Zagojona 😉

ta jest PIEKNA, ale nie zrobilabym sobie. Mam
alergie na blizny, mam 2 przypadkowe na nogach i cala mase na dloniach i ich szczerze nienawidze. Nie wyobrazam sobie zrobic jej na wlasne zyczenie. Nienawidze blizn.
Chociaz gdybym miala wybor miedzy piekna blizna a tym, co mam na nogach to wolalabym zeby byly jakies ladniejsze... ale nie po to wydaje co miesiac majatek na contratubex by sobie wycinac nowe 😉
jesli chodzi o kolczyki obecnie mam 4 (3 w lewym uchu, 1 w prawym) i szykuje sie na jeszcze przynajmniej 2 dziurki w lewym uchu. Poza tym zdecydowalam sie na nutki (2 szesnastki) otoczone gwiazdkami, taki malenki tatuazyk za lewym uchem, tylko jeszcze nie wiem kiedy go zrobie. Sama chce sobie narysowac projekt, tak, zeby byc zadowolona i nie chce tez, zeby bylo go bardzo widac.
mam tez pomysly na kolejne tatuaze, ale to dopiero jak juz podpisze kontrakt plytowy 😁 zeby potem nie wyszlo, ze spotykam sie z waznym klientem a on wychodzi bo z otatuowanym freak'iem nie bedzie gadal 😜 co prawda to nie powinno miec dla ludzi znaczenia, bo to moja skora, ale wiadomo jacy ludzie sa.
Spelnia sie marzenia to beda tatuaze 😉
btw, Edytka - mowilas ze jest takie miejsce ktore moglabys w UK polecic na tatuaze. Co to dokladnie bylo?
bo w sumie waham sie - uk czy Lublin? w Lublinie mamy swietne studio tatuazu, Valhalla, ale jednak troszke sie boje 😉