smarcik, przecież to słoń 😁 To chyba normalne, że różni artyści biorą pod swoje skrzydła kogoś. Np. Czapiga zaczynał w krakowskim rock'n'ink, a teraz sam sobie radzi. A Szery z rok temu przyjęła Mopika, także u nich to nie nowość 🙂
A czy ja mówię, że nienormalne? 😉 Po prostu zauważyłam, że jak już pisałam w poprzednim poście, w Warszawie jest teraz moda na sprowadzanie nowych osób 😉 Bo do tej pory nie było raczej sytuacji, żeby w dosłownie tym samym czasie w kilku najlepszych studiach zaczynały pracę nowe osoby 😉 A tu nagle bum i wszyscy mają kogoś nowego.
Niefajne jest to, że teraz ci młodzi fajni dziaracze robią się bardzo drodzy ze względu na renomę studia (tzn dla nich dobrze, dla mojego portfela nie bardzo 😁 ).
Ja mam już projekt prawie gotowy. Tylko nie mogę się zdecydować gdzie robię w grę wchodzi kręgosłup, powierzchnia nad lopatka, pod obojczykiem lub stopa/ kostka. No i studia nie wybrałam jeszcze i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Wzór jest mały ale szczegółowy mocno, do tego mam plany zrobić go w brązie ale muszę zrobić próbę uczuleniowa...
Do kogo we wrocławiu? Jak raz byłam w pewnym studio to zostałam niemile i z góry potraktowana, ja rozumiem że fdużo osób zadaje pytania ale kurcze wysmiali mnie niemal jak chciałam się dowiedzieć hjaką zalecają wielkość napisu by długo był wyraźny :/
Nie będę podawać nazwy ale jedno z większych i starszych we wrocławiu. I nie wiem gdzie iść żeby mi ktoś wszystko co chce wiedzieć wyjaśnił. Ja wiem że dla osoby wydziaranej to żadne halo ale to moj pierwszy tatuaż i mysle o tym jako o fakcie na całe życie.
escada, ja się lubię włóczyć po studiach i zawsze się spotykałam z łopatologicznym tłumaczeniem wszystkiego nowicjuszom. nawet jak są super zajebiści, no to sorry, ale o klienta się dba i szacunek się powinno mieć.
cavaletti, mój jest taki malutki, że prawie jakbym nie miała tatuażu :P
W Krakowie w jednym studiu (studio?) zostałam zbesztana, że mój napis i to jeszcze na plecach - na pewno mi się znudzi i marnuję dobre miejsce na coś lepszego i będę żałować 🙄 Powiedziałam "nie, to nie". Zostawiłam kasę w innym miejscu.
tak jak na niego patrzę, to pasowałby do Żabeczki 🙂 tak jakoś mi się skojarzyło z jej Indiami
Jak pamiętacie mam na plecach pegaza, chciałabym rozbudować plecy i coś do niego dorobić. Totalny brak pomysłu co by wkomponować w tego pegaza, a chcę powiększyć mój tatoo, bo teraz wydaje mi się mały 😉
Trochę wyblakł, nie jest taki intensywny, ale tatuaż ogólnie nie jest intensywny tylko bardzo delikatny, bo jest na biało cieniowany, by widać było, że ten pegaz to jednak siwy jest :P No takie złudne wrażenie daje 🙂 Poproszę męża, by mi fotkę dziś strzelił, jak to wygląda po wygojeniu
termin pleców 23.06 - 4 dni po moich urodzinach 🙂 Mój kochany tatuażysta wymyśli mi już coś konkretnego, a ja już umieram z niecierpliwości i chcę już czerwiec :P
Już mój tatuażysta nasunął pomysł - do pegaza dorobimy elficę, ogólnie motyw zrobimy bajkowo-magiczny 🙂 Możliwe, że będziemy rozbudowywać na cały plecy 💘
Moje motto życiowe przełożone na język włoski bo jest bliższy autorowi sentencji. Cytat będzie z ozdobnikami w technice dot i pokrewnych. Próbowałam wersji kobiecych ale nie podobają mi się więc będzie unisex 😉 wygląda dość ciekawie ale pokaże dopiero zrobiony. No i chce w brązie a nie czarny 🙂 dopiero miesiąc temu wyklarowalo mi się co to ma być. To działam 😍
coś w tym jest... ja do swojego dojrzewałam 10lat🙂 Miałam 2 mniejsze , ale zawsze chciałam mieć wielki kolorowy. W sumie wiązało się to z tym ,że 10lat temu była mało ilość dobrych tatuażystów, tatuaże nie były takie powszechne, źle się kojarzyły no i nie wiedziałam kim zostanę w przyszłości. Aspirowałam na stomatologa 😁 Teraz już wiem ,że będę wykonywała wolny zawód raczej do końca życia , więc mogę się wytatuować od stóp do głow 😁 escada , koniecznie się pochwal 🙂
W Szerytattoo (od maja) ma być nowa osoba. Patrząc na jego rysunki nie mogę się doczekać jakiś prac spod maszynki 😍 KLIK. A póki co to chyba jeszcze jest w Krakowie i kusi...
A ja się mogę pochwalić,że to rodowity Krapkowiczan 😀 Osoba z mojej miejscowości, no proszę z takiej małej wiochy a tak się wybił ;]
need help 😉 kojarzycie kto robił tatuaże w tym stylu? w sensie dotwork i czarnoczerwone, złożone z figur geometrycznych kropek kresek? ten ze zdjęcia jest z celanfun we wrocławiu ale wiem ze gdzieś w polsce ktoś robił je wcześniej i była cała galeria tego typu tatuaży. za cholerę nie mogę znaleźć...