Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Atutowa, Cleavage... na klacie 😉 Niestety musieliśmy się rozstać, bo zaczął migrować. Teraz mam takie dziury w klacie, jakby mnie ktoś na widelec nadział... I kanał dalej jest wyczuwalny.
Ojej. Wieeelka szkoda, po takim czasie.  🙁
No właśnie, czy kolczyk w każdej chwili po wygojeniu może migrować? co jest tego główną przyczyną?
każdy może migrować.
mi wymigrowały 2 zagojone md.

przyczyna- ciało 'usuwa' to co nienaturalne

Scottie wspołczuje!
Całe szczęście to rozwód tylko na max 1,5 miesiąca 😉 Później znowu odwiedzę Morbida.
Scottie mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie, jak wyglądają blizny po tym? może być na pw  😉
Edytka, już nie masz md?
mam jednego, a łącznie miałam zakładane 3 😉
ale wyemigrował ci ten sam, co za pierwszym razem?
masz ślad? planujesz założyć kolejnego niżej (bo o ile pamiętam, wyszedł ten wyższy)?
Scottie, przykro. nie wiem co bym zrobiła gdybym musiała się rozstać z Rookiem albo Tragusem-albo nawet Helixem, pomimo że to tylko ucho.

czy ktoś wie co to by było? Pubic-chyba za wysoko?
[zdj z google, dorobiłam kropki]
cieciorka inny 😉 najpierw wyszedł ten górny, dorobiłam kolejnego poniżej tego co został. ten obecny to jakby środkowy (i zarazem najstarszy- z 12 Marca 2008).
po tym wyjętym przez Blachę prawie nie ma śladu. po tym drugim jest 🙁 zaczął migrować kwiecień/maj, czyli tuż przed sesją. nie miałam czasu udać się do nikogo sprawdzonego w celu wyjęcia go (nie mówiąc juz o tym, że w Bham nie znałam nikogo komu mogłabym w tej kwesti zaufać). w ciagu miesiąca wyszedł sam, zwyczajnie wypadł w ciągu dnia, nawet nie wiem kiedy i gdzie.

więcej md robić nie będę- u mnie się nie sprawdziły- były piekielnie trudne w instalacji (i Smurf, i Blacha powiedzieli, że nigdy nie namęczyli się tak z zakładaniem md!), no i migrowały.
jak będę zakładać, to standardowe surface'y. parę pomysłów mam w głowie, kwestia tylko doprowadzenia wagi do porządku 😉

Lotka pubic. można go zrobić niżej, można wyżej 😉

pomóżcie. chciałabym taką czcionkę gdzieś znaleźć. no i napaliłam się na kolejny tat. pomoże ktoś? może kojarzy jakiś dobry generator, albo cuś?
przepraszam, że się tak w rozmowę wcinam.  😡
Scottie, wspolczuje!  🙁 a Twoj kolczyk dawal mi taka nadzieje na przyszlosc  😉
Bee na tej stronie pisze, że to chyba kaligrafia (mi to za wiele nie mówi, ale może pomoże)  😉

Też mam małe pytanko- które studio w okolicach Katowic jest najlepsze? Wymyśliłam sobie mały tatuażw kształcie podkówki ale jeszcze nie wiem gdzie go zrobię. I czy ewentualnie mogę w studiu poprosić o jakieś przykładowe wzory lub narysowanie nowego?  Bo na razie nie znalazłam nic, co by mnie zachwyciło.
kaligrafia to pojęcie ogólne, samej sztuki pisania. : )
czekam dalej, może jednak ktoś zna jakiś generator.  :kwiatek:
wystarczy wrzucić w google 'fonts' i wyskoczy milion wyników
http://www.dafont.com/
http://www.fonts.com/?gclid=CJSz4oCGqqQCFVErDgodMyrf4Q
http://www.1001freefonts.com/

