Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Jak nie kult to może 9th Circle?
W sumie to pierwszy raz słyszę, jakieś bliższe informacje   :kwiatek:  ?

Btw - jak z jazdą konną po zrobieniu tatuażu ?
Ja do stajni miałam na początku tatuaż zakryty folia przez pierwsze dni,a później w miarę gojenia tylko ubraniem. Teraz już normalnie jest odkryty i nic się nie stało🙂
ja też się zastanawiam nad zrobieniem tatuażu, ale nie mam jeszcze pomysłu jaki bym chciała  😎
tak więc długa droga jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że zawitam tutaj do wątku z fotą w najbliższej przyszłości  😜
jeszcze jedno pytanie od laika- do Bee. przykladowo (bo robilas napis):
ile Cie taka przyjemnosc kosztowala ?
ja także jestem laikiem!
więc kasska powiem Ci tak. za ramię płaciłam 200, za nadgarstek 150, ale to już po znajomości w tym samym studiu. notabene w jednym z najlepszych studiów w gda, wycenili mi ten sam napis (mówię o ramieniu), na 350-450 z terminem na początku przyszłego roku.  🤣 więc to wszystko zależy od studia, od dobrej woli tatuatora, no i od stawki, jaką bierze za tzw. rozłożenie sprzętu. bo to taka stawka, od której się zaczyna i rośnie proporcjonalnie do wielkości tatuażu. najlepiej (z tego co widzę jesteś z Wawy/Kielc? to duże miasta, więc nie masz jednego na krzyż studia  ; ) ) byłoby pochodzić po różnych LEPSZYCH/ZAUFANYCH studiach i popytać o cenę. no i przede wszystkim, przed rozpoczęciem tatuowania zapytać (chociażby któryś raz z kolei!) na jaką cenę się umawiamy. bo, bądź co bądź, jak już zrobi, może krzyczeć jaką kwotą chce.  😁 mam nadzieję, że rady się przydadzą.
jasna sprawa, ze jak juz sie na 100% zdecyduje to nie bede miala wyjscia jak pochodzic/podzwonic po studiach i osobiscie sie zorientowac w cenach ,po jakims przestudiowaniu forow, bo znajomych ktorzy by sie na tym znali raczej nie mam- chyba ze kot mialaby cos ciekawego do powiedzenia w kwestii scyzorykowa 😎 (omg jakie dlugie zdanie mi wyszlo..)
co do tego studia w Gda to bez jaj, wydatek 400zl na pare literem zdecydowanie odpada  🤣
kasska, zdecyduj się, przyjedź do pomorskiego, zobaczysz moooorze, poznasz re-voltowiczów pomorskich, załatwimy Ci tatuaż w dobrej cenie.  😁 tylko daj szybciej znać  😀iabeł:
wczoraj robiony tatuaż mojej koleżanki , zdjecie ani troche nie oddaje tego jaki jest piękny  😍 az sama myślę nad kucykiem dla siebie
wycenili mi ten sam napis (mówię o ramieniu), na 350-450 z terminem na początku przyszłego roku. 

Czyżby Tatt-studio??

Kasska
Ja tam zabrałabym Cię do Sławka z Leżeć, gdybyś chciała odwiedzać trójmiejskie studia 😎
A tak serio, to wydaje mi się, że w celu zrobienia napisu nie trzeba szukać najbardziej renomowanych studiów, bo faktycznie 400zł za takie coś to zdecydowanie przegięcie. Chociaż oczywiście jestem za tym, że nawet nieskomplikowany tatuaż powinien zrobić profesjonalista 😉

ciska
Śliczny obrazek, ale na pewno nie chciałabym takiego na całe życie.
Rozumiem, że te niedokończone linie to tak celowo?
A tak na marginesie, czy ten kucyk nie powinien mieć chrap? 😉
a Kot pewnie ze ma do powiedzenia,a jakże 🏇
Kasska jesli chodzi o Kielce to tylko i wyłacznie children of the grave Krzysiu  zrobi ci ta2 pożadnie,sterylnie, i mysle ze za napis nie zedrze z Ciebie skóry,jesli powiesz Kaśce tej,ktora bedzie Cie umawiac, ze mnie znasz, to wiesz i herbatka podczas tatoo bedzie i moze szybszy termin hehe
Ale nigdzie indziej sie nie wybieraj, bo moze i o wiele taniej,ale wiem ze u innych nic,sie nie marnuje nawet barwnik po ktoryms z kolei kliencie.(widziane na własne :oczy2🙂
(Ale za nim uderzysz do mogiły,wypij meliske albo 2 bo jak Krzyś właczy swoja muzyke,wyskoczy w swoich subtelnych buciczkach. :zemdlal🙂
[quote author=Bee. link=topic=110.msg699228#msg699228 date=1283802969]
wycenili mi ten sam napis (mówię o ramieniu), na 350-450 z terminem na początku przyszłego roku. 

