Potrzebuje na szybko znać wasze opinie na temat tych dwóch lokali? Jako ze w wrocławiu nigdy nie byłam, a potrzebuję znaleść lokal na kolację w sprawach biznesowych nie wiem co robić!!!!
Jeżli znacie jakieś inne lokale godne polecenia to dajcie znać! Cena nie gra roli!!
- OdNova przy ul. Włodkowica - Novocaina w Rynku - Cesarsko - Królewska w Rynku\ - Splendido trąci troche takimi cinkciarskimi klimatami jak dla mnie...
A dla ilu osob?? Bo to tez jest w sumie istotne...
Splendido taka opinia jak ASDS natomiast Jadka - super jak dla mnie wspaniale jedzenie, obsługa bez zarzutu, wystrój elegancki, ale nie nadęty jeśli kasa nie gra roli, to tam bym uderzyła
Novocaina na biznesowe spotkanie mi jakoś nie pasuje, bo ciasno stoliki ustawione i mało miejsca ważne zatem ile osób ma brać udział w spotkaniu
na oficjalne spotkanie jeszcze wzięłabym pod uwagę La Scalę
hmm to może i Novocaina da radę, choć dla mnie to miejsce raczej na romantyczną kolację (stoliki na górze 😉) lub spotkanie z przyjaciółmi jeśli ma być elegancko i bez wpadki to bym JaDkę wybrała aaaa i jeszcze w Art Hotelu jest elegancka restauracja, na biznesy ok