Tylko w tym tkwi caly problem ze szukam tylko paskow od wytoku do napiersnika. Bo cale napiersniki brazowe to fakt latwo znalezc 🙂 ale tak czy siak mozesz podlinkowac.
Dramka problem wlasnie sie rozwiazal🙂 dostalam odpowiedz z Daw-Maga. Mysle ze ciemny braz napiersnika nie bedzie bardzo odbiegal od ich wytoczku. I cena tez przyjemna.
Mam napiersnik Euroriding. 😀 Myślę nad zmianą na Daw-Mag bo w pierwszej kolejności miałam taki zamiar. Jednak koleżanka kupiła mi Euroridinga. 🤬 Więc waszym zdaniem lepszy Daw-Mag czy Euroriding? Jeśli chodzi o jakość, wytrzymałość i sam wygląd w rzeczywistości.
Użytkuję ogłowie, siodło. Tutaj akurat nie mam zbyt dużo do zarzucenia. Ale popręgi i puśliska to jakiś koszmarek jak za cenę, którą wołają za te produkty.
Ooo tak, co do puślisk zgodze się, najbardziej dziwi mnie fakt że przez tyle lat nadal ich jakość się nie zmienia, nic nie ulepszają w nich, a szkoda. W sumie co do popręgów też się zgodzę, za te pieniądze mogłyby być trwalsze.
A ja mam taki problem, konik dosyć okrągły i przy wsiadaniu siodło zawsze zsuwa się na lewą stronę. Czy napierśnik w takim wypadku mógłby pomóc? A jeśli tak to z gumami czy zupełnie nie elastyczny?
A ja mam taki problem, konik dosyć okrągły i przy wsiadaniu siodło zawsze zsuwa się na lewą stronę. Czy napierśnik w takim wypadku mógłby pomóc? A jeśli tak to z gumami czy zupełnie nie elastyczny?
Nie wiem czy pomoze. Moze warto wsiadać ze schodków, wtedy nie bedzie jakiego obciążenia na strzemię przy wsiadaniu.