Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

smarcik, przecież to słoń  😁
To chyba normalne, że różni artyści biorą pod swoje skrzydła kogoś. Np. Czapiga zaczynał w krakowskim rock'n'ink, a teraz sam sobie radzi. A Szery z rok temu przyjęła Mopika, także u nich to nie nowość 🙂

A czy ja mówię, że nienormalne?  😉 Po prostu zauważyłam, że jak już pisałam w poprzednim poście, w Warszawie jest teraz moda na sprowadzanie nowych osób  😉 Bo do tej pory nie było raczej sytuacji, żeby w dosłownie tym samym czasie w kilku najlepszych studiach zaczynały pracę nowe osoby  😉 A tu nagle bum i wszyscy mają kogoś nowego.
moim zdaniem to fajna tendencja- znak, że coraz więcej dziaraczy 🙂 i że się młodych wspiera.

niefajne jest to, że mnożą się podobni 😉
Niefajne jest to, że teraz ci młodzi fajni dziaracze robią się bardzo drodzy ze względu na renomę studia (tzn dla nich dobrze, dla mojego portfela nie bardzo  😁 ).

No ale nic, czekam cierpliwie na Davida  😜
Ja mam już projekt prawie gotowy. Tylko nie mogę się zdecydować gdzie robię w grę wchodzi kręgosłup, powierzchnia nad lopatka, pod obojczykiem lub stopa/ kostka. No i studia nie wybrałam jeszcze i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Wzór jest mały ale szczegółowy mocno, do tego mam plany zrobić go w brązie ale muszę zrobić próbę uczuleniowa...

Do kogo we wrocławiu? Jak raz byłam w pewnym studio to zostałam niemile i z góry potraktowana, ja rozumiem że fdużo osób zadaje pytania ale kurcze wysmiali mnie niemal jak chciałam się dowiedzieć hjaką zalecają wielkość napisu by długo był wyraźny :/
co za studio  😲

ja zdecydowałam się na motyw, jeszcze trochę rozmyślam nad stylem. ale to za 5 tygodni, obiecałam sobie jak skończę insanity według ich planu  😁
madmaddie, kolejny tattoo? 😀 😜 Co to za motyw?
Nie będę podawać nazwy ale jedno z większych i starszych we wrocławiu. I nie wiem gdzie iść żeby mi ktoś wszystko co chce wiedzieć wyjaśnił. Ja wiem że dla osoby wydziaranej to żadne halo ale to moj pierwszy tatuaż i mysle o tym jako o fakcie na całe życie.
escada, ja się lubię włóczyć po studiach i zawsze się spotykałam z łopatologicznym tłumaczeniem wszystkiego nowicjuszom. nawet jak są super zajebiści, no to sorry, ale o klienta się dba i szacunek się powinno mieć.

cavaletti, mój jest taki malutki, że prawie jakbym nie miała tatuażu :P
W Krakowie w jednym studiu (studio?) zostałam zbesztana, że mój napis i to jeszcze na plecach - na pewno mi się znudzi i marnuję dobre miejsce na coś lepszego i będę żałować  🙄 Powiedziałam "nie, to nie". Zostawiłam kasę w innym miejscu.
Znalezione w sieci, strasznie podoba mi się ten motyw  😜
tak jak na niego patrzę, to pasowałby do Żabeczki 🙂 tak jakoś mi się skojarzyło z jej Indiami

