Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Ten ostatni - septum - swietny!
Ten ostatni - septum - swietny!

Osobiście bardziej podobają mi się na sztangach, nie widać ich 😉
A co ma na celu robienie sobie na ciele wzorkow z igiel?? Pytam na serio, bo nie bardzo rozumiem... To chyba tylko do zdjec??

Ale te Microdermal calkiem sympatycznie i estetycznie ywgladaja, szczegolnie pierwsze dwa 🙂
owszem tylko do zdjęc. stad tez nazwa -play piercing 🙂

A co ma na celu robienie sobie na ciele wzorkow z igiel?? Pytam na serio, bo nie bardzo rozumiem... To chyba tylko do zdjec??

Tak jak mówi Edytka - tylko do zdjęć lub na krótki czas noszenia. Bo to nie tylko igły wbite w ramiona, nogi czy plecy, ale też np gorsety czy kolczyki nosze w miejscach, w których nie mają prawa się długo utrzymać.

Play Piercing
Play Piercing - Kolczyk w powiece
Może ktos podlinkowac jakies strony na temat tego jak dbac o skary itp-ogólnie wszystkow  tym temacie,byłabym bardzo wdzięczna 😉 Tak szukałam w google,ale niczego co by zaspokoiło moją ciekawosc nie znalazłam
incognito np http://wiki.bmezine.com/index.php/Scarification_Aftercare
ale wystarczy wpisac w google scarification aftercare i wyskoczy mnóstwo linków 🙂
Edytka dzieki ,ale po angielsku to ja sie raczej duzo nie dowiem,chyba ze bym to ze słownikiem czytała 😉
to na polskich stronach raczej nie masz co liczyc na pozadnie opisany after-care 🙁
W studiach tatuażu i piercingu tez można robic skary?Czy jest to uważane za bardziej odrębną sztuke ?Gdzieś we Wrocławiu znajdzie się ktoś kto się w tym specjalizuje?
Czy takie skary można potem jakoś usunąć? Bo hmmm... za 20 lat to raczej gówniarskie pomysły mogą się znudzić i co potem? Z ciekawości pytam.
pewnie chirurgicznie jak kazda inna blizne.
Lub rozjasnic za pomoca kremow do blizn, mikrodermabrazji.
Taki napis Freak na całe przedramię też? Czy te bambusy na całe plecy?  Bo bardziej o to mi chodzi. Problemu nie ma, gdy tatuaż/skara jest mała, to nawet "młodzieńcze wybryki" da się jakoś ukryć, ale co w przypadku aż tak dużych, bo nie wierzę, że 100% ludzi nie żałuje za dziesiąt lat takich wielkich.
Ja kiedyś jak nie miałam pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak skary pomyślałam sobie,że fajnie byłoby miec coś takiego jak tatuaż z blizny...a tu prosze widze,że coś takiego się normalnie wykonuje.Bardzo ale to bardzo mi się to podoba-może jestem inna,ale ostatnio ciągle myśle o tych skarach... 🙄 obsesja 🤣
incognito, a myślałam, że ja jestem jakaś dziwna ; ) mam dwie paskudne blizny na plecach po wycinaniu pieprzy (były ogromne ... 🤔 ) i się poważnie zastanawiam, czy nie zrobić z nich czegoś ładniejszego...
pokemon mysle, ze jakis slad zostanie na pewno ale chirurgicznie mozliwosc usuniecia istnieje.
[quote author=Strucelka link=topic=110.msg374162#msg374162 date=1257697853]
[quote author=JARA link=topic=110.msg374130#msg374130 date=1257696319]
EDIT:
Mi się dalej marzy nape i coraz częściej zastanawiam się nad christiną.
Christina

o kurde, nieźle! 😲 wygląda całkiem dobrze, choć boleć musi niesamowicie...
a gorset zawsze był dla mnie totalnym hardkorem, choć lubię oglądać jak kobiety są powiązane tymi kolorowymi wstążkami 😉
[/quote]

Christina to akurat przekłuty fałd skóry, więc ból wcale nie taki wielki 😉

Dokładniejsze zdjęcie, kłucie intymne.
Christina
[/quote]

Pierwsza fotka, obłędne.
Jestem chora!  😡 😡

Edit:
Poczytałam, i już wiem na co wydam kasę  😡
A ja od dawien dawna jestem zakochana w Tongue Web'ie.  😍
I to chyba on będzie następny...

I kogo, poza Ronim, możecie polecić w Krakowie? Bama? dr. X?
Ja mam za małe blizny, by zrobić z nich coś sensownego :/ Gdybym miała podłużną to bym chętnie ją "upiększyła" 😉
Znowu ja😀
Widziałam tu kiedyś pewną osóbkę, mająca tatuaż na nadgarstku. Chciałabym zapytać czy bardzo w tym miejscu bolało? Boo już jestem zdecydowana co chce, gdzie chce ale...właśnie chce się nastawić na stopień bólu😀
Znowu ja😀
Widziałam tu kiedyś pewną osóbkę, mająca tatuaż na nadgarstku. Chciałabym zapytać czy bardzo w tym miejscu bolało? Boo już jestem zdecydowana co chce, gdzie chce ale...właśnie chce się nastawić na stopień bólu😀

Nie ma co się nastawiać, bo ból odczuwasz inaczej niż ja czy inne osoby z forum. Ciebie będzie łaskotać, a kogoś innego niesamowicie boleć.
vuko chyba ma tatuaż na nadgarstku.
Orientujecie sie w jakich cenach waha sie przeklucie języka?
Ja w Olsztynie płaciłam 100zł z kolczykiem i wymianą na krótszy (z tym, że z tej opcji jeszcze nie skorzystałam 😉 ).
Robaczek M. nastaw sie na bol, zawsze lepiej jest milo sie zaskoczyc 😉
Pauli jak wrażenia z kolczykiem?jakies problemy z mówieniem?z jedzeniem?zdawaj relacje 😉
Podoba mi się microdermal
Chociaz wymiana jak sie znudzi na cos innego musi byc ciekawa 😉
Ja do końca listopada zamierzam zainstalowac sobie dwa md  😍 🏇

No i myślę jeszcze nad ponownym przebiciem wargi (to już prawie rok jak wyjęłam labreta  😲)... Tylko się zastanawiam, bo mam wadę zgryzu, więc nie wiem czy stopka (a planowo kółeczko) nie będzie 'ścierać' zębów?  😡 Kolczyk wyjęłam, bo pierwszy jaki miałam założony to był ze stali chiryrgicznej, po jakimś czasie stopka się starła, krawędzie zrobiły ostre i zaczęły przeszkadzać. W związku z tym założyłam bioplast, ale tu z kolei stopka była ogromna i moje dziąsła powiedziały "dziękujemy"  👿 😤
gdzie?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się