Nie mogę się zdecydować między Schockemohle, KenTaurem, ewentualnie Daw-Magiem, a teraz znalazłam ten i podoba mi się kolor gum (zakładając, że są takie jak na zdjęciu). Ciężkie te wybory. 😵
Nie mogę się zdecydować między Schockemohle, KenTaurem, ewentualnie Daw-Magiem, a teraz znalazłam ten i podoba mi się kolor gum (zakładając, że są takie jak na zdjęciu). Ciężkie te wybory. 😵
olek ale przecież jak zamawiasz to wybierasz gumy jakie chcesz. Ja miałam 2 popręgi i zawsze mnie pani pytała jakie gumy. U nas w stajni np. są zielone, czarne i brązowe gumy.
olek sprawdź to 😉 My mamy w 3mieście taki naprawdę fajny sklep, pani właścicielka jest mega uprzejma i ogarnięta 😉 Więc ja nigdy ani z rozmiarem a ni z korami problemow nie miałam. Nawet przez sklep naprawiłam czapsy hippica mimo że oni już nie handlowali produktami Hippici, ani nie kupowałam tam moich czapsów.
Wybieram się na cavaliadę, a z tego co kojarzę oni tam byli, to sobie chętnie wymacam i wszystkiego się dowiem, ewentualnie od razu zamówię lub kupię jak będzie na stanie. Dzięki za podpowiedź :kwiatek:
Jakościowo DawMagowi chyba nie można nic zarzucić, prawda?
przeciez mowie, ze diana. one sa ok jakosciowo. mam jakis sprzet od nich i skora jest bardzo przyzwoita. poza tym macalam te napiesniki w tym roku. niestety nie ma w naszym kolorze.