Aga_ nie korzystaj z wzorów z znalezionych w necie 😉 porproś tatuażystę o zaprojektowanie czegoś wyłącznie dla Ciebie.
dziękuję edytka, jakieś zaćmienie umysłu miałam, szukałam tylko po polsku  🤣
smarcik, jak dostane aparat od chlopaka (jeszcze dziewczynom obiecalam zdjecia butow w innym watku i tak sie z tych obietnic nie moge wywiazac...), to zrobie. Mam dwie czerwone kropki o srednicy ok. 2-3mm. Nie wyglada to cudownie, ale coz...

lotka13, jesli planujesz Pubica, to polecam wyzej (tak jak na zdjeciu to dla mnie za wysoko, najlepiej troche ponad linia "wloskow" strefy intymnej)-ile ja sie nameczylam ze swoim przy depilacji, to moje 😉 Wosku bym chyba nie przezyla. Oczywiscie posiedzial 2 miesiace i postanowil mnie opuscic.

Nav, podejrzewam, ze jesli bym go 2-3 tygodnie wczesniej nie zaczepila o bransoletke, to by z nim nic nie bylo. Bo od tamtej pory zaczely mi sie robic niefajne ziarniny, nawet przy dolnej kulce...
niedługo przerabiam mój tatuaż, oglądam właśnie zdjęcia z jednego z bydgoskich studio, kilka fajnych dziarek:

i bardzo fajne zdjęcie z dzidziusiem
Edytka, dzięki za odp.
Scottie, Pubic strasznie mi się podoba- ale gdzieś na takiej wysokości. ale to jeszcze nie teraz, najpierw kilka kg powinno ubyć. 😉
I mam pytanie, bo opuścił Cię i Pubic i Cleavage? może coś masz 'nie tak'?  [w sumie nawet nie wiem co to mogloby być, i czy jest taka możliwość, no ale..] 😉
Jest taka mozliwość - chodzi Ci o stopień tolerancji dla ciał obcych danego organizmu, predkośc gojenia, łatwośc powstawania stanów zapalnych itp.
Paradoksalnie, łatwośc migracji to własnie jest "tak" - pozbywanie się intruzów to zdrowy objaw 😉
lotka13, Pubic wymigrował po ok. 3 miesiącach, pewnie dlatego, ze czesto sie depiluje i ruszalam dosc intensywnie niezagojonym kolczykiem, zeby to dokladnie zrobic. A cleavage powiedzmy ze "wyszarpalam" opaska. Gdyby nie to wszystko byloby ok. Mysle, ze kolejny cleavage posiedzi duzo dluzej.
hm, kolczyk w biodrze, ktoś ma? planuje? co zrobić?  microdermal, czy surfacebar? gubię się w nazwach, więc jeśli przekręciłam - przepraszam.
Scottie, Ahaa, chyba że takk 😉

i czy ktoś wie czy xRonix ma zamiar wrócić do Polski, albo czy jest?  [ może ktoś częściej czyta jego bloga czy coś ;] 
Bee. jesteś pewna, że chcesz kolczyk w brodzie? może chodzi Ci o kolczyk w wardze? ludzie powszechnie mylą nazwy, więc wolę się upewnić.

tu masz przykład kolczyka w brodzie
ale ona chce na biodrze, z tego co widze  😉
leze i kwicze
rzeczywiście. a czytałam posta 4 razy i za każdym razem widziałam tam 'brodzie', nie 'biodrze'
na biodrze laski, na biodrze.  😁
Edytka, okularki?  🤣
kolczyk na biodrze chyba z tych mniej 'praktycznych', prawda?
olku, mniej, mniej, a nawet w ogóle nie praktycznych, ale jara mnie niesamowicie. : )
mi też się bardzo podoba, ale nie odważyłabym się ze względu na swoje roztrzepanie  😁
sam kolczyk w pępku przy bryczesach byłby dla mnie zabójstwem  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się