Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

z serii "o gustach się nie dyskutuje"
Masakra  🤔wirek:
paskudne  :/  🤔wirek:
Gdyby ten facet miałby mi robić tatuaż, to bym się ani chwili nie wahała  😎

Z facetów z Miami Ink to wolę tego kochasia, Chrisa Nuneza...  😁

Jednak wracając do tatuaży  😁 to jak dla mnie Kat jest absolutnym mistrzem świata, od niej mieć tatuaż, po prostu wow! Jej bym powierzyła tatuaż nr trzy, zaraz po tym jak nr dwa zrobiłby mi Chris Garver  😁 😁 😁
[quote author=Pauli link=topic=110.msg134866#msg134866 date=1230746614]
Gdyby ten facet miałby mi robić tatuaż, to bym się ani chwili nie wahała  😎

Z facetów z Miami Ink to wolę tego kochasia, Chrisa Nuneza...  😁

[/quote]

Nie znasz się  😁  :P

Dopiero teraz zobaczyłam, że zrobiłam błąd...  🍴
Łysy jest fajny, ale to nie moja estetyka. Za bardzo mi przypomina Vina Diesel'a  😁

Idę dalej ich podziwiać, wszak mam przed sobą z nimi caaałą noc  😁 😁 😁
Sierra widzę, że nie tylko ja będę całą noc oglądać miami ink  😁
Ja tak specjalnie, bo jaki sylwester taki cały rok! Calusieńki z  Yojiro  🏇
Ja zrobilam sobie piercing w te wakacje. Przez 3 miesiace goil sie super - zadnych problemów. Po trzech miesiacach, jak juz myslalam ze ryzyko komplikacji za mna, ucho sie zrobilo czerwone, spuchniete i gorace - infekcja! Wyciagnelam kolczyk - ucho bardzo ropialo, chirurg nacial mi ropiejaca gule i zapisal antybiotyki.  Musialam pozegnac sie z piercingiem - strasznie zaluje, szczegolnie, ze gadalam potem z kolega, ktory ma kolczyk w tym samym miejscu - mowil, ze takie infekcje to nic strasznego, on przechodzil to kilka razy i zawsze to przetrzymywal, ratujac sie woda z sola.
No nic, nastepny projekt to smok (ale taki fajny, luskowaty) na karku i  kregoslupie - chociaz nie jestem pewna, czy przy tak niskiej tolerancji mego ciala wzgl. wszelkich udziwnien to w ogóle przejdzie...

To w nocy też leci???
Chyba nie kładę się spać  😎
Jak dla mnie Ami ma świetny uśmiech.
Ale po tatuaż zgłosiłabym się do Garvera albo do Kat  😍

Podobno na Discovery Chanel o 19.00 też jest 'Miami Ink'

HyacinthBucket, ładny kolec. Szkoda, ze musiałaś z niego zrezygnować.
przez cały czas to ogladam  😁
na starej volcie ktos wrzucał foto tatuazu- było to elf w otoczeniu kwiazdek itp.- od ramienia do biodra. chciałbym jakiegos ładnego delikatnego elfika na kostce. mozecie 'polecic' jakies wzory? moze ktoś zapisał foto tamtego tatuazu? kontur elwa z rózowo-malinowymi kwiaztkami 😉
Czy to to.?
taaaaak  😍  😜 😜
lotka  🙇 🙇

edit:
własnie cos takiego chciałabym na kostce, co 'ala' bo wiadomo ze nie da sie tego zmniejszyc zeby bylo wszystko ładnie... jakies pomysły?
popros tatuazyste zeby zaprojektował ci fajnego elfa 🙂
Właśnie w TV na programie travel&living leci program o tatuażach. Jest naprawdę świetny.
Kayra wlasnie o nim rozmawiamy 😉

Ej a kto ogladal odcinek, w ktorym przyszli Ci kolesie z polskimi korzeniami i wytatuowali sobie godlo Polski (jeden na nodze, drugi na ramieniu)? Myslalam, ze bede pierwsza Polka w tym studio :P 🙁
Nie mogę się oderwać od telewizora  😜

A tak na marginesie, uwielbiam tego łysego kolesia, właściciela  😍

mmm dolaczam sie! 😍
wczoraj i dzis leca powtorki, ogladalam na biezaco 💘 ale z przyjemnoscia oglada sie ich jeszcze raz 😜
Oglądałam, orły wyszły fenomenalnie! Tylko jednego nie rozumiem: dlaczego dali im trójkolorowe korony (orłom białym, rzecz jasna 😉 ) i to w rasta-kolorach?  🤔

