Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

Kropa - ale czad, ja też tak chcę  🏇
tunrida - nie zazdroszczę przeżyć, ale  👍 za zachowanie zimnej krwi

Jak ja Wam zazdroszczę możliwości częstych terenów.
Z braku czasu i odległości bywam u konia rzadko 🙁 wiec i tereny są rzadkością...
jednak ostatnio mimo okropnego wiatru wybrałyśmy się w końcu w zimowy terenik, a mąż za nami samochodem jako fotograf i mam jakieś fotki, więc się podzielę 🙂

Zduska dzięki bardzo!co jak co ale tereny mamy niesamowite
Horciakowa - pełen relaks!
no to i ja wrzucę co nieco  🏇

jeszcze z jesieni w drodze na Hubertusa

koniec grudnia, mroźna zima

Kropa- Piękne tereny. Kiedyś jeździłam po takich, tylko latem :p
Frytkens-Super. Kolorowo. Jesienią chyba najładniej.
A to z dzisiejszego samotnego terenu (śniegu było mnóstwo i ta ciiisza):

jaki...erotyczny...strumyczek
m4jek- Łahaha, jakoś nie skojarzyło mi się :P
To rzeczka :P
wybrałyśmy się w sobotę w teren, temp. na zewnątrz -13 
przed wyjazdem
W taki mróz liczy się tylko by koń mógł się przejść po okolicy. No i żeby mi było ciepło w tyłek..

Tereny obozowe

i bez koni, ale z konia

LoveHorses tez byłam w sobotę i temp.też podobna  🤔 na szczęście słoneczko nam doświecało

Abeba super tak na oklep.My niestety pokonywaliśmy zaspy i wolałam wziąć siodło,żeby gdzieś jednak nie spotkać się z ziemią

jestemzlasu super,czy to nie Toporzyskowe klimaty ?

Ponieważ jedną godz.przymarzałam do ujeżdżalni na drugą postanowiliśmy wybrać się w terenik
wygrzewamy się w słoneczku

na tle lasu do którego nie odważyliśmy się wjechać

i uciekamy przed zimnem  😉

To ja przełame tą zimową atosferę 🙂 Letnie tereny i nasze ulubione miejsce 💘
😀
zduska jak Nowa będzie na chodzie i się trochę ogarnie, może się kiedyś w mały teren wybierzemy 🙂

Dziewczyny - genialne zimowe fotki! 😜
ja tez jakies letnie wrzuce😀 Bo juz dosyc tej zimy:P
Zuza - a jakże  😉

Jeszcze z wczoraj

jestemzlasu, ale super górki i dołki!
No nie mogę, po Waszych zimowych fotkach chyba zaczynam lubić zimę 😲 😀
Nie do końca teren, ale pojechałyśmy z koleżanką na łąkę robić zdjęcia 😉 Strasznie mi się podobają.
agniecha930, ostatnie przecudowne 🙂 piękna dziewczyna z Ciebie.
Ech, u nas się wszystko składa z górek i dołków. Zaczynam tęsknić za bardziej płaskim krajobrazem...
Burza, nie przesadzajmy.. 😡 🤣
Jeszcze coś dorzucę, bo się nie mogę powstrzymać
A my dziś równo 2 tygodnie po pechowym najechaniu na gałąź ruszyliśmy znów w las. ( koń nie kuleje nic a nic)

Koń miodzio.  😍 Gdyby mógł to by przegalopował cały las.  😉
Uwielbiam to!! Galop na maksa. Zimne powietrze wyciska łzy z oczy, tusz do rzęs się rozmazuje i skleja powieki, gile w nosie zamarzają, gdzieś tam głęboko wewnątrz lekki strach, bo jednak pęd jest zarąbisty. Ale gęba się śmieje od ucha do ucha i nie straszny mróz i kask co się nasuwa na oczy. Eeee..tam... olać. Tylko się kłaść na zakrętach. I łyda, łyda. Heja do przodu. Ech....jednak najbardziej kocham szalone tereny.  😍

Po drodze spotkaliśmy sowę !!

Na koniec fotka mojego kochanego zwierza terenowego.

zdjęcia rewelacyjne, a jaka zima cudowna
ja dzisiaj miałam siedzieć w domu ale pojechałam do stajni i tak pięknie słoneczko świeciło że wsiadłam ale została na padoku i jeździłam w słoneczku. W lesie trochę zimno, w pola wietrznie a na padoku było super.
tunrida, to nieźle dajecie czadu 😀 a sowa boska 🙂
Wiesz Burza, właśnie to lubię w terenach w pojedynkę. Że można na luzie przyczadować. Bo z kimś to wiesz.....a to trzeba uważać na konie za nami czy przed nami, a to komuś coś nie pasuje, a to to, a to siamto. Ja nie lubię galopować i widzieć końską dupę przed sobą. Ja lubię widzieć przestrzeeeń.

Za długą miałam przerwę i nie mogę się nacieszyć. Najpierw operacja guza na grzbiecie, potem to kopyto. Ale teraz se przyczadujemy.  🏇
Sowę to ja pierwszy raz w życiu na żywo zobaczyłam. Bo tak to tylko w zoo. A w zoo to się nie liczy.
ola8719.... - superowe letnie foty, aż się ciepło robi 🙂
agniecha930 - rewelacyjna sesja  😜
tunrida - super, że wszystko już dobrze i znów możecie szaleć w terenach  😅

Tak jak tunrida nie mogłam się doczekać tereniku i wczoraj mimo -16 stopni wybrałam sie do lasu na "dzierżawionej" kobyłce . Było rewelacyjnie. Z racji samotnej jazdy fotorelacja tylko uszasta.
Leśne ścieżki

droga do stajni

Dzisiaj również pojechałam - trza było korzystać, bo jazdy terenowe tylko w weekend.
Widok na las

powrót do domu

U nas, niestety, od kilku dni, raczej w tereny nie da się jeździć.. Był mróz, pełno śniegu, nagle jednego dnia słoneczko, +2 stopnie, wszyscy happy. A następnego znów -15 😲 I wszystko to, co zdążyło stopnieć, zamieniło się w lód i się zrobiło nieciekawie.. Nie mówiąc już o dojeździe do stajni 🤔 Istne lodowisko
Ja zalaczam kilka z terenu z poczatku stycznia (albo z konca grudnia, jakos tak - zaciely nam sie drzwi od hali  😁 z mrozu i trener mnie wyslal na stepa na rozgrzewke na male spacejro  😅 juz daaaaawno nie bylam
Weekendowy mróz  😅
( wrzuciłam już w wątku zimowym-ale tu chyba jest lepsze miejsce dla nich)
ovca, zdjęcia jak z bajki! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się