Forum konie »

Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

[quote author=Alicja_8 link=topic=114.msg183203#msg183203 date=1235383828]
Lanka_Cathar fajna ekipa na wyjazdy w teren 🙂
zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie robil za fotografa 🙂
sniegu napadalo znow co niemiara ale niestety chyba nadchodzi odwilz 🙁
[/quote]

Oj tak, ekipa jest stała i rzeczywiście bardzo fajna i dopasowana poziomem umiejętności. A za fotografa robi mój etatowy kontrmaster, czyli mąż. 🙂

Czasem też ktoś inny, bo kontrmastra też czasem trzeba uwiecznić, żeby nie krzyczał za głośno, że go na zdjęciach nie ma. 😉
nie wiem czy pasuje....

Nasza zima (chyba ostatnie podrygi, sądząc po tym, co dziś  za oknem...):

Niestety fotograf wolał ścieżki przedeptane, odwrotnie niż koń - stąd my maleństwa:

Teodora, twój koń wygląda na takiego niesamowicie spokojnego miśka 🙂
Teodora super i zima i koń
Ja wczoraj też wybrałam się w terenik-mozna chyba powiedzieć,że ostatni tak śnieżny tej zimy.Choć nie było słońca,śnieg ślicznie oblepiał wszystkie drzewa przez co było bardzo bajkowo  😉
Dziś już u nas wyraźna odwilż się zaczęła

zdj.A.K.

Pomimo tych cudownych zimowych widoków , patrząc na zdjęcia zuzz zaczynam coraz bardziej tęsknić za wiosną.
Zuzz przeprawa przez rzekę rewelacja, fajnie że nie jest glęboko i możecie sobie tak przetuptać.
Teodora masz super konia, ja nie odważyłabym się tak pojechac w teren.
Zuza a u ciebie konkretna zima, pięknie las wygląda okryty kołderką ze śniegu.
Zuzz-przeprawa przez rzekę jak na westernowych filmach. Przepięknie ! Moim zdaniem to jedne z fajniejszych zdjęć w terenie.
zuzz co za tereny 🙂
no a rzeczka nieziemska...fajna taka przeprawa...tylko sie zastanawiam gdzie stal fotograf 🙂
ja chce juz cieplo...  🤔
Ja cie....
Zuzz....
Po prostu szczęka opadła. Od teraz będę Ci zazdrościć... 🙂

Brzask: też tak chcę...

Teodora, Tobie też zazdroszczę...
Żaden z moich koni nie będzie szybko sznurkowy... A i tak nie wiem, czy nie będę się bała pojechać na sznurku w teren.... sama do lasu... Oj wiele lat pracy przede mną.

dla mnie tez sie bardzo podoba  😉
[quote author=Alicja_8 link=topic=114.msg186469#msg186469 date=1235654895]
zuzz co za tereny 🙂
no a rzeczka nieziemska...fajna taka przeprawa...tylko sie zastanawiam gdzie stal fotograf 🙂
ja chce juz cieplo...  🤔
[/quote]

to San, a fotograf stał na moście w Smolniku dokładnie 🙂 w taki sposób spędziłam cały sierpień, a w tym roku w planach mam 4 miesiące właśnie tam w bieszczadach 🙂
to San, a fotograf stał na moście w Smolniku dokładnie  w taki sposób spędziłam cały sierpień, a w tym roku w planach mam 4 miesiące właśnie tam w bieszczadach

Zazdroszcze...ajaja...super sie patrzy na takie tereny...pelnia wolnosci...duzo zieleni...to jest to🙂

super czapa! 😁
i jeszcze cos odemnie

my w calosci

standardowo odpoczynek dla mnie i Basi

i takie ot (zdjecia robilam ja, przedemna kolezanka na "wiekszej wersjii Basi"😉

Tzw wersja "Smog Wafelski"
Jak  maja sie wasze wypady w teren, wiosna juz na całego a tu świeżych fotek brak.  Jak wszystko pójdzie dobrze dzisiaj zaliczę terenik i może zrobię jakieś wiosenne zdjęcia.
To ja wstawie nasze ostatnie tereny 🙂

No w końcu coś świeżego. Ale pięknie bez śniegu. Nie ma co wychodzę z pracy wcześniej i śmigam w teren.
Lukasowa fajne zdjęcia i zazdroszczę rzeczki-u nas "pustynia" nic w okolicy nie płynie  🙁
trochę nadrobie w temacie
z połowy marca-jeszcze zimno ale już,nie w zimowych kurtlach  😉

i z ostatniej soboty,słoneczka nie było ale ciepło tak
3 siwki-Nałóg,Hera,Fermata

i kobyły-Hera,Konwalia i Fermata
zuzz cudownie 😍  gdzie na lubelszczyźnie takie piekne tereny?
wiorek - zuzz pisała, że to w Bieszczadach było 😉 Też się zastanawiałam długo gdzie to tak pięknie na naszej płaskiej lubelszczyźnie, a tu niespodzianka.
Zuza - Wasza siwa ekipa zawsze przymina mi do twarzy uśmiech =)
Udało się, pogoda dopisała i spacerek był rewelacyjny

szkoda tylko że na "trasie " fotografa nie miałyśmy  😕
no to warszawa ursynów 🙂
Trochę terenów w okolicach Warszawy, czyli łąki i rzeczka głównie  🙂

Pierwsze promyki słońca na śląsku :P

Spacery po terenie z początku roku:

W teren czy na spacer zawsze jedzimy na luzie. choć po prawdzie w terenie jesteśmy zawsze bo jedzimy po łąkach - ujeżdżalni nie ma od pół roku bo jest zalana wodą 🙁
U nas prawie same łąki i wąziutkie pasy lasków. Ale jak się przejedzie drogę koło stajni to można dojechac do pięknych terenów nad rzeką. Ale jeżdże tam rzadko - tylko jak jest mały ruch na drodze by móc ja bezpieczni ei spokojnie przekroczyć(moja nie jest przyzwyczajona do ruchu)
Z wczorajszego spacerku.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się