do ZT ?
Łatka jest przepiękna ... klacz moich marzeń od niedawna  😁
brat mojego sie dostał ( tylko on był zgłaszany). we wrzesniu do ZT idzie tez kobyłka po Wiwacie 3 letnia ( wtedy 3,5) i Bieńkow hodowli ale sprzedana 4 latka  😉
galopada_ więcej łaciatej!  😜
prosze  :kwiatek: stwierdzam ze jest pączek  😂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się