Horciakowa, mimo że Nail Tek II nakłada się codziennie będę się upierać przy niej! Efekty są rewelacyjne, a nakładanie trwa minutę! Schnie błyskawicznie!
nie mam zeli ani tipsów, naturalna płytka + lakier. im nizej tym starsze foty. na poczatku nie wychodziło no i każdy paznokieć miał inny kształt. juz jest lepiej 🙂 obecnie paznokcie takiej długości, jak na tych z żabkami czyli na łyso.
Horciakowa, mimo że Nail Tek II nakłada się codziennie będę się upierać przy niej! Efekty są rewelacyjne, a nakładanie trwa minutę! Schnie błyskawicznie!
Z moją systematycznością może być problem z tym codziennym nakładaniem, ale chyba nie mam wyjścia - moje paznokcie są ostatnio w opłakanym stanie. Nigdy nie były aż tak słabe, nawet spiłowane na zero się rozdwajają 😵
Mogłabyś napisać mi gdzie ją najlepiej kupić i jak dokładnie wygląda stosowanie? Może być na PW.
Teraz te kolory są na czasie więc nie trudno je znaleźć 😀 Z miętowych masz np Inglot 969, Rimmel Peppermint, Vipera Jumpy 164. Wiem że Miss Sporty kiedyś wydało miętkę, musiałabyś zobaczyć w ich szafie
Pastelowy żółty również w Inglocie nr 968, Revlon Sunshine Sparkle, Colour Alike - Drwiny z cytryny, Essence colour&go oraz limitka Blossom Etc. (nie pamiętam nazw)
Z góry uprzedzam, że żółte lakiery nakłada się koszmarnie 😉
No właśnie wiem, że są na czasie, ale ciężko znaleźć takie fajne odcienie! żółty już wiele razy przerabiałam, najlepiej mi się nakłada żółć essence, ale on nie jest w ogóle fajny. Jest taki oczokonkretny. Nigdy jeszcze nie trafiłam w sklepie na taki fajny żółty albo miętowy 😉
Do inglota muszę wyparować jutro albo w czwartek. Po prostu muszę mieć ten żółty! Dziękuję za info :kwiatek:
nie ma problemu 🙂 najbardziej podobny do koloru Sablewskiej będzie chyba ten Revlon. Ostatnio go widziałam w Superpharmie na promocji, kosztował chyba 19 zł. On jest taki słoneczny, pozytywny strasznie. Inglot jest bardziej rozbielony. Jak kupisz pokaż na paznokciach! 🙂
Ile przeważnie trzymają się wam lakiery OPI? W czwartek w zeszłym tygodniu byłam na manicure, i pani malowała mi paznokcie właśnie OPI i trzyma się świetnie, do dziś żadnych odprysków, a to przecież french, który zawsze starczał mi na 2-3 dni... Zastanawiam się nad kupnem OPI w czerwieni, na paznokcie u stóp. Czy można je dostać w Sephorze?
hello ja dziś zrobiłam hybrydkę i jestem zachwycona. Zobaczymy jak będzie z wytrzymałością na moich pazurach. Akryl i żel miernie sie trzymały. Wrzucę fotke jak tylko coś cyknę. Dowiedziałam sie że zdjąć można samemu.
maracuja, wstaw foty, szczególnie tego z serduszkami 🙂
Ja w końcu zdecydowałam się kupić Nail Tek II. Zobaczymy jak się sprawdzi.
I jeszcze pytanko - robiła sobie któraś z Was żele na pazurki u stóp i mogłaby wstawić jakieś foto? Znalazłam tanią ofertę i zastanawiam się czy warto i jak to będzie w ogóle wyglądało 👀
Ja z zasady nie polecam tanich ofert zrobienia zeli. Niestety dobre materialy kosztuja. Tania usluga niestety rowna sie slabiutkie materialy. moze i beda sie trzymac, ale zniszcza bardzo paznokcie.
maracuja, fajowskie te serduszka 🙂 Wizja, jest tania, bo to oferta na cuppon.pl - normalnie w tym salonie kosztuje 60-70zł. Nie wiem czy ta normalna jest tania czy nie, bo nigdy się tym nie interesowałam 👀