Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

tajna- plaża boska.
Hypnotize- trzeba naszym koniom kalendarz w boksach powiesić. Toż to środek stycznia! Przesadziły nieco.  😀
Niestety,u mnie jest to samo 😉 kobyłka na początku jeszcze jako tako idzie,ale jak się rozochoci to i powrót z terenu stępem jest nie do pozazdroszczenia 😁
tajnaa, plaza super 🙂 fajne fotki - no i nie moge przestac sie zachwycac Twoim oglowiem 🙂
dziewczyny, jak już jesteście przy wiośnie, to ja uderzę z takimi fotkami:
amifibia  😂

i uciekamy

jeny, chcę już taką pogooodę...
Ech, ja też już chcę żeby było ciepło... Dziś wyjrzałam za okno i się załamałam. Znów śnieg... Chcę żeby było już tak:
Powrót z dzisiejszego terenu:

U nas na szczęście śniegu już jak na lekarstwo /mam nadzieję, że nie przechwalę się bo ma niby dziś sypać 😀 /
Wczoraj pogoda była piękna, szkoda, że nie miałam fotografa 🙂
Pięknie jest w lesie !!!  💘
Wyjazd w teren 22.01.2011 - Las nieporęcki na pn-wsch od Warszawy - tuż po opadach świeżego śniegu:

EluPe, czyżbyś przeniosła się w przyszłość ?  😁
o dzięki. poprawiłam styczeń oczywiście.
ElaPe pięknie 🙂

u nas dziś troche szaro i ponuro 😉 mój biedny głodny koń znalazł sobie w terenie pożywienie  🤣

ae: dzięki. Twój koń jakoś nie wygląda na zagłodzonego 😉
ae, widzę że osiągnęłaś wyższy stopień znaturalizowania, nie carrot stick, tylko carrot uwiąz! 🙂
ElaPe Kucyk obecnie na bezrobociu, więc wygląda aż za dobrze
Cieciorka  😎 nie chciało mi się zakładać ogłowia, a że mamy w stajni dwa pomarańczowe uwiązy to naturalnie wyszło  😂
A u nas śniegu brak i niestety można się przemieszczać tylko stępem. Ale i tak poznawaliśmy nowe tereny w towarzystwie załogi z poprzedniej stajni (Robaczka M i Walecznej):

izydorex ładnie tam masz 🙂
Najważniejsze, że dużo przestrzeni 🙂 Godzinami można jeździc po tych polach, nie dojeżdżając do asfaltowej drogi i ciągle zmieniając trasę.
A ja jestem z mojego konia dumna. Misiek z niego.  😍
Dziś siadła na niego koleżanka, która na koniu siedziała dziś 3-ci raz w życiu. Więc jechać umie tylko stępem. 😀 A mój misiek grzecznie ją przewiózł terenowo po lesie. Ja naginałam na piechotę z aparatem, a ona wierzchem. I udzielałam porad typu " żeby zwolnić konia pociągnij za obie wodze. A żeby skręcić za jedną." No bo co innego można powiedzieć takiej osobie?
I ten biedny koń, najpierw nie bardzo wiedział o co nam chodzi, ale załapał te prymitywne metody komunikacji jeźdźca z nim.  😁

Pojechaliśmy na drugie śniadanie do jadłodajni.  😡

I chyba najsłodsza fotka z tego terenu. Jeszcze resztki z jadłodajni w pysku zostały.

Mój sobotni teren (drugi tego dnia)

U nas tez zimowo 🙂

Karolass - bajecznie 🙂 nie zimno Ci w uszy? ja to muszę mieć grubą, zimową czapę 🙂

tunrida - przepięknie jest oglądać zimę z grzbietu konia 🙂

izydorex - podoba mi się to zdjęcie, ma coś w sobie klimatycznego 🙂

ae
- nie ma to jak teren zimą, no nie 🙂

ElaPe- zdjęcia prześliczne, zima cudownie ujęta

Tristia
- prześliczne foty

a to my z dzisiejszego pseudo terenu 😀 ogólnie była sesja foto - robilam zdjęcia mojej kumpeli.. było tak ciemno, że mój sprzęt fotograficzny z jaaaasnym obiektywem nie wyrobił...

fot. Monika Nosek
ja i Lotos - 'moje' 180cm żywej wysokości 🙂😉)

za duże zdjęcie 🤦
tunrida wykradacie siano sarenkom ❗  😉 😉 😉 😉 😉
No wiem.  😡 Już sobie obiecywałam, że więcej nie będziemy. Ale tym razem chciałam pokazać koleżance, jak można pożywić konia w lesie zimą.  😡
hehe  😉 😉
ja i Lotos - 'moje' 180cm żywej wysokości 🙂😉)

On ma "tylko" 180 w kłębie? Czasem się zastanawiałam czy nie więcej jak stałam obok niego 😁
izydorex kiedy my się spotkamy w jakimś terenie ? 😉 fajnie,że macie tyle pól u nas chyba jednak więcej lasów
mbalicka niezły kolos !

I skąd wszyscy macie tyle śniegu ? u nas leżą jeszcze resztki a podłoże masakrycznie bo zmarznięte na kość    👿

Z dzisiejszego spacerku
zuza, ja  się powoli przesuwam coraz bliżej was, więc powinno być łatwiej  😉

Z ostatniego lata. Niech ten śnieg już zniknie...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się