Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Miejsce docelowe to dekolt  😉
Zdjęcie od wujka google, dwa md:
karolinag4, kolczyk może niszczyć szkliwo.

ushia, boskie są, sama się przymieżałam... aż slojma zrobiła sobie w "moim miejscu" :P
ushia ja wyciągałam jednego dermala (migrował). cała procedura trwała mniej niż 5 minut 😉
Orientujecie sie w jakich cenach waha sie przeklucie języka?

Kupujesz kolczyka za 10zł w hali targowej, a na dworcu kłują za 50zł.
cieciorka- w jakim Twoim 🙂 Ja nawet nie wiedziałam, że te miejsce też Ci pasuje, a mi pasowalo od początku 🙂
incognito
Na 1 i 9 stronie tego wątku napisałam kilka słów o kolczyku, możliwe, że dalej też coś wspominałam.
Żeby nie powtarzać tego samego kilka razy na forum, zapraszam na pw, odpowiem na każde pytanie  😀
cieciorka no właśnie... a ja dalej nie mogę przeboleć tego mojego labreta i ciągle mnie kusi  🙄 chociaż blizna mi została  😍 (tak tak kocham ją  :kocham🙂
ushia ja wyciągałam jednego dermala (migrował). cała procedura trwała mniej niż 5 minut 😉

A da sie im zmieniac te widoczna czesc? Czy trzeba usunac i wsadzic nowego?

Czy skłonnosc do blizn przerosłych jest jakims przeciwwskazaniem do piercingu?

Bo tak sobie mysle - dwa w dołkach podobojczykowych i trzeci w zaglebieniu nad mostkiem...

slojma - pokazesz swojego? Albo czy juz pokazywalas to pogrzebie w watku.
A da sie im zmieniac te widoczna czesc? Czy trzeba usunac i wsadzic nowego?

"główki" są odkręcane i możesz mieć kulkę, płaski, diamencik.. wedle upodobań.

ushia-ja mam dwa wstawialam gdzieś w wątku zaraz po zrobieniu. Jak coś zrobię nowe zdjęcia, ale dopiero we wtorek 🙂
Acha wtedy miałam czarne dermale teraz mam fioletowo-różowe
karolinag4, też miałam tam labreta, nie mam żadnej dziury 😉
slojma, och, nie ma sie co licytować, ale jakby prześledzić wątek (być mozę ejszcze ze starej volty, jesli instnieje jeszcze) to jestem pewna ze byłam pierwsza do obojczyków- oczywiście w słowach, a ty- w czynach.
cieciorka ja dziury też nie mam  😉 ale ślad pozostał (normalnie widać jako delikatny punkcik, jak napnę to juz normalnie widać  :cool🙂. Kolczyków mi się chce!  🏇
ushia skłonność do blizn może być jakimś przeciwskazaniem. jeżeli miałaś już problemy z ziarniną, to moim zdaniem sobie odpuść, bo potem może Cię czekać ciężka walka z takimi dziwactwami 😉
natomiast ja ekspertem nie jestem, najlepiej skonsultować się z piercerem i powiedzieć jak wygląda sprawa
Ushia a po czym masz wypukłą bliznę?
Ja jestem gotowa na mój 3 kolczyk.
Zastanawiam się nad christiną albo mostkiem.
W związku z mostkiem mam pytanie: cleavage czy dwa md? Jaka jest różnica w noszeniu? Gojeniu się? Co wygodniejsze? Które częściej migrują?
[quote author=hate me! link=topic=110.msg381027#msg381027 date=1258322260]
Ja jestem gotowa na mój 3 kolczyk.
Zastanawiam się nad christiną albo mostkiem.
W związku z mostkiem mam pytanie: cleavage czy dwa md? Jaka jest różnica w noszeniu? Gojeniu się? Co wygodniejsze? Które częściej migrują?
[/quote]

Md rzadziej migruje, ba raczej bardzo rzadko, niż kolczyki na surfersbarze, ale jest droższy. Przykład: chciałam nape'a, na surfersbarze krzyknęli 100zł, a za dwa md 300zł. Oczywiście zależnie od studia.
Md o wiele łatwiej za to wyrwać i nie da się wyciągnąć w razie prześwietlenia czy rezonansu. Surfers bar może się dłużej goić, bo jest większe uszkodzenie tkanki.
z ta migracją to różnie, nawet Blacha mi opowiadał, ze oglada masę migrujących dermali.
u mnie md migrują strasznie 🤔
Ushia a po czym masz wypukłą bliznę?

po zadrapaniu kolcem rozy - ta przynajmniej cieniutka jest
po rozwalonym kolanie - szyte bylo, a wyglada jakby na zywiol sie zrastalo
po nacieciu przy porodzie
po oberwaniu nozem
i jeszcze po jakims wypadku na żaglach 😉

niby wszystkie male, ale dziwne
Różnej wielkości i są wypukłe, to chyba bym nie ryzykowała. A pytam, bo mój ex zasnął z ręką na kaloryferze i bliznę po tym też ma taką brzydką, a lip ring wygląda normalnie.
po oparzeniu blizny zwykle sa paskudne

nic, dzięki za pomoc, prześpię się jeszcze z tym problemem, faktycznie pójde zapytac piercera i zobaczymy
Powiedzcie mi, jaki później kolczyk można włożyć po przekłuciu christine?
Bo na tym zdjęciu:

Kobitka nie ma kulki u góry ;>
Jaki to kolczyk? Do pępka, czy inny?

Muszę wiedzieć, czy mam później jakiś wybór  😀
Bo na tym zdjęciu:

To, czego kobitka nie ma u góry nie nazywa się kulka, tylko mózg.
Dzięki, miły akcent na dobranoc  😁

Może ktoś inny się wypowie jednak?
Wredny, Miło słyszeć, ze nie tylko ja mam taką opinię o kolczykach 'wiadomo-gdzie-są' 😁

Wistra, mam nadzieje, że nie na serio? 🤔wirek:
wistra, nie dziw się. To wygląda obrzydliwie - szczególnie na zdjęciu z Twojego linku. Jakim facetom ma się to podobać? Chyba pedofilom ze słabością do biżuterii.
Nie facetom ma sie podobac, tylko Wistrze.
Jej cialo, jej sprawa

Ja tam widzę dwie "kulki"

Christina

Prawdopodobnie na bananie.
Wistra zależy od budowy ciała: jedni potrzebują surface barów, inni L-barow. sa Christiny na sztangach i bananach.
tylko piercer bedzie w stanie dobrac rozmiar i rodzaj kolczyka 🙂

ja ze swojej perspektywy mogę powiedzieć, ze przekłucie intymne mnie nie bolalo. ale miałam robione HH, a to taka sama ilość skóry jak płatek ucha 😉
jestem pedofilem ze skłonnością do biżuterii 🤣 🤣 🤣
Wiadomo, ze ciało wistry to jej sprawa..

No ale... nie obraża nikogo w tym momencie, ale te słowa same mi się cisną na usta..
Takie kolczyki raczej pasują do (nie oszukujmy się) szczuplejszych osób. Nie wszystkim to pasuje, a szczególnie w takim miejscu.

Ale to jest tylko moje zdanie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się