Forum towarzyskie »

Wszystko, co chcielibyście poradzić, ale nikt nie pyta...

Oj tak, a kwestie wypowiedziane przez nieszczęśnika nie nadają się do zacytowania. Za to ogier, na którym jechał wyglądał na uradowanego. Na szczęście siedziałam na wałachu  🤣
chca sobie ubic smietane zajmnij sie tylko ubijaniem i patrzeniem na nia, a nie na zalewanie sobie herbaty, slodzenie i mieszanie, bo istnieje duza mozliwosc, ze zrobisz sobie maslo zamiast pieknej delikatnej smietanki  👿
a propos: maslo okazalo sie bardzo dobre...
Jeśli używasz błyszczyka powiększającego usta, tylko dlatego bo 'fajnie mrowi' i używasz go co 10 min- nie zdziw się, że następnego dnia obudzisz się z 3x większą wargą....

coś z rowerowych.
jak jedziesz sobie z koleżanką, Ty po lewej ona po prawej, to nie mów jej, że tu ostatnio stał taki fajny chłopak. Bo możesz nieusłyszeć, że TERAZ skręcacie w lewo i zjeżdżacie z górki.... W efekcie koleżanka będzie miała pognieciony koszyk.
NIGDY, ale to NIGDY nie pracuj z koniem który nie jest Twój. Woź sobie tyłek, owszem, ale nie wkładaj w cudze zwierze swoich umiejętności, czasu, serca i pieniędzy...

Nieprawda! Ważne, żeby zapłacili tyle, żeby na swojego było stać  😍
Jeśli gotujesz wodę (lub cokolwiek) nie wchodź na voltę i nie daj się pociągnąć chęci do rysowania 🙄

Czytałaś może mój podpis?
Halo teraz przeczytała i w zupełności się z tobą zgadzam 🤣

Pamiętaj że olej to NIE woda, on się nie zagotuje!
on sie pieknie podjara  😁
Nie próbuj sobie zrobić grzanej nestea w elektrycznym czajniku.... 🤔wirek:
Gdy kupisz nowy monitor  i on nie działa, nie dzwon od razu po informatyka tylko sprawdź czy aby na pewno podłaczony do prądu jest kabel od monitora
Gdy nagle odkryjesz, że Twój aparat fotograficzny nie działa, najpierw wymień baterie, zanim w panice polecisz do serwisu 😉
Albo sprawdź, czy na pewno dobrze włożyłaś baterie  😂
Gdy nagle odkryjesz, że Twój aparat fotograficzny nie działa, najpierw wymień baterie, zanim w panice polecisz do serwisu 😉
albo sprawdź opcję akumulatorków. włożenie akumulatorków zamiast baterii zajmuje mniej czasu niż wędrówka na drugi koniec miasta do autoryzowanego serwisu (i wysłuchanie tej informacji od serwisantki, mówiącej specjalnym tonem-jak-do-debila  😁 )

i jeszcze
zanim dziarsko wkroczysz pod prysznic celując bosą stopą na gumową podkładkę antypoślizgową, sprawdź czy rzeczona podkładka leży przyssawkami do dołu czy do góry  😵
ZANIM wbiegniesz z tacą naczyń do kuchni, przypomnij sobie, że na kafelkach rozłożyłaś wcześniej very fancy dywaniki. Very nice. |ALE. Bez podkładki antypoślizgowej.
I nie wbiegaj do łazienki, w której ktoś przed chwilą się kąpał! Istnieje ryzyko, że zostawił po sobie zachlapaną podłogę, co skutkuje zrobieniem szpagatu w progu :[
Jeśli idziesz na usg stawów kolanowych, to wiedz, że trzeba do tego ściągnąć spodnie, i może ubierz lepiej jakieś nieprześwitujące majtki, nie stringi, i nie calutkie z koronki  😁
Jesli poszlas na impreze pelna facetow i jestes na tej imprezie najmlodsza to nie dziw sie, ze obsiedli cie ze wszystkich stron i mimo twojego braku zainteresowania bajeruja az milo.
Kaprioleczka, pozazdrościć 😁
Przypomniała mi się pewna dobra rada w związku z SMSami
W dość luźnej interpretacji brzmi ona tak :

