szkic konika z tyłu byłby naprawdę fajny 😉 Ostatnia czcionka najładniejsza. I ci co siedzą na voltopirach byli by zadowoleni, a była by też bardziej oficjalna strona. Dla mnie bomba 😀
zdecydowanie opcja z konikiem i napisem re-volta.pl. Może konik z przodu, a napis na plecach? - w sumie odwrotnie też by mogło być, ale chyba duży konik to droższa koszulka?
Zgadzam się z Cieciorką, osobiście wybrałabym stricte voltopirową stylistykę (szkic konia na plecach, napis z przodu). Treść napisu, powinna być jedna, więc pewnie większość będzie za "Re-voltą".
Zgadzam się z Cieciorką, osobiście wybrałabym stricte voltopirową stylistykę (szkic konia na plecach, napis z przodu). Treść napisu, powinna być jedna, więc pewnie większość będzie za "Re-voltą".
Do kiedy właściwie będziemy nad tym debatować? 🤔 Jest wyznaczony jakiś termin zakończenia ankiet? Mam taki postulat, żeby zamknąć wątki ankietowe (ewentualnie przenieść dyskusję do wątku o rocznicy RV) i tam ustalić jakiś ostateczny dzień, bo w ten sposób może się to jeszcze ciągnąć tygodniami 🙄 Wiadomym jest, że nigdy nie dojdziemy do stanu, w którym wszyscy będą w 100% zadowoleni z powstałego projektu, więc chyba nie ma sensu przeciągać sprawy 😉
Ja bym zrobiła tylko konkurs na projekt koszulki. Wytyczne: szkic "Voltopirowego" konia na plecach, napis re-volta.pl z przodu, mały nick na rękawku jako ewentualna opcja. Sama nie umiem przerobić konia na szkic 🙁
Wątków jest pięć, więc nie bardzo wiem, gdzie powinnam się odezwać 🙄 (moja propozycja pozostawienia rocznicowego wątku otwartego i zamknięcia pozostałych z ankietami przeszła bez echa...) Czy ruszyło się coś w kwestii koszulek?? Zapadła dziwna cisza, czyżby pomysł nie wypalił? dajemy sobie spokój? 🙁