Forum konie »

Napierśniki

ma ktoś może zdjęcie napierśnika VH BlackBeauty na koniu?
Kupiłam w końcu model Palermo i jest piekny. A na koniu już w ogóle wygląda super.
I mamy uwierzyć na słowo? Foch.
Na razie tak, hahaha. Tzn. mogę zrobić fotki na sucho, bo na koniu oficjalną premierę będzie miał dopieor na zawodach. Założyłam go tylko na chwilę żeby jakimś cudem dopasować te tysiące pasków.
W reku robi co prawda wrażenie dość hmm.. cięzkiego i szerokiego jednak na klacie ogóra wygląda już o wiele subtelniej i tak "w sam raz". Śliczny jest.
Na szybko zdjęcia deali w napierśniku VH Black Beauty. Ogólnie wrażenie bardzooo pozytywne. Zdjęcia na koniu w weekend 🙂.

Kryształki:

Część piersiowa:

Czarne gumy:

Fotki "na sucho":

Klami, przepiękny!
Burza, ja się w nim zakochałam jak zobaczyłam na wieszaku w sklepie. Pierwotnie planowałam zamawiac inny model. Skóra i wykonanie cudeńko po prostu, az szkoda na konia zakłądać.
A jak pięknie komponuje się ze skarą klatą ogórka. 😉
Jest dopieszczony to chyba jedyne słowo jakie do niego naprawdę pasuje 🙂 rzucaj foty na cycu!
Burza, oj tak. Dopieszczony zdecydowanie. 😉 Foty na ogórze to z zawodów dopiero, czyli niestety nie wiem kiedy. 😉
Klami, świetny! Który to model?
olek, pisałam wyżej. To model Palermo.
Zdjęcie Black Beuaty na koniu. Mało wyjściowo bo wepchenłam konia podczas wymiany ściółki do boksu.

Ogółem wrażenia na plus.
Elegancko wygląda 😀 A skóra jak po nasmarowaniu? Miękka?
Miękka. Jestem z niego bardzo zadowolona.  Zakup udany.
Jam mam ten zwykły VH i jestem też zadowolona. Kojarz kto napierśniki firmy Capone?
KenTaur Palermo na ogórkowej klacie:

Super wygląda!
Ja właśnie mam dylemat czy Palermo będzie dobrze wyglądał na drobnej klacie.. Woła do mnie też Napoli i nie wiem który wybrać  🙄 Boję się, że przy 5cio pkt kobyła będzie sprawiała wrażenie obwieszonej..
Czy napierśnik Daw-Mag model myśliwski(cały ze skóry) rozmiar cob jest mały czy będzie pasował na konia 162cm w kłębie?
Czy ktoś wie co to za napierśnik na zdjęciu?  Gdzie mogę taki kupić? 😉
http://animalia.pl/produkt,24444,525,horze-oglowie-constance.html
Oksy, ja się zakochałam w napierśniku z wytokiem VH z futerkiem  😍 😍 😍
Gumy są całkiem fajne, skóra niezła, łatwa w pielęgnacji... no po prostu Łaaaaaa!  😅
Dooobry zakup, nie ma co 🙂

Ma ktoś jakieś doświadczenia z nim?
Czy ktoś wie co to za napierśnik na zdjęciu?  Gdzie mogę taki kupić? 😉
http://animalia.pl/produkt,24444,525,horze-oglowie-constance.html

wstawiłaś link do ogłowia
Dramka ale chodzi o napieśnik, który ma na sobie koń ze zdjęcia z ogłowiem 🙂

edit:
Dramka,dziękuję  :kwiatek: 🙂
Nigdy więcej napierśnika z futerkami. Mam go krótko, używam nieczęsto, bo na zawody i niektóre treningi, a futerka wyglądają już okropnie. Żeby napierśnik znowu się dobrze prezentował właściwie musiałabym już je wymienić. Koszmar.
Klami w kentaurze palermo?
Mam go już dłuższy czas i jak wypne futerka, wypiorę i wyczesze to ponownie wyglądają dobrze.
Tak, KenTaur Palermo. To się te futerka wypina jakoś ?? Te u mnie raczej po praniu nie wrócą do normalności, bo mam przede wszystkim wrażenie, że połowy już nie ma.
Pomijam już fakt, że skóra się brzydko przebarwia i za chwilę napierśnik będzie juz tylko treningowy, a na zawody będe musiała znowu coś kupić.
U mnie są zapinane na rzep  😉
Ja jestem z niego zadowolona, szkoda tylko, że w brązie ma mosiężne okucia które się strasznie ciężko czyści.
Nigdy więcej napierśnika z futerkami. Mam go krótko, używam nieczęsto, bo na zawody i niektóre treningi, a futerka wyglądają już okropnie. Żeby napierśnik znowu się dobrze prezentował właściwie musiałabym już je wymienić. Koszmar.

Norma..właśnie dlatego ogłowie meks z futerkiem mam tylko na zawody  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się