Zepsuło mi "całe nabożeństwo" to cwietną koroną...  🤦

Anyway, nie byłabyś Scottie pierwsza, Daren ma wszak polskie korzenie 😉  😁
A poza tym, była jeszcze jedna Polka, wytatuowała sobie na stopie znak jakiejś bogini śmierci, nie pamiętam dokładnie. Takiej burzy rudych włosów jeszcze u nikogo nie widziałam  😀
Kurcze, chyba się uzależniłam  🤔wirek:
Sierra bo oni jaraczami byli 😉 jakoś tak mnie oburzyła ta korona. O Darenie wiem, mówił o korzeniach w tym odcinku, ale nie słyszałam, żeby cokolwiek po polsku powiedział... chociaż Ci jaracze też chyba nic nie mówili 😉

Ja się oderwałam na chwilę na voltowanie, już od jakiejś godziny nie oglądam... Ale słyszę na dole, że moja mama ogląda xD Jeszcze się wkręci i będzie sobie ze mną chciała zrobić tatuaż 😉

A w ogóle Kat jest boska! Ma takie śliczne oczy i tak super wygladaja te gwiazdki na jej skroni ^^  oh i ach 😉
jak dla mnie Miami Ink to jakaś totalna porażka... 🙄 temat programu fajny ale wykonanie typowo amerykańskie - wszystko jest takie sztuczne a z robienia tatuażu robią jakąś ceremonie...

wczoraj miałam okazję obejrzeć jak to koleś przyszedł i stwierdził że chce sobie wytatuować jakąś Matkę Boską ponieważ dzięki niej po wypadku odzyskał zdrowie oraz że odmieniła jego życie, następnie pokazany jest ten koleś "solo" opowiadający że Matka Boska uzdrowiła go i odmieniła jego życie, później proces tatuowania podczas którego klient opowiada że Matka Boska odmieniła jego życie i na koniec babka która tatuowała opowiada iż facet sobie wytatuował MB ponieważ... 🤔 🤔wirek:
😵 😵 😵

wcześniej był facet tatuujący się z okazji wygranej walki jego córki z rakiem oraz koleś który zrobił sobie tatuaż na cześć strażaków...  😅 😎

już pomijam fakt że jeszcze ani razu nie powalił mnie ani pomysł tatuażu ani sposób wykonania...

pewnie teraz zostanę zlinczowana przez wielbicieli tego programu 😎  :kwiatek:
Wer Fakt dorabiania do każdego tatuażu jakiejś ideologii czy historii (często ckliwej) jest - rzeczywiście - mocno amerykańskie.

Jednak ja nie oglądam tego dla tych historii, choć była jedna na której autentycznie się wzruszyłam.

Co do tatuaży i samego programu, no cóż gustibus non disputandum est, więc na jaki lincz ty tutaj liczysz? 😉
trochę za mało samego tatuowania w tym tattoo`owym programie 😉

liczyć nie liczę - ot wobec takiego grona zagorzałych fanów niemal strach się wypowiadać  👀
ja poległam jak przyszła jakaś stara babka z tostem, na którym się pojawiła twarz jakiejś kobiety i sobie tego tosta wytatuowała na piersi xD to dopiero lol.

A mnie sie to podobaja te historie, bo pokazuja, ze zrobienie tatuazu ma jakis cel, a nie jakies tam "widzimisie".
dziś oglądałam przez parę ładnych godzin. rzeczywiście nakręcone w bardzo amerykańskiej formule (choć tak jak Sierra, przy jednej historii uroniłam łezkę 😡 ).
żaden z tatuaży nie powalił mnie na kolana, ten łysy (właściciel studia?) moim zdaniem tatuuje fatalnie, żadne z jego "dzieł" mi się nie podobało. styl dziewczyny mi się spodobał, ale też bez rewelacji.
generalnie wydaje mi się, że miał powstać kolejny "american chopper", ale nie za bardzo wyszło
Scottie nie obraź się ale jedna część twojej wypowiedzi przeczy drugiej...
Scottie

Babka z tostem mnie powaliła  🤔

Kurczak
Prace Amiego ogólnie nie są w moim stylu, zwłaszcza jego ulubione japońskie 😉
Chyba najbardziej podobało mi się wykonane przez niego logo V8 z koroną 😉
Wizerunek psa tez był fajny 😉

Natomiast Kat jest moim zdaniem genialna  😜 widziałyście portret kota u bram raju?  😍

Co do dorabiania ideologii, zgadzam się z Wami, specjalnie wybiera się tam ckliwe historie, bo czy kogokolwiek ruszyłoby, gdyby zobaczył jak student dziarga sobie delfinka na łydce?  😁

A tak btw  wiecie, że dziś na Discovery o 19 leci fajny program?  😎

Wpadłam na pomysł... chciałabym wytatuować sobie podkówkę i zawieszony na niej symbol dolara, co myślicie? 😎
dolar słabo się trzyma, jak już tatuować, to już lepiej euro  😁
Dla mnie dolar będzie zawsze najwyżej w zestawieniach 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się