Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

Raven Wy jak zwykle pięknie wyglądacie  😍 !! te owijasy czerwone i czaprak he he  😅
ps. a wiesz, że przyjechałam ostatnio do stajni w odwiedziny na kucyku swoim  🏇 ale niestety nikogo nie było  🙁

I szalik 😁 To dzwoń albo pisz, jak będziesz następnym razem w pobliżu 😉 Bo właściwie oprócz mnie i Marty od Santosa to nikt do stajni nie przyjeżdża :P
Dziękujemy za miłe słowa, przekażę Nowej :kwiatek:

akluna podwodne lonżowanie super! 😀
my_karen, Burza dziekujemy dziekujemy :kwiatek:
Grubciu vel Kulek to oczywiscie dzieffcynka 🤣 ale ze zawsze ogra przypominala to ksywka jest jaka jest 😁
"kto ostatni w stajni ten bałwan!!"

"czemu ten parasol taki mały... chcialam sie schowac bo pada!"
akluna podwodne lonżowanie super! 😀

Zawsze jak nie miałam dnia na jazde to chodziłam z Remem nad jezioro, małe pływanko, suszenie na polanie i powrót do domu 😉

wiorek a Gucio ma już nowy dom, stoi w Bogucie, chodzi pod "lepszymi" jeźdźcami, nawet udało mu się wystartować w zawodach, więc jestem zadowolona 😉
zima ?
śnieg?
kurcze przecież tydzień temu było prawie 20 stopni w słoneczku i robiliśmy grilla ...

zima jest pięęęęęęękna, oczywiście taka jak na Twoich zdjęciach  😍 cudowne fotki!
m.indira- ahhhh super w tym śniegu !! 🙂

No to pare moich z Marcepanem z terenu 🙂

Raven - ok ! napewno będę wcześniej dzwonić - a może Ty byś nas kiedyś odwiedziła  🤣 ?

m.indira powiem tylko tyle  - pięknie -  😍
To ja dodam swoje nawiślańskie kępy. Fotka z tej jesieni...

Tu nad stawikiem z pieskami
m.indira mąż jest oczarowany czołowym grubaskiem  😎
m4jek objezdzalam nadwoslanskie kępy w ciechocinku kilka lat temu, cos cudownego 💘
Losieczka juz Ci mowilam, jak Twojemu kuniowi ślicznie w tym kolorku, prawda? 😁  musze w taki zainwestowac 🤣
Marcepana piękne zdjęcia 😉 gdzie to?
po przeprowadzce mam teraz duże lasy i łąki bez nadmiaru ludzi na rowerach i z psami, bez samochodów i innych strachów, które w "Leśnym Parku Kultury i Rozrywki" spotykałam na każdej najwęższej ścieżynce.

wyjazd

w lesie

na mostku

łąki
juz dawalam do dzisiaj na forum,a le w tym temacie nie , najnowesze z dzisiaj , wypad okolo godz.10-14 🙂:
Donia pisze sie na taki kulig 😀
Pinesska a śnieg gdzie?? 😲 😉

To ja Was pomecze fotkami z dzisiejszego śniegowego spacerko - terenu 🙂

Najpierw pojezdzila pańcia:

Potem małż zapragnał pogalopowac, niewyzyta konina nie protestowała wcale 😉

A na koniec wszyscy razem, dobrze, że istnieje cos takiego jak samowyzwalacz 😉

ale fajowska ta zima na zdjęciach, w weekend i ja wyruszam z aparatem , muszę tylko jakiegos fotografa znaleźć.
Losieczka masz gdzie pogalopować 😀

Marcepana
cudne te wodne tereny 😜

wczorajszy terenik...juz powoli mam dosc tej zimy 🙄
DoNiA aLekSaNdRa  duzo u was sniegu🙂 mi tam sie jeszcze nie znudzila zimka...lepszy bialy puch niz bloto i chlapaciaja🙂
[quote author=my_karen link=topic=114.msg179609#msg179609 date=1235052800]
Pinesska a śnieg gdzie?? 😲 😉
[/quote]

śniegu prawie wcale, ot tylko popruszy raz na jakiś czas, a tak to tylko Wieczna Zmarzlina  🙄

fajnie, że macie z mężem wspólną pasję, ale kup mu lepszy aparat, bo widzę że chętny do focenia twoich jazd - a to wyjątek  💃

nasz "śniegowy" krajobraz  😁
Pinesska moze mala wymiana?ja chetnie przeniose sie gdzies, gdzie niekoniecznie ciagle sypie puch z nieba...
DoNiA aLekSaNdRa ciesz sie z zimy póki jest 😀

jeszcze taki o wrzuce...bo  tak jakos mi sie podoba, choc nogi uciete 😉
Wkoncu ja moge sie pochwalic kilkoma fotkami z wczorajszego wypadu z kolezanka w teren 🙂Aura wyłacznie zimowa...slisko jak diabli ale jakze pieknie nam slonko towarzyszyło 🙂
Niestety niema fotek z ruchu gdyz bylo zbyt wiele emocji zeby jednoczesnie sie fotografowac i wlaczyc ze sliskim podlozem...
Milego ogladania:

i ostatnia ktora najbardziej mi sie podoba🙂

Wyprawa na kucach walijskich- jednakowej masci (wlasciwie to rodzenstwo)...

Z dzisiaj 🙂

Zduska jasne, z tym że na koniu raczej odpada, ale bez konia jak najbardziej, ino trochę cieplej się zrobi 😉

Marcepana ostatnie rewelacja 🙂
Alicja_8 ale piękne, różowe niebo Wam się trafiło! Ciepłe promienie + śnieg robią wyjątkowe wrażenie 🙂
Mia Ale ciekawy nastrój panuje na Tym zdjęciu.
Ech, jak sobie radzicie z akumulatorkami/bateriami w aparatach? Wczoraj byłam nastawiona na sesję. Zupełnie nowe baterie. 2 zdjęcia i koniec.  😤
Też miałamtaki problem okazało się, że musze kupić nowe akumulatorki i ładowarke bo tamta się po 1,5 roku złużyła :/ a zwykłe alkaiczne w cyfrówce nigdy nie dawały rady dłużej niz na 3 fotki 😉

Kilka fotek z wczorajszego tereniku:
Ale sypało 😁 ostatnia fotka mi się podoba bardzo 🙂

My też wczoraj się terenowaliśmy, to jedna z fotek bo resztę wstawiłam do KR 🙂

I dzisiaj możliwe, że też w teren pójdziemy 🙂
Wczoraj najpierw sypało, potem padało, a dziś to jest jedna wielka kałuża :/
To w sumie pierwsza zima w stajni, kiedy do woli najeździłam się w tereny po śniegu. W lesie cisza, spokój, na spacery za zimno. Za jedyne towarzystwo robi dzika zwierzyna. I wreszcie jest śnieg! 😀
Lanka_Cathar fajna ekipa na wyjazdy w teren 🙂
zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie robil za fotografa 🙂
sniegu napadalo znow co niemiara ale niestety chyba nadchodzi odwilz 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się