strucelka, jednak po co nam taki na forum? Straszyć będzie, że domenę przechwyci. Narazie mam ubaw po pachy ale niestety, irytyują również mnie tacy ludzie. Na dłuższą mete będzie nudny i wkurzający.
No i patrzcie - albo siły na mnie nie ma (a co, trzeba sobie pocukrować jak nit tego nie robi 🙂 ) albo szykuje cietą ripostę 😀
Z branży konnej przechwyciłem między innymi takie domeny:
transportkoni.pl stajniaiskra.pl haflingery.pl no i czterykopyta.pl
O każdą z nich to była wojna. Poprzedni właściciele tych domen chcieli mi urwać głowę i żądali zwrócenia. Ale było już za późno. Więc pilnujcie swoich rachunków za domeny. Dropped czycha by je przechwycić.
Słonce, nie robie afery o przechwycenie bo ja juz setki razy napisalam i powiedzialam przez telefon, nie wiedzialam ze jest cos takiego mozliwe! Za domene nie zpalacilam z premedytacja bo i po co, skoro magazynu nie prwadze 🙂. Nie wiedzialam po prostu ze mozne sobie ja kazdy tak po prostu zabrac, i nie jestem o to zla, lecz o to, ze robisz tu szopke wywlekajac moje prwatne sprawy! Nie wystarcza ze powiedzialam Ci przez tel przed chwila ze sobie tego nie zycze? Daj sobie spokoj i zajmij czajeniem na domeny ok? Moze upolujesz 'jestemdebilem.pl'
AlleKonie, Jak przeklinasz, rób to chociaż poprawnie...
off topem (bo i co za różnica w tym wątku 😀) Miałam polonistkę która potrafiła dopisywać C z przodu jak widziała gdzieś na ławce czy ścianie napisane niepoprawnie 😉 Co tam, że wszystko popisane w przekleństwa... ważne by poprawnie było
gadulec ja nie chce abys pisała co i ile bo nie o to chodzi cenie sobie w ludziach to ze maja inicjatywę na doatek miesięcznik był darmowy - wiec to sie chwali nie pisz ile i za co - to twoje prawo miec z tego zyski - to twoja praca - a ja miałam prawo odmówić pisania czegokolwiek za darmo nauczyłam sie cenić swoja pracę i może podchodzę do takiej działalności charytatywnej nieco inaczej
[quote author=AlleKonie link=topic=11123.msg370029#msg370029 date=1257279154] [quote author=dragonnia link=topic=11123.msg370022#msg370022 date=1257278894] Ty chwalisz się czy żalisz?
************* Ci do tego ale zapytać możesz. [/quote]
Cienki w uszach jesteś - nie wyszło, próbuj dalej, prowokuj. Acha, teraz zrób to ze słownikiem 😀 [/quote]
Allekonie - to nie jest forum psychologiczne tylko końskie. Przestań uzewnętrzniać wszystkie swoje najskrytsze kompleksy i wylewać tutaj żale. Wiemy, wiemy, masz awersję do bab z powodu wiecznego odrzucania z ich strony, kompleksy na pukcie przyrodzenia oraz własnej, pokaźnej tuszy. Jakieś jeszcze?
a co do dragonnii - nie zaprzeczyła, bo tylko winny się tłumaczy. A jeśli o maltretowanie koni chodzi - to prędzej Ty, swoją mordką i obecnością.
Allekonie - to nie jest forum psychologiczne tylko końskie. Przestań uzewnętrzniać wszystkie swoje najskrytsze kompleksy i wylewać tutaj żale. Wiemy, wiemy, masz awersję do bab z powodu wiecznego odrzucania z ich strony, kompleksy na pukcie przyrodzenia oraz własnej, pokaźnej tuszy. Jakieś jeszcze?
a co do dragonnii - nie zaprzeczyła, bo tylko winny się tłumaczy. A jeśli o maltretowanie koni chodzi - to prędzej Ty, swoją mordką i obecnością.
Nawet nie zauwazył, że 60 kg przy wzroście 168 nie jest nadwagą. Suwaczek stary, bo nie pamiętam, by go aktualizować. A jak dostanę zawału? To raczej nie jego problem, przez niego mnie szlag nie trafi. Blondyna, spoko, niech dzwoni do Gai. Ja wszystko kopiuję co on maluje tutaj. Przyda się w sądzie. Szlag go trafia, że spokojnie sobie klikam.
Uderz w stół? Chyba jednak, bo mnie wyzwałeś. Bingooo :P
no, to przyznaj się - chorujesz już na lustrzycę czy nie? a wiesz co to lustrzyca? Jesteś taki gruby, że Musisz stanąć przed lustrem, żeby zobaczyć swoje przyrodzenie ;]
Allekonie - tak btw. paranoja też choroba, skoro już przyszedłeś szukać wsparcia 😉 swoją drogą, to dziw*a jest to osoba, która sprzedaje sie za pieniądze, nie sądze, aby ikarina do takowych należała, więc dziw*ą nie jest ; ) a Ty ... może kiedyś dowiesz sie czym jest miłość fizyczna, o ile któraś z tych 'wrednych bab' założy Ci torebkę na ... twarz, coby nie wyrazić sie gorzej ; )