[quote author=Euforia_80 link=topic=114.msg2436669#msg2436669 date=1445288396]
Any co Ci się stało?
Na 3 zdjęciu wyglafasz jakbyś na autostradę wjeżdżała. Jakie ty masz futro pod pupę . Ja czekam na moje skóry i może na weekend też będę miała taki wypas 🤣
[/quote]
a taka tam głupotka :P był most w remoncie o czym się dowiedziałam na trasie dopiero, niby spotkani jakiś kilometr wcześniej robotnicy mówili, że przejadę nawet mostem który ogólnie jest w przebudowie, ale jak dojechałam na miejsce to nie było kogo spytać czy można przez teren budowy przejść więc nie chciałam kusić losu szczególnie, że most ogrodzony tylko brama uchylona była, a wszędzie tabliczki w stylu zakaz wstępu i teren monitorowany więc poszłam na kładkę dla pieszych i się przecisnęłam jakoś z koniem - zsiadłam bo było wąsko a ja z sakwami jechałam i bałam się, że z siodła jak mi go zniesie to pourywam, a z ziemi to jakoś tak precyzyjniej by było no i traf chciał, że prawdopodobnie o sprzączkę gdzieś musiałam zahaczyć - na koniec przeprawy spotkałam kolejnych robotników bardzo miłych, którzy zaproponowali by kolejnym razem jednak mostem się ładować x)
na 3 fotce to zdaje się, że jakaś budowa obwodnicy czy czegoś tam 🙂 a baran to super sprawa 😉
any, o łał, gdzie tym razem jechaliście? To jakaś budowa drogi? Podziwiam za takie nienajłatwiejsze trasy 🙂
Wyprawa na Hubertusa 😉 trasa około 60km w dwa dni na drugą stronę Lublina 🙂
elita17 kawał konia, do tego chwyta za oko 😉
a tak się na samej imprezie prezentowaliśmy: