Fajnie macie 🙁 Pocieszam się tym, że w ogóle mam kawałek lasu no i plaża się latem przydaje podczas upałów, można iśc z koniem na kantarze i popławić się wraz z nim 😉
rzeczywiście trasa jest świetna, ale akurat był dzień żeby odkurzyć troszke emeryta i zabrać na spacerek. Także mam nadzieje że nastepnym razem damy czadu. No i Kopyciak- chcemy te łąkiiiiiiiii 🏇
a ja sie powtorze- ZAZDROSZCZE Wam niesamowicie!!! piekne macie tereny, piekne zdjecia 💃 ja jestem uziemiona na pol roku, a tak strasznie mi sie marzy jakis ladny terenik... zwlaszcza teraz, kocham jezdzic w teren zima.a tu taki niefart.
tajnaa daj spokój! Jak ja przecież 2 tygodnie temu w samej bluzeczce jeździłam !! Wsiadłam dzisiaj! W sumie nie teren, ale sesja terenowa na mojej ukochanej ścieżce 🙂
Horciakowa gdzie to? 😀 normalnie mam wrażenie że już tam kiedyś byłam
Horciakowa bez neta, ale odpowiem- wielkopolska, okolice Wrąbczynka (k. Zagórowa)
My z Horciakową niedawno wróciłyśmy ze stajni. 1,5 godziny szlajałyśmy się po lesie ze znajomymi z innej stajni. Wróciłyśmy mega zmarznięte, ale szczęśliwe bo koniuchy dzisiaj nie robiły scen 😁 Fotorelacja nawet będzie, ale później.
Tajnaa aż tak Was zasypało? 🤔 u nas tylko troszeczke sypnęło w nocy, a dzisiaj słoneczko od rana 😎
Livia Jakie fajne grupowe 😀A Sander sie wydaje największy 😀 A u mnie w terenie w między czasie tak 😀 Yh tak to jest miec ogiera, mozna sobie samemu pojeździć 😉