Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

Okej!!!  😜
to i ja dodam  z leśnego terenu🙂 
na kiepska pogodę fajnie jest pooglądać foty z ciepłych dni 😉
Fajnie macie  🙁 Pocieszam się tym, że w ogóle mam kawałek lasu no i plaża się latem przydaje podczas upałów, można iśc z koniem na kantarze i popławić się wraz z nim  😉
baffinka ale macie długą prostą!!!Pewnie tak troche dajecie czadu🙂
baffinka...ale cudne tereny....ale trasa🙂    suppperr..zazdroszczę 🏇
Tereny faktycznie są rewelacyjne:
jeszcze jedna długa prosta:

a tutaj widać jakie fajne góreczki mamy:

Tym razem teren głównie stępowy, ale jeszcze damy tam czadu, damy  🏇

Foty są jakie są, bo pogoda też była jaka była :/

Tajna - trzymamy Cię za słowo 😀
Horciakowa foty są jakie są, bo fotografowi się koń ruszał  🏇 😁
Ech tam, nasze lasy chwalicie, a łąk nie znacie  😎 Jak kto ciekawy to zapraszam  🏇
baffinka ale macie długą prostą!!!Pewnie tak troche dajecie czadu🙂

[quote author=iwona_35 link=topic=114.msg783463#msg783463 date=1290619369]
baffinka...ale cudne tereny....ale trasa🙂    suppperr..zazdroszczę 🏇
[/quote]

rzeczywiście trasa jest świetna, ale akurat był dzień żeby odkurzyć troszke emeryta i zabrać na spacerek. Także mam nadzieje że nastepnym razem damy czadu.
No i Kopyciak- chcemy te łąkiiiiiiiii  🏇
Nawet mi nie pokazujcie tych lasów boo..  😁
Tajnaa nie rusza nas to  😎 latem Ty denerwujesz nas, a zimą my Ciebie  😂
ale to zdjęcie z października  😜 😁
Latem w lesie komary pewnie zżerają, plaża jest idealna 🙂
Ale za to zimą w lesie rewelacja - nie wieje tak jak na plaży 😀 i w razie deszczu/śniegu też lepiej  😎  😉
ja tez się cieszę z lasów😀😀 na tę porę roku są super, a w lato 1 h lub 1,5h drogi i jestem na plaży🙂
Ale za to zimą w lesie rewelacja - nie wieje tak jak na plaży 😀 i w razie deszczu/śniegu też lepiej  😎  😉

właśnie o to mi chodziło- plaża jest fajna tylko latem. Sama mówiłaś że teraz sztormy, łeb urywa  😂
a my w lesie mamy raj  😍
Tez mam kawalek lasu gdzie nie wieje,

Do większego muszę jechać kawałek dalej. Maly poki co mi wystarcza do pracy ujezdzeniowej 😉
tajnaa, ale klimacik... wklej coś więcej bo teraz taka pogoda, że aż miło popatrzeć na takie zdjęcia... szczególnie w pracy  😁
oj tam, oj tam  😀
my jak kawałek pojedziemy to mamy w sumie jeziorko  🏇
no i lasów ciąg dalszy  😎
Ależ proszę 🙂

Wiecie co......macie wspaniałe tereny 😀 tylko pozazdrościć
a ja sie powtorze- ZAZDROSZCZE Wam niesamowicie!!! piekne macie tereny, piekne zdjecia  💃 ja jestem uziemiona na pol roku, a tak strasznie mi sie marzy jakis ladny terenik... zwlaszcza teraz, kocham jezdzic w teren zima.a tu taki niefart. 
Dopiero co dodawałam zdjęcia z lasu podczas słonecznej jesieni. Pomyśleć, że to było 2 tyg temu, a teraz?  😵
tajnaa daj spokój! Jak ja przecież 2 tygodnie temu w samej bluzeczce jeździłam !!
Wsiadłam dzisiaj! W sumie nie teren, ale sesja terenowa na mojej ukochanej ścieżce 🙂

Edit: Fotki nie wchodziły...
Ja tez chce taki las!!!  🙇

A raczej ja też chcę taka prostą 🙂😉)
Horciakowa
gdzie to?  😀 normalnie mam wrażenie że już tam kiedyś byłam
Horciakowa
gdzie to?  😀 normalnie mam wrażenie że już tam kiedyś byłam

Horciakowa bez neta, ale odpowiem- wielkopolska, okolice Wrąbczynka (k. Zagórowa)

My z Horciakową niedawno wróciłyśmy ze stajni. 1,5 godziny szlajałyśmy się po lesie ze znajomymi z innej stajni. Wróciłyśmy mega zmarznięte, ale szczęśliwe bo koniuchy dzisiaj nie robiły scen  😁 Fotorelacja nawet będzie, ale później.

Tajnaa aż tak Was zasypało?  🤔 u nas tylko troszeczke sypnęło w nocy, a dzisiaj słoneczko od rana  😎
Sypnęło, sypnęło 🙂

A u nas dzisiaj było tak, o:

🙂
Livia
Jakie fajne grupowe 😀A Sander sie wydaje największy 😀
A u mnie w terenie w między czasie tak 😀 Yh tak to jest miec ogiera, mozna sobie samemu pojeździć 😉
Hypnotize - bo on tą szyję tak wyprostował że szok 🙂 I dlatego się wydaje 🙂
A na tej łące też dziś byliśmy - i fajna faktycznie 🙂
Na tej raczej nie byliście 😉Bo ta nie jest przy lesie do którego jeździmy w teren 🙂 Ta jest przy drodze w strone Zabrza 🙂
Aa, no to chyba faktycznie nie ta 🙂 Ta "nasza" jest przy autostradzie.
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wygląda niemal identycznie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się