Nie myśl ! A jeżeli już pomyślałeś to – Nie mów !
Ale jeżeli już powiedziałeś to –Nie pisz !
Jeżeli już napisałeś to – Nie podpisuj ! ..
A jak podpisałeś, no to się k.... potem nie dziw.

patrz na znaki, zwłaszcza jeśli prujesz przez całą Polskę a Twoja orientacja...hmmm... nie jest najlepsza. Ludzie nie traktują Cię poważnie jeśli ich się pyta:  Gdzie jestem? nawet jeśli są to żule spod monopolowego
Kaprioleczka, pozazdrościć 😁

tego ze 20 facetow ma ochote cie zaciagnac do lozka i nigdy wiecej nie zadzwonic?  🤔wirek:

faktycznie, jest czego  🙄
Nie opierajcie sie plecami o ściane, ani cokolwiek innego, w miejscu gdzie jest sliska podłoga. Jak sie poslizgniecie i upadniecie tyłkiem na twardą podłoge to sie kość ogonowa odezwie...
Przypomniała mi się pewna dobra rada w związku z SMSami
W dość luźnej interpretacji brzmi ona tak :

Nie myśl ! A jeżeli już pomyślałeś to – Nie mów !
Ale jeżeli już powiedziałeś to –Nie pisz !
Jeżeli już napisałeś to – Nie podpisuj ! ..
A jak podpisałeś, no to się k.... potem nie dziw.

dokładnie  😵
Kaprioleczka, wiesz, nie w tym sensie ; ) 20 miłych facetów, chętnych do pomocy... ; ) Nie patrz na ich intencje, tylko wykorzystuj póki możesz ; )
Tak wiesz, z przymrużeniem oka to wszystko ; )
Pod wpływem upojenia alkocholowego nie pisze erotycznych SMS'ów do kolegi, szczególnie jeśli z przyjaciółką macie identyczne telefony.

Może być potem trochę niezadowolona, szczególnie jeśli ów kolega jej się podobał.

Tak apropos telefonów i alkocholu 😉
zanim weźmiesz się za czyszczenie filtru w pralce przygotuj ręcznik zakręć dopływ wody i sprawdź czy masz ubezpieczenie w przypadku zalania mieszkania.
p.s. poszukuję kogoś od naprawy pralek z Wawy Ursynowa:/
Jeśli masz alkoholowy wieczór zwierzeń z koleżanką, to słuchaj jej, kiedy mówi Ci, żebyś nie pisała do gością, który wpadł Ci w oko, bo możesz tego później żałować. Jeśli bardzo chcesz, to poczekaj z tym do rana.
Dzięki Kojot! Rano faktycznie nie chciałam tego pisać  🙄
Zanim dodasz mąkę do gulaszu, sprawdź czy to nie jest przypadkiem cukier puder, bo z pysznego obiadku będą nici 😁

EDIT:
Jeśli jest godzina 23.50 a karta miejska kończy Ci się 23.59 i musisz dojechać 20 min metrem do domu to nie licz na to, że:
- przecież nikt nie będzie sprawdzał biletów o tej porze,
- a nawet jeśli to nie w pociągu metra,
- a nawet jeśli to nie będzie robił halo o kilka minut....
Możesz się przeliczyć.
jesli masz dzien gubienia wszystkiego, to nie bierz nic cennego do reki.
dzisiejszy bilans to:
-moje sniadanie
-ulubiony kolczyk
-rekawiczka ukradziona przez psa

a ja zdarzylam dopiero pojechac do stajni i jest dopiero 15😲0

z takich jeszcze "wspomnieniowych", bo teraz mam klodke na szyfr: ZANIM zatrzasniesz klodke od paki, upewnij sie, ze kluczyk nie zostal w srodku.
Kaprioleczka i upewnij się czy w kurtce którą powiesiłaś  w pace nie zostały kluczyki do auta i klucze do mieszkania...  😡
zanim wylejesz brudną wodę z wiadra przez balkon sprawdź czy na dole na pewno nikogo nie ma . ; )  😡
przeztysiacmorz,  😂

Jeśli używasz miksera do miksowania czegoś w osobnym naczyniu, to pod żadnym pozorem nie puszczaj tego naczynia, kiedy mikser nastawiosz na najwyższe obroty!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się