Jesli juz jesteśmy przy wadze i kolczykach w róznych miejscach. Uważam, że nic nie wygląda ochydniej niż otyła dziewczyna z przekłutym pępkiem np :oczopląs: kojarzy mi się to ze świnkami pokolczykowanymi nie wiem czemu 😁 Co do christiny się nie wypowiem bo nie podoba mi się wizja przekłuwania miejsc intymnych i podobnie jak Notarialna uważam, że jak już - to owiele ładniej wygląda to na zgrabnym ciałku ale to moje osobiste zdanie 😉
a wg mnie wszystko zależy od tego jak się nosi i pokazuje kolczyka w pępku. Miss świata nie jestem, płaskiego brzuszka nie mam - raczej pełny (no chociaż dużej nadwagi nie mam o ile w ogóle jakaś jest - normy dość wyrozumiałe są😀, ale kaloryfera nie mam, nie da się ukryć) i kolczyk w pępku mam. Czy to wygląda bardzo źle? cóż, wg mnie nie, lubię go, nie zdejme go, ale z drugiej strony nie pokazuje go calemu swiatu i raczej rzadko ktokolwiek ma okazje go zobaczyc.. 😉
kurcze, mnie tez się zaczęło podobać. ale kurcze, wstydziłabym się chyba piercera 🤣 po drugie bałabym się podrażnień. całe szczęście chyba by mi tam nie pasował 😁
jakie są w ogóle rodzaje kłuć intymnych? horizontal wiem jak wygląda, ale vertical już nie, nie jestem tez pewna co ma ta laska na zdjęciu.
ale kurcze, wstydziłabym się chyba piercera lol Mnie studenci chyba już z wszystkich możliwych stron widzieli, więc czy piercer będzie kolejnym to jakoś nie robi mi różnicy 🤣
Vertical Hood - podobno najmniej boleske i najlepiej się gojące 😉
ja się piercera mniej wstydzę niż gina 😂 większość kolczyków intymnych goi się bardzo szybko i bezboleśnie (po przekuci w ogole zapomniałam, że mam coś tam na dole) 😉 no chyba, że jest to outer labbia czy isabella, ale to już są 'grubsze' sprawy.
a piercing w duzej mierze zależy od budowy. ja chciałam mieć zarówno VH jak i HH i nie mam miejsca 👿
yga zagojony kolczyk można wyjąć. chociaż ja swojego nie ruszam jak chodzę na depilację brazylijską, potem tylko muszę mokrą chusteczka usnuąć ewentualne resztki pasty cukrowej.
a propos ginekologów: moja nie była zdziwiona jak zobaczyła HH, ale jak zobaczyła MD to szczęka jej opadła 😁
Edytka, ano chyba, że tak : ) Bolało Cię, jak wkładali Ci md? Chciałabym sobie zrobić na kości policzkowej, ale po obejrzeniu na youtube jak to się robi... brrrr... no i jakby miał mi migorwać na twarzy... : /
yga, ja miałam damskiego pubic'a i depilacja to była przesrana sprawa. Maszynką nie łapało wszystkich włosków przy kulkach lub między kulkami i depilowałam resztę kremem i się w sumie zastanawiam, czy to nie był powód szybkiej migracji...