yga- ja mialam w sutku x lat z racji karmienia wyjelam. Bol jest do zniesienia bardziej bolal micro miedzy zebrami. Ja mialam sznange prostopadla nie pionowa bolalo kilka razy jak zaczepilam ale tylko na samym poczatku.
Zawsze do usług 😀 Eeee to chyba dobrze, że masz pomysł na fajną nową dziarkę, po co mnie odrazu zabijać :emota200609316: 😀 W ciągu 3 miesięcy zrobiłam 3 tatuaże.. Uzależniłam się 😜 Jeszcze 2 (w tym upragniony rękaw-ek) i mogę zrobić sobie przerwę 🙂
Dalej szukam tej ćmy,no.... ona była kozacka! Znalazłam ją tuż przed dziaraniem więc sobie odpuściłam. Jak ją znajdę to oszalejesz na jej punkcie! 🤣
Co do piersi, marzą mi się kolczyki w sutkach. Niestety słyszałam, że ból jest mega. Robił ktoś?
bez przesady z tym bólem 😉 normalne przekłucie, wcale nie jakoś wybitnie bolesne. są gorsze 😉
Jedynie co mogę polecić to pilnować dlugości sztangi. jak opuchlizna zejdzie to zmniejszać, wtedy nie będzie się zaczepiał. Za pierwszym razem zrobiłam oba poziomo, wyjęłam po kilku latach, zarosło bez śladu. Potem zrobiłam poziome i po kilku miesiącach - pionowe, więc miałam po dwa w jednym - nic nie haczyło, nie rozrywało się itp 😉 wyjęłam i znów nie mam śladu. Polecam ptfe. A no i obowiązkowo COŚ pomiędzy sutek a stanik, bo inaczej masakra. Dość dlugo się goi, ale mimo wszystko nie jakoś wybitnie mocno. tylko nie płatek kosmetyczny, bo to niezbyt dobry pomysł 😉
A, i właściwie nie przeszkadzały wcale od samego początku. usztywniany stanik i po sprawie. Praktycznie nie czuć, a na drugi dzień walczyłam z widłami i gnojem, więc 😉 Poza tym ja mam całkiem niezły kawał cycka jak przystało na grubą babę, więc jeśli w moje wymiona nie raziło - w zgrabniejsze i mniejsze też nie powinno 😉
[quote author=TUŚKA link=topic=110.msg2298038#msg2298038 date=1424519914] Pomożecie? Poszukujemy sentencji napisu jako dodatek do tatuażu upamiętniającego zmarłego tatę koleżanki. [/quote]
Wybacz, ale proszenie kogoś o sentencję/napis na tatuaż świadczy o braku przemyślenia wzoru - polecam jednak przeanalizować robienie tatuażu, skoro na dobrą sprawę nie ma się na niego pomysłu...
[quote author=TUŚKA link=topic=110.msg2298038#msg2298038 date=1424519914] Pomożecie? Poszukujemy sentencji napisu jako dodatek do tatuażu upamiętniającego zmarłego tatę koleżanki. [/quote] nie wiem czy jeszcze aktualne ale ja znam i mam sama, semper in animo meo czyli na zawsze w moim sercu
Melduję, że udo to faktycznie bardzo wdzięczne miejsce - wygodne, nie boli, można sobie pooglądać no i nie miałam problemów z prowadzeniem auta 300km bezpośrednio po dziaraniu 😉
Czekam aż dziewczyny ze studia wrzucą na fejsa zdjęcie zrobione od razu po, bo aktualnie nie mam jak zrobić fotki 😉 Także mam nadzieję, że niedługo będę mogła się pochwalić, bo to zdecydowanie moja ulubiona dziara 🙂
a ja jestem zachwycona moim małym (ale i tak ciut większym niż planowałam) napisem 😍 trochę mi przykro, że jest do góry nogami dla mnie (skąd się wzięła taka zasada?), ale też nie walczyłam o to specjalnie. no i teraz już wiem na 100%, że na jednym się nie skończy.
Martuha Gdzie go masz? Wg mnie nie ma żadnych zasad jeśli chodzi o tatuaże. Tatuaż robisz chyba dla siebie, prawda? Ja mam konia na nadgarstku w swoją stronę. Reszta świata widzi go do góry nogami. Breva z kolei ma napis na żebrach tak, że tylko w lustrze widzi co jest napisane. Jak ktoś patrz z boku to nie wie co tam jest
baffinka, mam na nadgarstku. w dwóch studiach (juniorink i caffeine tattoo) mi powiedzieli, że jest taka zasada. dla mnie to głupie, tym bardziej, że mam napis po gruzińsku, więc dla większości ludzi to będzie po prostu niezrozumiały szlaczek niezależnie od tego z której strony będą patrzeć... no ale już po ptakach 😉