Jak już jesteśmy przy Platonie, to może ktoś ma zdjęcie Gasparone? Jeździłam kiedyś na fajnym, malowanym wałaszku po nim. Ciekawa jestem jak wygląda tatuś. 😉
matka jakaś wybitna nie jest... Samba SP, ale ona ma wręcz dłuugie nogi... czy ja źle widzę, czy w pierwszym linku Platon nie ma skarpetek na przodach, a w drugim już ma ?? zobaczcie..
Ma ktoś może zdjęcia teraz już wałacha młp Bartek po Emetyt od Breda po Rahman? Widziałam pare na stronie K.Bawłowicz, ale interesują mnie fotki z jego młodszych lat.
A ja poszukuję zdjęć ogiera RULON 1997r. (o: Orkisz, m: Rumia), jest ojcem mojej kobyłki i strasznie chciałabym wiedzieć jak wygląda,niestety pomimo wielu poszukiwań nic nie znalazłam.
Nie no.. Jestem świetna... Pomyliłam Platona z... Plutonem 🤔 😵 🤔wirek: ojciec Salsy to Pluton 🙄 nie bijcie... Tak, to Samba po Plaster od Sanacja. Znacie ją ?? Szook... Pozdrawiam i przepraszam za pomyłkę... 😡 :kwiatek:
poszukuję zdjęc ogiera SZWADRON ur 1993r rasy śląskiej m. Skarlet o. Bojkot. Szwardon kilka lat temu przez pare sezonów stał w Nadolicach wielkich k. Wrocławia . może ktoś z was ma jakieś fotki ojca mojej kobyłki🙂
poszukuję zdjęc ogiera SZWADRON ur 1993r rasy śląskiej m. Skarlet o. Bojkot. Szwardon kilka lat temu przez pare sezonów stał w Nadolicach wielkich k. Wrocławia . może ktoś z was ma jakieś fotki ojca mojej kobyłki🙂
Hej. Szukam zdjęcia ciemnokasztanowego ogiera Trawant KWPN ur. 1977 po Rigoletto od klaczy Lennie, hodowca Lufting G. Stanowił: 1991 SO Klikowa 1992-1993 SK Posadowo 1994 SO Klikowa 1995 Borowa 1996 SO Klikowa Oraz klaczy wlkp Kohorta (kasztan w siwiźnie) ur. 1989 po Rabuś od klaczy Kruszyna. 🙂
Poszukuję zdjęć ogiera młp. KWARTET - chodzi mi o zdjęcia i artykuły, których nie ma w bazie koni.. Może ma ktoś w domu 😀 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: