czy ktos dysponuje jakimis zdjeciami albo chociaz informacjami na temat: kasztanowatej klaczy SP - Ikony (ponoc stoi na dolnym slasku) i ogiera hanowerskiego Grand (ponoc juz odszedl - skręt jelit 🙁 🙁 ) jesli tak to bardzo proszę o jakies info.
Ja byłabym wdzięczna za jakiekolwiek zdjęcia ogiera Berkel (ur.1988 po Ajax han) lub jakiekolwiek informacje o nim. :kwiatek: W internecie nic nie znalazłam🙁
Ja szukam swoich zdjec z Kuclandii z tego roku z wrzesnia z przejazdow L3 i P2. Widzialam, ze ktos robil (L3 przynajmniej ze 3 osoby widzialam z aparatem, na P2 przynajmniej jedna).
Ja rozumiem, ze nie wszyscy koniarze za na Volcie, ale smutno mi jakos ze zadnego zdjecia nie mam z przejazdow, tylko 3 z dekoracji zrobione przez trenera.
Jechalam na gn. klaczy Kapriola, taka sliczna mala koninka 😉
Szukam zdjęć i informacji nt. ogiera HORS od Horsa po Tamir KONIK POLSKI c. myszaty hod. SO Sieraków, stał w stajni Borowianka w Ostrowie Wielkopolskim.
szukam zdjęć ogiera Hewen od Hola po Druh ur. 2000 dokładnie tego http://www.bazakoni.pl/horse_69593.html mile widziane również informacje, co tam u niego słychać 😉
Pilnie poszukuje zdjec klaczy Wenecja po Marcus . Kara bez odmian duza ramowa klacz. jakis czas temu jezdzila ja Paulina Bach. Szukam zdjec kazdego rodzaju od stoi i w ruchu w skokach z jezdzcem i bez jezdzca. Pomozecie? :kwiatek: