Forum konie »

Napierśniki

Nie muszę, na pewno tzn częściej niż Ja 😉
Bardzo polecam Passier'a Auriga 😍
Wykonanie i skóra świetne.
Rozmiar rzeczywiście jest uniwersalny.

Jeszcze mogę polecić napierśnik z Sarm Hippique ma ładnych parę lat a wygląda bardzo dobrze i nic się nie porozciągało.
Ma ktoś napierśnik z Horki? O taki:
http://www.equi-point.pl/horka-napiersnik-skokowy-elastyczny-wytokiem-180255-p-1264.html

Nie mogę się zdecydować między Schockemohle, KenTaurem, ewentualnie Daw-Magiem, a teraz znalazłam ten i podoba mi się kolor gum (zakładając, że są takie jak na zdjęciu). Ciężkie te wybory.  😵
moja koleżanka ze stajni ma,ale niedługo 2-3 miesiące,jakość porównywałabym do Daw Maga,jest ładny i jakościowo ok.
Altiria, z wymienionych przez ciebie, to ken-taur 😉
Ma ktoś napierśnik z Horki? O taki:
http://www.equi-point.pl/horka-napiersnik-skokowy-elastyczny-wytokiem-180255-p-1264.html

Nie mogę się zdecydować między Schockemohle, KenTaurem, ewentualnie Daw-Magiem, a teraz znalazłam ten i podoba mi się kolor gum (zakładając, że są takie jak na zdjęciu). Ciężkie te wybory.  😵

a prestige? Do jakiej kwoty chcesz kupić?
Możecie polecić jakiś 5-cio punktowy napierśnik o dobrej relacji na linii cena-jakość?  :kwiatek:
olek Daw-Mag? Tylko że wypada WIIIEEEEEEEELKI>
Wygląda nieźle, tylko zielone gumy w napierśnikach są dla mnie nie do przyjęcia  🤔wirek:
olek ale przecież jak zamawiasz to wybierasz gumy jakie chcesz. Ja miałam 2 popręgi i zawsze mnie pani pytała jakie gumy. U nas w stajni np. są zielone, czarne i brązowe gumy.
serio? ooo, dobrze wiedzieć  :kwiatek:
olek sprawdź to 😉 My mamy w 3mieście taki naprawdę fajny sklep, pani właścicielka jest mega uprzejma i ogarnięta 😉 Więc ja nigdy ani z rozmiarem a ni z korami problemow nie miałam. Nawet przez sklep naprawiłam czapsy hippica mimo że oni już nie handlowali produktami Hippici, ani nie kupowałam tam moich czapsów.
xxagaxx, o jakim sklepie mówisz?
o Stajnia Miszewko 😉 Jak dla mnie najlepszy sklep, jeśli chodzi o większość podstawowego zaopatrzenia 😀
Wybieram się na cavaliadę, a z tego co kojarzę oni tam byli, to sobie chętnie wymacam i wszystkiego się dowiem, ewentualnie od razu zamówię lub kupię jak będzie na stanie.
Dzięki za podpowiedź  :kwiatek:

Jakościowo DawMagowi chyba nie można nic zarzucić, prawda?
xxagaxx, popieram.
Możecie polecić jakiś 5-cio punktowy napierśnik o dobrej relacji na linii cena-jakość?  :kwiatek:

diana 😎
katija, gdzie można go dostać? Google niespecjalnie chce cokolwiek wypluć..
mam pytanie - jaki napierśnik lepszy - skórzany czy z gumowymi pasami?
potrzebuje dla konia chodzącego w rekreacji, jakieś małe skoki

Czy ktos wie co to za napiersnik, ewentualnie gdzie go mozna kupic?

foto Oliwia Chmielewska www.bazakoni.pl
od zawsze mi się taki marzy, są przepiękne  😍 ale zawsze są jakoś ważniejsze wydatki, więc pomykamy w fair play-owskim  😕
joakul dzieki.  :kwiatek:
Kto jeszcze takie produkuje?
FirstLight, daw mag, i slynna diana.
FirstLight na allegro jest w bardzo przyjemnej cenie napierśnik tego typu, ale co to jest, nie mam pojęcia, tak samo z jakością  http://allegro.pl/wytok-z-napiersnikiem-super-wykonany-i2876372019.html
przeciez mowie, ze diana. one sa ok jakosciowo. mam jakis sprzet od nich i skora jest bardzo przyzwoita. poza tym macalam te napiesniki w tym roku. niestety nie ma w naszym kolorze.
Passier jeszcze.
Chodzi za mna taki napiersnik od dawna, ale zawsze są wazniejsze wydatki. :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się