Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

Cariotka, Komar wiózł dziś fotografa, więc na zdjęciach terenowych są tylko jego uszy 😉
Ale mamy jeszcze takie:

izydorex, wszystkie kradnę, cudo!
izydorex, wszystkie kradnę, cudo!

Proszę bardzo 😉
U nas dzisiaj piękne słońce  😎
Pozdrawiamy terenowo z Jury nad Wartą

Burza właśnie nie wiało🙂 Było bardzo przyjemnie i ciepło🙂 Ja pojechałam sobie w ciepłej bluzie i było mi gorąco. Ale jak zawieje halny to jest ciężko. Wtedy zazwyczaj zajmuje się kopytami Siwego, bo bardzo nie lubię wiatru🙂
izydorex Piękne zdjęcia robisz🙂 a uszy Komara są cudowne i puchate🙂 swoją drogą cieszę się że nie umiem robić zdjęć i zawsze Cobrinha lub Tamtam się Tym zajmują🙂
furmanka zazdroszczę braku mgły. Ale jutro u Nas ma być też pięknie i mgły ma nie być🙂 Piękne łabędzie🙂
izydorex, boskie zdjęcia! Również kradnę 🙂

furmanka, fajnie tam u Was 🙂 U nas też słonko poświeciło trochę, było przepięknie w lesie 🙂
furmanka, ale zazdroszczę, cudo nad rzekę jechać 🙂 w pierwszej stajni jeździłam nad Wisłę, moje najpiękniejsze tereny świata..

Cariotka, fajnie 🙂
Cariotka,  zdarza się jeden taki dzień w miesiącu 🤣, i że w dodatku nie wieje 12 m/s.
Livia, oj fajnie, szczególnie zimą gdy nie ma komarów 😉
Burza, eh, gdyby nie ta rzeka i dolina wzdłuż niej ..." wijąca się pośród białych wapiennych ostańców..." (😁 rozmarzyłam się) - to bym pewnie nie była sobą.
No, dostałam fotki z dzisiaj od koleżanki, z którą jechałam  :kwiatek:

Najpierw było tak:

Potem wyszło słonko:

A potem przejechałyśmy pod gałęziami i zebrałam cały śnieg 😀

Widoki były takie 🙂

🙂
Livia, sprzątaj las ze śniegu, sprzątaj 😁 super zdjęcia 🙂
Fryz z oszronionymi wąsami super. Wyobrażam sobie, co musiał mieć w szczotkach 😉
A to nasze dzisiejsze :>
Jakoś słaba, ale co poradzić - w teren nie bede tachac ciezkich sprzetów  😂
Jedyny plus zimy: jest pięknie  😍
izydorex, w szczotkach miał tony rzepów oprocz śniegu 😀 Miałam ekstra wyciąganie gołymi rękami 😉

Burza, już swoje posprzątałam, dziś kto inny będzie jechał jako drugi 😀
Burza wbrew pozorom na polu jest mniej śniegu niż na ubitych drogach (wszystko zwiewa z pól na drogi) tak że często musiałam zjeżdżać z drogi na pole ponieważ zaspy były po brzuch kobyły (170 w kłębie), ale za to drogi asfaltowe pokryte śniegiem są super 🙂 (oczywiście nie dla kierowców) - równo, gładko, miękko na tyle że można spokojnie kłusem jechać...
A droga w lesie  😍 , w lecie to 3-4 kilometry stępa, w ziemie 3-4 kilometry galopu po prostej, równej i szerokiej drodze.
Dziewczyny- śliczne fotki. Zazdroszczę zimowych terenów. Mój nadal niezdatny do jazdy więc takie widoki mogę tylko pooglądać na forum.  😉
Aż mi się w teren zachciało... 😉 niestety będę mogła to zrealizować dopiero w święta 🙁 ciekawe czy do tej pory będziemy jeszcze mieli taką piękną, zimową pogodę ❓
Przepiękne macie tereny! 🙂
Ja dzisiaj byłam z koleżanką w puszczy.... CUDO! Piękne, oszronione drzewa, mnóstwo śniegu, sypki snieżek (a co za tym idzie nie kleiło nam się do podków 🙂 ) i słońce... Ach! Niestety zdjęc brak, bo wszystko padło od temperatury, która nas nie rozpieszcza ( -10) - ale swoją drogą, - wole takie mrozy, niż chlapy 😀 Następnym razem obiecuję się pochwalić, jak u nas wyglądają tereny 🙂
Z dzisiejszego terenu

Tristia, piekne fotki 🙂 W ogóle fajną masz czapkę 🙂

My dziś znowu śmigaliśmy po lesie, było super 🙂 Trochę strachu się najadłam kiedy galopująca za nami hucułka zaczęła wyprzedzać mojego konia, bo jej chyba za wolno było  😲 ale na szczęście wyścigi zostały opanowane 🙂
Jak dostanę zdjęcia, to wstawię 🙂

edit: Dostałam i wstawiam jedno 🙂 Od lewej: polonez, jej koleżanka i ja 🙂

Tristia, piękne widoki 🙂

Livia, niezły dream team.. i chyba fryz za wolny dla kucysia? 😀
Haha, Burza, bo mój to patatajkiem leci zazwyczaj 🙂 a ona taka "gorącokrwista" i do przodu 😀
hahaha potwierdzam Bela dzisiaj zaszalała  😜
następnym razem Sander pojedzie ostatni ( no nie wiedziałam że Bela taka ambitna jest  😜 )

to ja też wstawie fotkę z tego terenu 🙂
Było SUPER jeszcze jedna osoba z nami była, ale robiła foto

fot. Marianna

polonez, następnym razem znowu jadę za Rino, nie ma opcji 😀
Ale Magda fajnie wyszła na tej Belce 😀
Buszowanie w zaspach

[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Zima%202010/habanera6.jpg?t=1291577332[[a]][/img]

A tu dobrze widac ile mamy śniegu (choć jakość komórkowa niestety  :icon_redface🙂

[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Zima%202010/arcona-2.jpg?t=1291577332[[a]][/img]
Livia zgadzam sie z innymi🙂 naprawde pozazdroscic takiego teamu🙂 a twoj konio przecudny 😍
ach jak Wam zazdroszcze mozliwosci pojechania w teren, ja tak pochorowana, ze po wyczyszczeniu konia wrocilam do domu i od razu usnelam. No i Basiowa w kiepskiej kondycji. Ale mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu na spacerek na stepa sie wybiore do lasu - tylko nie bede miala takich fajnych zdjec, nie bedzie mi mial kto robic :P
My też mamy kilka fotek z niedzielnego terenu 🙂

Burza, Livia-  Dzięki  :kwiatek: Czapka już drugi sezon, ale jest cieplutka 🙂
Romka1o1- Fajnie było, jak zwykle  😜
Pokaż zdjęcia z jesiennego jeszcze terenu, takie ładne, kolorowe  🙂
Wszyscy macie zimowe zdjęcia mam i ja... ale ja jako fotograf więc moich brak
Ja też mam  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się