Jak pamiętacie mam na plecach pegaza, chciałabym rozbudować plecy i coś do niego dorobić. Totalny brak pomysłu co by wkomponować w tego pegaza, a chcę powiększyć mój tatoo, bo teraz wydaje mi się mały  😉
Cierp1enie
, a jak wygląda obecnie biały kolor u Ciebie? Zżółknął trochę albo nabrał trochę kolorów z którymi 'graniczy'?
Trochę wyblakł, nie jest taki intensywny, ale tatuaż ogólnie nie jest intensywny tylko bardzo delikatny, bo jest na biało cieniowany, by widać było, że ten pegaz to jednak siwy jest :P No takie złudne wrażenie daje 🙂
Poproszę męża, by mi fotkę dziś strzelił, jak to wygląda po wygojeniu

termin pleców 23.06 - 4 dni po moich urodzinach 🙂
Mój kochany tatuażysta wymyśli mi już coś konkretnego, a ja już umieram z niecierpliwości i chcę już czerwiec :P
Jasmine, jaki cudowny! Chyba zachorowałam na niego...
Już mój tatuażysta nasunął pomysł - do pegaza dorobimy elficę, ogólnie motyw zrobimy bajkowo-magiczny 🙂 Możliwe, że będziemy rozbudowywać na cały plecy  💘
Jasmine, jaki cudowny! Chyba zachorowałam na niego...

Ja też  😜 Ale i tak kasy na razie brak, no ale jest genialny  😍
Ja dostałam od rosek namiar na tatuazystke więc kończę projekt i dzialam! 10 lat planuje, pierwszy będzie akurat na ćwierćwiecze  😅
To tak jak u mnie. Wiele lat myślenia i czekania, po czym...okazja, coś ważnego i jedziemy  z koksem.  😀 Pochwal się co planujesz dokładnie.
Moje motto życiowe przełożone na język włoski bo jest bliższy autorowi sentencji. Cytat będzie z ozdobnikami w technice dot i pokrewnych. Próbowałam wersji kobiecych ale nie podobają mi się więc będzie unisex 😉 wygląda dość ciekawie ale pokaże dopiero zrobiony. No i chce w brązie a nie czarny 🙂 dopiero miesiąc temu wyklarowalo mi się co to ma być. To działam  😍
Ja wiem, że napis.  🙂 Byłam ciekawa treści.
Bardzo popularna sentencja, z tym że ma dla mnie ogromne znaczenie 😉 zobaczysz jak zrobię 😉
coś w tym jest... ja do swojego dojrzewałam 10lat🙂 Miałam 2 mniejsze , ale zawsze chciałam mieć wielki kolorowy. W sumie wiązało  się to z tym ,że 10lat temu była mało ilość dobrych tatuażystów, tatuaże nie były takie powszechne, źle się kojarzyły no i nie wiedziałam kim zostanę w przyszłości. Aspirowałam na stomatologa  😁 Teraz już wiem ,że będę wykonywała wolny zawód raczej do końca życia , więc mogę się wytatuować od stóp do głow  😁
escada , koniecznie się pochwal 🙂
Maslowska, skopiuj adres do samego zdjęcia, bo się nie wyświetla 😉
czyż nie pięknie ta dziewczyna wygląda 😍?
z normalnymi uszami wyglądałaby równie ładnie.
W Szerytattoo (od maja) ma być nowa osoba. Patrząc na jego rysunki nie mogę się doczekać jakiś prac spod maszynki  😍 KLIK.  A póki co to chyba jeszcze jest w Krakowie i kusi...

A ja się mogę pochwalić,że to rodowity Krapkowiczan 😀 Osoba z mojej miejscowości, no proszę z takiej małej wiochy a tak się wybił ;]
need help 😉 kojarzycie kto robił tatuaże w tym stylu? w sensie dotwork i czarnoczerwone, złożone z figur geometrycznych kropek kresek? ten ze zdjęcia jest z celanfun we wrocławiu ale wiem ze gdzieś w polsce ktoś robił je wcześniej i była cała galeria tego typu tatuaży. za cholerę nie mogę znaleźć...

ktoś coś wie? kojarzy??

escada, wydaje mi się, że Skorpion Sosnowiec miał coś w podobnym stylu...
zobacz:
https://www.facebook.com/skorpion.tattoo/media_set?set=a.663070913750235.1073741828.100001419971100&type=3
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się