Nav właśnie, pokaż w całości 🙂 Udo jest świetnym miejscem. Niestety (a może stety) ja nie mam tyle odwagi 😉 Czekam na odpowiedź od Yadou i już przebieram nóżkami w miejscu 😜
To zależy jak dużo czasu spędzasz przy koniach - jeśli godzinę-dwie dziennie to ja bym zawijała jeszcze przez kilka dni, jeśli dłużej to koszulka z długim rękawem, żeby nie ryzykować odparzenia pod folią 😉
smarcik, to moja praca, bywa różnie, zdarza się, że dwie godziny, bywa, że pół dnia. Częściej jednak to drugie. Darowałam sobie wsiadanie na konie do niedzieli, czyli przez tydzień. Wiem, że powinnam nie wsiadać dłużej, ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić i muszę mieć nadzieję, że ten tydzień wystarczy… Może zawinę jeszcze jutro, tak dla bezpieczeństwa, a potem już samą koszulkę.
Czy to prawda, że tatuaże między palcami się ścierają? Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie? 😉
niestety tak, ja chciałam z mężem zrobić sobie serduszko na palcach (wewnętrzna strona dłoni) gdzie mamy obrączkę. Tatuażysta nam odradził, powiedział że się zetrze.
U mnie i męża też po 12godz ściągaliśmy folię i więcej nie zawijaliśmy.
Zwierzakom niestety ciezko jest zrobic dobre zdjecie, bo noga nie jest plaska tylko zaokraglona i troche sie deformuja, na zywo wygladaja lepiej 😉 Ale wyglada to mniej wiecej tak ( jakosc telefonowa )
Do mojego pegaza na plecach dojdzie piękna elfica ze zdobionymi skrzydłami, do tego coś jeszcze. Ogólnie tatuażysta ma pomysł na całe plecy, ma powstać baśń z tego 🙂
Mam jedną, dłuższą, ale wyglądam w niej jak sierota.. A jednak jako tako też chcę wyglądać. Po drugie i tak się z tym nie ukryję, w końcu idzie latoooo.....