New-School nie każdemu pasuje. zresztą tak jak Tribale czy Biomechanika 🙂 ja mam banana na twarzy jak patrzę na tego konika, a już w szczegolności gdy widzę te różowe owijeczki. pomysł super- zresztą jak wszystkie Brody 🙂
Strucelka podoba mi się tylko ten po prawej w 3 rzędzie od dołu 🙂 reszta wygląda marnie i przeciętnie 🙁 Ushia to dokładnie ten z Uffington 🙂 tylko ten oryginalny prezentuje się lepiej 🙂
Jesli Zielona Gora to Wiking jest godny polecenia. Wyszlam spod igly Przemka i jestem bardzo zadowolona 🙂 Teraz czekam, az sie "rozpakuje" i lece termin zalatwiac. Zostalo nam do skonczenia jakies 2 m bluszczu i nowy wzor na przedramie juz czeka 😅
A prosze bardzo. Przepraszam za zdjecie, ale bylo ono robione specjalnie do watku "Dzieci, ciaze...", a innego nie posiadam. edit: zapomnialam o zdjeciu 😡
Ja swój tatuaż postanowiłam w przyszłosci z zeber przeciagnąc aż do kostki ( bok -udo -łydka -kostka) , teraz bedziemy przedłuzać go do połowy uda lub do kolana od razu 💃
Dzieki :kwiatek: W chwili obecnej bluszcz konczy sie na lopatce - idac w gore oraz udzie - idac w dol. W efekcie koncowym wzor ma zaczyna sie w okolicach lewej piersi ( przez ramie polaczy sie z lopatka), a konczyc na duzym palcu u nogi (oplatajac cala noge). Lub odwrotnie- jak kto woli 😉
Jaki najlepiej kolczyk na świeże przekłucie płatka? Labret? Jara pisała, że niezbyt na świeże, ale kółko chyba jeszcze gorzej..? Z góry dzięki :kwiatek:
Już w sumie za późno, zamówiłam zwykłego labreta 😉
Atutowa, Chodzi o to, że zamówiłam specjalnie z wildcat, żeby mieć wysterylizowanego kolczyka. Edit: Już od jakiegoś czasu mnie to zastanawia, google nic nie wypluwa. Mam w tym momencie 3 dziurki w płatkach uszu i przy każdej z nich mam wyczuwalne takie jakby twarde gulki. Przy jednej większe, przy drugiej mniejsze. Jak nie nosiłam przez jakiś czas kolczyka w 3 dziurce, to przestało być wyczuwalne. Dzisiaj założyłam kolczyk i znów czuję pod skórą takie gulki. Nie wie może ktoś z Was, co to, do cholery jest?
hm, jak Wam to wytłumaczyć.. to taka wydzielina, która pojawia się w miejscu przekłucia. jak ja ścisnę sobie płatki to też mam taką grudkę, ale ja sobie je 'przepycham' kolczykiem, albo.. hm. jakby wyciągam, wyciskam ten korek. 😁 nie umiem tego inaczej wytłumaczyć.
Kochane, na 30 urodziny obiecałam sobie tatuaż na łopatce, a do urodzin coraz bliżej 😜 Na razie jestem na etapie szukania wzoru i stąd moja prośba- widziałyście może gdzieś ciekawy tatuaż w kształcie psiej łapy? Tzn. chodzi mi o odcisk łapy, albo coś w tym stylu. Regularnie przeglądam strony internetowe, ale jeszcze nic porywającego nie znalazłam 🙄 Może macie jakiś pomysł?
może coś takiego w językach płomieni (można zastąpić kwiatkami itp.), albo taki wzór z płomieni. można też odcinąć łapę na ludzkiej dłoni. 😜 ja mam pytanie: jak wygląda tatuaż zrobiony w wieku ok 18lat po jakiś 20-10 latach? na plecach?
AleksandraAlicja koleżanka ma identyczne łapki z tym, że na karku (idą pionowo w stronę włosów). Bardzo fajnie to wygląda moim zdaniem, łapki choć małe, są wyraźne...Tylko koleżanka ma trzy i niewiem czemu, kojarzy mi się to z psem/kotem kaleką 😂
nie mam niestety, ale powinno wyglądać dobrze bo wzór jest płaski i prosty poza tym wszystko zależy od tatuażysty, prawdziwy artysta daje radę nawet przy takim czymś 🙂