Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Kozacki jest! 🙂
świetny! ładnie wykonany i taki radosny 😉
agniecha930, disco-  dzięki wielkie 😉 Mi ten zestaw bardzo odpowiada.

a tatuaż uroczy jest!  😍  a te owijki i  oczka.  rozkoszne.
tatuaż ciekawy, choć myślę, że nie każdy by się na niego zdecydował  😉

czy jest gdzieś możliwość dostania tego preparatu do 'zamrażania' uszu? apteka? Jaka jest jego nazwa?
Świetny ten konik 🙂 , chociaż ja osobiście nie zrobiłabym sobie czegoś takiego.
Moim zdaniem z tego typu wzorów dość szybko się wyrasta.
znalazłam w necie parę fajnych (lub nie :hihi🙂 końskich tatuaży 🙂

[img]http://2.bp.blogspot.com/_gRGF0YXQGKA/S2077bqpljI/AAAAAAAAB0k/CjFVon5tSrA/s400/Free+New+Horse+Tattoo+Design+for+Girls.jpg[/img]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_vtyo4Tlz_k0/SOpeSCej1mI/AAAAAAAABRs/msGF4cUwjEY/s400/flying+horse+free+tattoo+design.jpg[/img]

Strucelka, ten pierwszy to Biały Koń - albo zerżnięty z Pratchetta albo wzorowany na tym z Uffington 😀
New-School nie każdemu pasuje. zresztą tak jak Tribale czy Biomechanika 🙂
ja mam banana na twarzy jak patrzę na tego konika, a już w szczegolności gdy widzę te różowe owijeczki. pomysł super- zresztą jak wszystkie Brody 🙂

Strucelka podoba mi się tylko ten po prawej w 3 rzędzie od dołu 🙂 reszta wygląda marnie i przeciętnie 🙁
Ushia to dokładnie ten z Uffington 🙂 tylko ten oryginalny prezentuje się lepiej 🙂
hm, a ja, ja znowu mam ochotę sobie coś wytatuować i przeraża mnie to, że jestem prawie umówiona!  😜

a poza tym, laski, czy jakieś studio godne polecenia w Zielonej Górze lub okolicach?
Jesli Zielona Gora to Wiking jest godny polecenia.  Wyszlam spod igly Przemka i jestem bardzo zadowolona 🙂 Teraz czekam, az sie "rozpakuje" i lece termin zalatwiac. Zostalo nam do skonczenia jakies 2 m bluszczu i nowy wzor na przedramie juz czeka 😅
aketter, pochwal się swoim tatuażem  🙂
A prosze bardzo. Przepraszam za zdjecie, ale bylo ono robione specjalnie do watku "Dzieci, ciaze...", a innego nie posiadam.
edit: zapomnialam o zdjeciu 😡
Super !  🙂

Ja swój tatuaż postanowiłam w przyszłosci z zeber przeciagnąc aż do kostki ( bok -udo -łydka -kostka) , teraz bedziemy przedłuzać go do połowy uda lub do kolana od razu  💃
Dzieki :kwiatek:
W chwili obecnej bluszcz konczy sie na lopatce - idac w gore oraz udzie - idac w dol. W efekcie koncowym wzor ma zaczyna sie w okolicach lewej piersi ( przez ramie polaczy sie z lopatka), a konczyc  na duzym palcu u nogi (oplatajac cala noge). Lub odwrotnie- jak kto woli 😉
ja myśle właśnie nad zrobieniem napisu na boku  🙂 tzn. ten pomysł chodzi za mną od dawna, ale teraz powrócił z siłą  😉
Jaki najlepiej kolczyk na świeże przekłucie płatka? Labret? Jara pisała, że niezbyt na świeże, ale kółko chyba jeszcze gorzej..?
Z góry dzięki :kwiatek:
Agniecha930, ja zawsze płatek robiłam u kosmetyczki i miałam ten standardowy nieuczulający, z pistoletu. Więc może taki?
Już w sumie za późno, zamówiłam zwykłego labreta 😉

Atutowa, Chodzi o to, że zamówiłam specjalnie z wildcat, żeby mieć wysterylizowanego kolczyka.

Edit
: Już od jakiegoś czasu mnie to zastanawia, google nic nie wypluwa.
Mam w tym momencie 3 dziurki w płatkach uszu i przy każdej z nich mam wyczuwalne takie jakby twarde gulki. Przy jednej większe, przy drugiej mniejsze. Jak nie nosiłam przez jakiś czas kolczyka w 3 dziurce, to przestało być wyczuwalne. Dzisiaj założyłam kolczyk i znów czuję pod skórą takie gulki. Nie wie może ktoś z Was, co to, do cholery jest?
Nie wiem co to jest, ale tez takie miałam, a gdy ściągnęłam kolczyki, to przeszło. Więc to chyba normalne 😉
Też to mam w trzeciej dziurce. Podejrzewałam,że to dlatego,że pistoletem robione? Teraz zdjęłam kolczyka na 2 dni i już gulke mniejszą mam.. 🤔wirek:
a to nie tak zwany korek? innego pomysłu nie mam.

aa, voltopiry, w piątek, dwa miesiące po zrobieniu pierwszego tatuażu dorobię się drugiego. to strasznie uzależnia.  😜
Bee., wyjaśnisz pojęcie 'korek' ?  🙂
No ładnie, dwa dni bez kolczyka, i już nie moge go włożyć  🤔

edit. Poszło, musiałam sobie przebić ostatnią warstwę skóry  😵 aż mi się gorąco zrobiło  😁
Ja gdy sie przebijałam to po paru sekundach było mi gorąca, byłam czerwona i wyłam z bólu ;D A i tak sie nie przebiłam  👿

Własnie, co to ten korek?
Strucelka kościsty jest mega 😜
hm, jak Wam to wytłumaczyć.. to taka wydzielina, która pojawia się w miejscu przekłucia. jak ja ścisnę sobie płatki to też mam taką grudkę, ale ja sobie je 'przepycham' kolczykiem, albo.. hm. jakby wyciągam, wyciskam ten korek.  😁 nie umiem tego inaczej wytłumaczyć.
Kochane, na 30 urodziny obiecałam sobie tatuaż na łopatce, a do urodzin coraz bliżej  😜 Na razie jestem na etapie szukania wzoru i stąd moja prośba- widziałyście może gdzieś ciekawy tatuaż w kształcie psiej łapy? Tzn. chodzi mi o odcisk łapy, albo coś w tym stylu. Regularnie przeglądam strony internetowe, ale jeszcze nic porywającego nie znalazłam  🙄 Może macie jakiś pomysł?
może coś takiego w językach płomieni (można zastąpić kwiatkami itp.), albo taki wzór z płomieni. można też odcinąć łapę na ludzkiej dłoni.  😜
ja mam pytanie:  jak wygląda tatuaż zrobiony w wieku ok 18lat po jakiś 20-10 latach? na plecach?
Madmaddie, no właśnie coś takiego  :kwiatek: A masz może, jak to wygląda na człowieku?
AleksandraAlicja koleżanka ma identyczne łapki z tym, że na karku (idą pionowo w stronę włosów). Bardzo fajnie to wygląda moim zdaniem, łapki choć małe, są wyraźne...Tylko koleżanka ma trzy i niewiem czemu, kojarzy mi się to z psem/kotem kaleką  😂
nie mam niestety, ale powinno wyglądać dobrze bo wzór jest płaski i prosty
poza tym wszystko zależy od tatuażysty, prawdziwy artysta daje radę nawet przy takim czymś  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się