wendetta - tak to ta Wisla 🙂 MoniaA-Tak to ten Querido 🙂 ninevet - Alez OCZYWISCIE 🙂 Aquarius- On urosl,ja jestem wieksza niz Marta dlatego takie zludzenie 🙂
darolga super ! u nas niestety teraz nie ma warunków na takie galopy 🙁 ale na spacer zawsze można sie wybrać Manta w podpisie masz krk a można wiedzieć z której strony takie tereny? -fajny las cała ekipa terenowa i w wersji siwej
Burza, az sie chce wiosny!! zuza siwki super! Freddie masz swietnego kompana na wyjazdy, tez by mi sie taki przydal... Losieczka pieknie rudemu w tym kolorku! Kocham rude 💘
Donia Aleksandra piekne tereny, jezdzilam kiedys na koniach pana Henryka w Myslowicach(zdaje sie po jego ogierze jest Twoja kobylka, prawda?) i objezdzilismy tam chyba wszystko, kochalam jezdzic po tamtejszych lasach, zanim sie przenioslam w gory oczywiscie 😉 🏇
To troche naszego dzisiajszego wyjazdu. Pierwsze zdjecie robilam ja z okna, bo siedze chora w domu i tylko na tyle moglam sobie pozwolic🙂 Drugie robil juz mąż, jak widać na zalaczonym obrazku, a trzecie to juz blogie samostepowanko po terenie🙂
Burza ale zielono !! znowu to powtórzę - ja chcę wiosnę
Raven Wy jak zwykle pięknie wyglądacie 😍 !! te owijasy czerwone i czaprak he he 😅 ps. a wiesz, że przyjechałam ostatnio do stajni w odwiedziny na kucyku swoim 🏇 ale niestety nikogo nie było 🙁
Oj tak wode lubi bardzo 😉 Preferuje skoki do wody na pająka co nie zawsze mi się podoba:P Jak widać na drugim zdjęciu, czasami liny mi nie starcza, a on by chciał poplynąć w siną daaal😀 Na 3 zdjęciu ja jestem kawałek dalej po prawej stronie(wycięłam sie, bo miałam głupią mine:P)