Czyżby Tatt-studio??
[/quote]

dokładnie.  😁
kot,
nazwa 'lokalu' rozczulajaca doprawdy 😁 pani ,a gdzie te cuda sie znajduja? 👀

edit:
omg, wlazlam na ich strone i chyba sama meliska mi nie wystarczy jak tak patrze na wystroj.. 😵 😂
Jest mocno hardcorowo,ale nie bój nic to bardzo miłe osoby,naparzą Ci suszu z kota 😁 a tak serio to jedyni profesjonalisci,biora udzial w wielu festwiwalach,a Kris chwile tatuował za granica.ogólnie on jest artysta,wiec nie bedzesz mic nic zerżnietego.
haha tak sie wlasnie zastanawialam, czy na zagryche do tej herbatki jakiegos Mruczka dostane 😁 najgorsze jest to, ze i tak balabym sie odmowic:P

kot,
chyba zes mnie namowila! tak wiec wybaczcie Pomorzanie :kwiatek: ale wyglada na to ze wespre moj ojczysty region:P chyba ze region ojczysty bedzie oczekiwal zbyt duzego w$$$parcia, to wtedy zaczne sie ponownie wahac. W przyszlym tyg wpadne do Kielcowa i zajrze do tego..yy...miejsca:P
kot,a moze Ty z jakiejs okazji,albo i bez niej wybierasz sie do ck w najblziszym czasie i mialabys ochote byc moim przewodnikiem na wyprawie do Krzysiaczka?:P
Bedzie git malyna jak sie Kot Toba zaopiekuje to nie ma ch.a we wsi.
sory ze sie wtracam ale po prostu padłam po przeczytaniu posta kot ...  🤣

tak btw byłam ostatnio w jakimś studiu na camden town i musze powiedzieć że w ogóle sie nie opłaca robic tattoo tutaj... za niewielką gwiazdę na przedramieniu ( bez wypełnienia, sam kontur ) chcieli ode mnie 100 funtów...  🙄
[quote author=Pauli link=topic=110.msg699330#msg699330 date=1283806452]
[quote author=Bee. link=topic=110.msg699228#msg699228 date=1283802969]

Czyżby Tatt-studio??
[/quote]

dokładnie.  😁
[/quote]
No to łaaadnie...
Fakt, są świetni i wiele osób ich poleca, ale chyba jednak przeginają z cenami, myślę że znalazło by się kilku artystów w Trójmieście, którzy są na podobnym poziomie, ale chyba aż tak się nie cenią. Wygląda na to, że jakby co, pozostanę wierna Sławkowi 😉
Swoją drogą czytałam (na specjalistycznym forum), że Tatt-studio bardzo obniżyło poziom i bazują głównie na dobrej opinii wyrobionej jakiś czas temu. Ciekawa jestem ile w tym prawdy.
Pauli, a skąd Ty jesteś? ; > i jaki Sławek? ; >
ja mogę z czystym sercem w trójmieście polecić Saveetat i Krzyśka, jestem baaaardzo zadowolona, no i nie tylko ja, moi znajomi również są bardzo zadowoleni.
A ja za miesiąc robie drugiii  😅 😅 Strasznie to wciąga  😵
i najgorsze jest to, że pomysłów mam pełno i nie wiem na co się zdecydować...
Bee.
Mieszkam w Nowym Dworze Gd., czyli do Trójmiasta mam niedaleko 😉
Sławek z LEŻEĆ w Gdańsku, moim zdaniem jest świetny i nie zawaham się pójść do niego, kiedy zdecyduję się na kolejny tatuaż.
Oczywiście nie muszę dodawać, że jest autorem mojego tatuażu 😉
ominęło mnie coś, więc proszę o ponowne pokazanie tatuażu Twojego. : )
Po prostu nie czytałaś wątku uważnie 😎

Proszę bardzo 🙂

Zdjęcie jest co prawda kiepskiej jakości, ale widać o co chodzi 😉 Na stronie studia jest lepsza fotka.
fajny. jak go zobaczyłam, to znajomy mi się wydał, więc rzucił mi się w oczy w wątku.
tylko nie skojarzyłam, że to Twój.  🤣
Hej, hej 🙂 Jestem tu nowa ale mysle ze zagoszcze w waszym watku 🙂 W przyszlym tygodniu robie tatoo 🙂 Teraz mam do was pytanie chcialabym zrobic sobie tatuaz albo na biodrze albo na plecach ( kregoslup- odcinek piersiowy w dol) czy macie jakies fajne wzory ja mam kilka pomyslow. Piersze foto- biodro, drugie plecy, trzecie plecy lub biodro, myslalam jeszcze nad motylem po srodku lopatek. Co wy na to? Moze macie jakies wzory?
Ładne wzory. hm, jeśli masz kilka koncepcji, to ja na Twoim miejscu poszłabym po prostu do studia, tam tatuażysta powinien pomóc Ci wybrać, a najlepiej zrobić projekt, który będzie NIEPOWTARZALNY. myślę, że to najlepsza rada. wybrać się do studia i pokombinować z kimś, kto będzie Cię tatuował. : )
Podpisuję się pod tym co napisała Bee.
Dziwi mnie trochę, że jesteś już umówiona na konkretny termin, a nie masz jeszcze wzoru... Oczywiście to tylko i wyłącznie Twoja sprawa, ale żeby nie wyszło na to, że bez przekonania, na szybko coś wybierzesz a potem będziesz żałować. Nie jestem zwolenniczką zbytniego demonizowania tatuaży, ale warto dłużej się zastanowić, nawet nad banalnym wzorem 😉
Pamiętaj, że chodzi o Twoje ciało, marudź, wymyślaj, kombinuj, do momentu aż będziesz w 100% zadowolona.
No i koniecznie się pochwal, kiedy już zrobisz 😉
Nie nie to nie tak 🙂 Mialam sobie wybrac wymyslec wzor i przyjsc z nim w poniedzialek do przerobek itd. A tatoo w czwartek 🙂

trzy moje ulubione profile na myspace- nawet nie ze względu na wzory, raczej, w przypadku jefa i bvtc ze wzgledu na oryginalne podejscie i talent do malowania delikatnych rzeczy
http://www.myspace.com/losthighwaytatoo/photos
http://www.myspace.com/buenavistatattooclub/photos
http://www.myspace.com/bloodytears_tattoo/photos

strucelka, te konie są tragiczne! jak i te naszych voltoviczek...
Buena Vista super, ale te z ostatniego linka mi się nie podobają
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się