lusiowataa, przede wszystkim to on jest za duży. A patrząc na to jak już masz popodciągane wszystkie paski i dokąd sięga właściwa część napierśnika to nie wydaje mi się by dało się to wyregulować żeby pasował.
Wiem, napisałam że jest za duży ale bynajmniej nie blokuje łopatek. Wiem też że nie będzie on idealnie leżał ale w moim pytaniu chodziło o to czy nie jest za wysoko podciągniety i czy nie "poddusza"
vissenna ja taki mam, raczej nie oszczędzam i wstyd przyznać, ale średnio o niego dbam, używam rok czasu i na razie trzyma się świetnie, zdecydowanie najlepszy z moich dotychczasowych, a przerabiałam passiera, d'yon, schocke 🙂
vissenna, jak brązowy full to ja go chce 😁 CWD ma super sprzęt. Ogłowie i wodze dwa lata tyrane, wystarczy tylko zmyć kurz i można zawody jechać 😉
A ja tam nie za bardzo jestem zadowolona z jakości swojego brązowego siodła z tej firmy, bo co gdzieś przetrę trochę bardziej szorstką szmatką, przejadę czymś to ślad/odbarwienie, nie mówiąc o wyglądzie tylnego łęku (jeżdżenie bryczesami przy zsiadaniu, i nie, nie codziennie, może z 3-4 razy...) i w efekcie czteroletnie siodło z tej firmy wygląda jak 10-letni Equipe... 🤣
Ale jakby to był brązowy full to ja również chętna 😁
Co myślicie o tym napierśniku? Czy te białe paski są czysto białe czy mają jeszcze jakiś inny kolor bo szukam takiego który byłby czarno-biały. Mam jeszcze jedno pytanie-czy do tego napierśnika można założyć karabinek, żeby podpiąć go do popręgu z kółkiem? http://www.pasi-konik.pl/pl/p/FAIR-PLAY-Napiersnik-skorzany/2012
Myślicie, ze ten kentaur a'la dyon będzie dobrze leżał po odpieciu tej części, którą dopina się do zaczepów na siodle? Czy lepiej nie kombinować i brać model bez tych zapięć? np.: