Poszukuję bezpłatnych portali jeździeckich za granicą, na których można zamieścić ogłoszenie sprzedaży koni. Głównie niemieckie, brytyjskie, włoskie, francuskie, ale nie tylko. Będę wdzięczna za kilka typów.
Podbijam! Szukam popularnych portali, gdzie mogłabym ogłosić sprzedaż konia. Niemieckich, czeskich, słowackich i innych, skąd ludzie zechcą przyjechać po sportowego kuca. Z góry dzięki! :kwiatek:
O kurczę, no to sporo - może po dwóch latach uda się sprzedać tego kuca 😉
A mogę prosić o poradę - jak wyglądają ogłoszenia napisane po angielsku na tych zagranicznych portalach? W sensie, wzbudzają zainteresowanie, czy są raczej omijane szerokim łukiem? Bo ja w opcji multilanguage to tylko english, intaliano i może trochę deutsch...
Ciezko powiedziec czy takie ogloszenia wzbudzaja zainteresowanie, na to niech odpowiedza forumowicze, ktorzy maja w tym doswiadczenie. Ja osobiscie nigdy nie widzialam ogloszenia na czeskim portalu w innym jezyku niz czeski lub slowacki.
Zakładam nowy wątek bo wyszukiwarka niestety nie znalazła mi nic podobnego.
Znacie może jakieś fajne zagraniczne fora jeździeckie? Jakieś fajne stronki? Angielskojęzyczna re-volta? Coś do poczytania i podszkolenia języka jeździeckiego angielskiego i niemieckiego? (mogą też być inne) 🙂