Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

smarcik, czadowy!
w temacie tatuaży - ile kosztuje usunięcie? jak sie je wykonuje? można usunąć tylko daną część tatuażu, a po jakimś czasie go poprawić na przykład?
desire, http://www.artline-tattoo.com/laserowe-usuwanie-tatuazy.html
http://www.luxlux.pl/artykul/5-ofert-zabiegu-usuwania-tatuazu-10693
myślę, że można go potem przykryć, ale trzeba poczekać aż skóra wróci do normalności (acz pewna nie jestem). na pewno można zrobić cover na starym bez lasera
madmaddie, dzięki  :kwiatek: 

ciekawi mnie czy na śląsku gdzieś bliżej Katowic niż Częstochowy można by mieć wykonany taki zabieg..  (orientuje się ktoś z tych okolic?) w dodatku tylko częściowy, więc troche skomplikowane 🙄
laserowe usuwanie tatuażu ma też Skorpion w Sosnowcu, ale ta lokalizacja pewnie też Cię nie urządza?
Artline jest w Rybniku 😉
sei, no to już bardziej urządza niż Częstochowa 😉

ale kurcze, ze mnie to naprawdę jakaś ciamajda.. nie spojrzałam, że pierwszy link od madmaddie, jest z Rybnika 🙂  jeszcze lepiej!  😁 😅 💃
zostalo mi jeszcze pol sztyftu przeciwslonecznego z Easytattoo, tylko waznosc  mial do konca 2013. Myslicie ze moge go uzywac w tym sezonie?
Pierwszy to yadou?
ashtray - tak
Konik by yadou
desire, mój luby tatuażem się trudni to mogę Ci kilka kwestii rozjaśnić.
Co do usuwania i ponownego wbijania tuszy - mija się to z celem. Tak na prawdę, jeśli chcesz mieć dalej tatuaż w tym miejscu, rozważyłabym po prostu zrobienie dobrego covera, czyli 'jeden tatuaż na drugim'. Efekt zwykle jest bdb, bo wbrew pozorom prawie z każdego (nawet z czarnej plamy 😉 ) tatuażu da się zrobić coś innego, albo całkowicie przykryć go drugim.
Co do lasera - laser jaki jest każdy widzi 😉 i niestety zdarza się, że skóra bliznowacieje. Widziałam kilka usuniętych tatuaży i niestety efektowi daleko było do obiecywanej perfekcji. No chyba, że widziałam akurat takie, że wyglądało to średnio, bo to też możliwe.
Natomiast najtaniej i najmniej boleśnie, a do tego myślę z dobrym efektem, jest zrobienie coverka 🙂
ashtray, super konio 😍
smarcik, fajny 🙂 Ja już zapłaciłam, nie ma odwrotu 😁
ej_anka, dzięki za rady  :kwiatek:  nim się zdecyduje to sporo czasu minie (no dobra, chodzi o kase, której aktualnie nie posiadam). a nie chce już chodzic na poprawki po troche spartolonej robocie w jednym miejscu...  😵 przez to rozważam każdą opcję... niestety czuje, że cięzko będzie to, co chciałabym usunąć przykryć czymś innym..  🙁
desire wszystko da się przykryć, po prostu tym razem wybierz fachowca a nie pierwsze lepsze studio  😉
[quote author=ej_anka link=topic=110.msg2054827#msg2054827 date=1396269441]

ashtray, super konio 😍
[/quote]

Szkoda, że wybrakowany 😉 (brak nadpęć w kończynach piersiowych)
znalazłam szukając motywu Włóczykija w tatuażu, piękny! niestety nie wiem, kto jest autorem
smarcik, no cóż, nie wszystko :/   przynajmniej nie w takim układzie jaki mam  🙁
desire, możesz mi podlinkować na pw fotkę - mężuś pewnie chętnie spojrzy i będziesz miała jasność czy i co się da 😉
arivle, gdzie w końcu idziesz i na kiedy termin?  :kwiatek:
To jak laski z tym kręgosłupem, bardzo boli?  😉 Chyba nie wytrzymam i pójdę błagać Rudzińskiego żeby mnie gdzieś wcisnął  😁
Masz na żebrach, to i kręgosłup cię nie zabije 😉

W mordeczkę, mija 1,5 roku i coraz bardziej nakręcam się na następny i to w kolorze. Dobrze, że ciągle zmieniam zdanie co do wzoru, to mnie trochę stopuje 😉
smarcik, a co robisz? 😉

kojarzycie kogoś kto robi tatuaże delikatne, hm, melancholijne, w stonowanych kolorach? Śląsk/Kraków
Mandalę  😜 Chociaż pewnie wejdę do jego studia i umrę, jaram się niesamowicie całą jego twórczością. Ostatnio zachwyca mnie ta praca:

W Szerytattoo (od maja) ma być nowa osoba. Patrząc na jego rysunki nie mogę się doczekać jakiś prac spod maszynki  😍 KLIK.  A póki co to chyba jeszcze jest w Krakowie i kusi...
Penis z aureolą, ale ma pomysły ten człowiek  😵

W ogóle wiedzę, że w Warszawie jest moda na sprowadzanie nowych osób - najpierw Rudziński, potem Panas, teraz Szery..  😉
Miskacz..
Miskacz właśnie u Panasa dziara  🙂 Chyba jedno z najdroższych miejsc w Warszawie  😵
smarcik, przecież to słoń  😁
To chyba normalne, że różni artyści biorą pod swoje skrzydła kogoś. Np. Czapiga zaczynał w krakowskim rock'n'ink, a teraz sam sobie radzi. A Szery z rok temu przyjęła Mopika, także u nich to nie nowość 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się