Wczoraj byłam w odwiedzinach u moich dziewczyn 😀 Obie mają się dobrze, tyją i pięknieją 😎 Moje dziewczyny i szanowny małż: Clio: Clio, małż i ciotka Czenna: Glut: I stadne:
Malaa gratuluję! ile Twój już ma? za rok pewnie jakaś openeczka pierwsza?
AleksandraAlicja zazdroszczę tych pastwisk! Ja swoją na lipiec-wrzesień zabieram na trawkę ( ostatnie beztroskie wakacje, bo w zimie planujemy powoli wsiadać), ale na co dzień stoi na "pustyni" 🙁
Nerunia, Armara- ja im sama zazdroszczę pastwisk 😎 Żaglówka ma powiedziane, by korzystala jak najwięcej (tak szczerze, to wcale nie trzeba jej tego mówić 🙄 😉 ), bo po sezonie pastwiskowym ( w zeszlym roku to byl listopad 🤣 ) idzie do "normalnej" stajni i do pracy. Koniec dzieciństwa oznacza regularne treningi, stajnię z halą, myjką i siodlarnią i lyse padoki 🙄 No cóż, takie życie konia. Ale ma obiecane 3 miesiące wakacji co roku :kwiatek: Z Clio jest trochę trudniej- po tym wszystkim, co ta wrażliwa duszyczka przeszla z ludźmi, jakoś nie mam serca odbierać jej przestrzeni, stada, wolności i opieki osób, które ją kochają i które mialy największy wplyw na jej powrót do "normalności". Więc o ile nas nie pogonią, to Clio zostanie w "swoim" stadzie. Przynajmniej do czasu, aż zakupię wlasne hektary 🙂
MoniaaA a gdzies tu juz byly jej zdjecia, w galerii chyba tez mam jakies " w calosci" 😉 jak bedzie wiec czasu to ciocia Ewabe moze zrobi nam kolejne fotki 😉
MoniaaA haha, to zwerbujemy ciocie Ewabe jak sie znajdzie czas na jakas sesyje 😁 pod warunkiem, ze sie ciotka zgodzi rzecz jasna 😎 ale ona jest taaaaaaaaka kochana 😀 i dziekujemy za komplementy :kwiatek: Severus jakie dlugachne nozki ma 😁 przeslodkie sa takie szkraby 💘