Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

No to ja też coś wrzucę. Nie bijcie za brak toczka  😁
kolorwiatru nie będziemy bić 😉 ale jakie za Tobą są piękne widoki  🙂
Kolor -ale macie tam widoki 🙂 super są wieczorne tereny
kolorwiatru to to nie jest czasami okolica Rabki/Zakopanego ??
Nie 🙂 to  Cieszyn Krasna-Bielowiec  była kopalnia piasku
Przypominają mi rajd po Rabce- takie same widoczki  😜
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma  😁
heroin, a może cześć dzień dobry cokolwiek?
Tak to sobie do ZNK zdjęcia wrzucaj.

Ja też dziś byłam i spotkałam parę kruków w lesie 🙂 poza tym ośnieżyliśmy się jak dwa bałwanki 😀
kolorwiatru, super widoczki 🙂

Mnie się już marzy spokojny spacerek w terenie znowu 🙂
boże jakie niemiłe odpowiedzi

na tym zdjęciu koń macha głową, bo jest typem konia, który w terenie w galopie schyla się, żeby skubnąć jakąś ładniejszą roślinkę i mu pewnie coś utknęło.
Zreszta  jest to koń, który nie ma czucia w dolnej wardze dlatego ma takie problemy z przeżuwaniem 🙂
A 2 zdjęcia klaczy to jedyne zdjęcie widocznych z tyłu górek, po który zawsze galopujemy.

kolorwiatru na pierwszym zdjęciu jest cudne niebo za Tobą !  😜
kolorwiatru zgadzam się z daliastą! jak namalowane!!
Zbierało się na burzę  😀 szkoda ze tylko to jedno od strony zachmurzonej zostało zrobione... 🙁
Tak dziś u nas padało
jakie słodziutkie uszka <3
Burza u nas tez tak padało dzisiaj dlatego sobie odpuscilam jazde...
to może jeszcze coś dodam.
Na zdjęciu nie ja, tylko nijaka pani Ela oraz słynna górka pod którą zawsze się ścigamy 🙂
to może jeszcze coś dodam.
Na zdjęciu nie ja, tylko nijaka pani Ela oraz słynna górka pod którą zawsze się ścigamy 🙂

heroin, nijaka czy niejaka? Bo widzisz, to trochę zmienia sens zdania 😎
Burza - z Pioruna śnieżynka się zrobiła 🙂
Misskiedis, przepraszam, nie zauważyłam błędu. Miało być niejaka 🙂
heroin - też mamy podobne górki i uwielbiam pod nie galopować 🙂
Burza, super uszy ma Piorek 😉

U nas dziś też śnieżnie, ale nie padało. I doczekałam się swojego spacerku 😀 Było super, jechałyśmy w dwa konie z koleżanką, w lesie cichutko... Mój koń dziś jechał jako czołowy cały czas i aż czułam że chce mu się iść (z reguły trzeba go trochę pchać 😉) - nawet w jedynym galopie sam biegł 🙂

Uwielbiam takie spokojne tereny - i uwielbiam mojego konia  💘
kolorwiatru, co tu odpuszczać, idealna żeby do lasu jechać 🙂

Śnieżny bałwan, zresztą ja nie wyglądałam pewnie lepiej 😉
też miałam jechać, ale zrezygnowałam, za to moje konie dzisiaj będą miały spa haha  😁
Hehe, nigdy nie zapomnę mojego pierwszego terenu. To było chyba właśnie wtedy, kiedy dodawałam te zdjęcia :p
A tereny w zimie mogą być bardzo przyjemne, tylko trzeba uważać na niesprawdzone ścieżki, bo koniki się mogę zranić i zazwyczaj jeździmy ścieżkami, które i my i konie znają na pamięć i jak wjeżdżamy na linię tej właśnie górki to konie aż się kopię pod sobą, bo chcą się ścigać pod górę :p Znaczy w lecie, bo w tym roku nie byłam jeszcze niestety w terenie w zimie bo to za mało śniegu, to za twardo, to znów ciapa i ślisko... ehh...
Burza nie chciało mi się marznąć  😜
A my dzisiaj zaliczyłyśmy z Horciakową i Kopyciak kolejny terenik- niestety ostatni w tym składzie przez najbliższy rok  😕  🙁 😕
baffinka - wyprzedziłaś mnie 🙂

To ja dodam tylko takie trzy:

Co na temat terenów myśli mój koń 🙂

baffinka, niezły team i jaka lans fota na koniec 😉
Burza lansik musi być  😎 a team najlepszy pod słońcem  🏇  Szkoda tylko że fotograf nie chciał z nami jechać dzisiaj i byłyśmy skazane na siebie  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się