Haha... a już myślałam, że usłyszę w tym temacie jakąś rewelację. Niestety jest tak jak mówi Alabamka. Mój tatuaż w Warszawie kosztowałby ok 800zł z projektem, w Toruniu zapłaciłam 350 🙄
W takim razie Art Force jest dość tani jak na Warszawę. Słyszałam takie opinie, ale jak dla mnie "tani" to on nie był patrząc na inne miasta, jak na Warszawę to faktycznie w miare dostępnie.
Moim zdaniem to 800zł to jest baaaardzo na wyrost. W większości studiów nie kosztowałby więcej niż 350-400zł. Przynajmniej w tych studiach w których bywam ja i w których dziarają się moi znajomi, a to raczej te bardziej znane studia więc myślę, że droższe.
Znajoma zapłaciła 200zł za literkę i serduszko (takie małe, na nadgarstku), a przy wejściu do salonu był napis "Dobry tatuaż nie jest tani, tani tatuaż nie jest dobry"
Sprzęt, przygotowania gabinetu, czas w którym ktoś inny mógł być tatuowany za 800 zł, to wszystko kosztuje. Też bym chyba dała cenę minimalną, gdybym tak pracowała.
Nie uściśliłam, że taka cena miała wyjść razem z projektem. Byłam w dwóch studiach w mojej okolicy i obu za sam tatuaż chciano ponad 600zł, plus właśnie ok 150 za projekt, później przestałam szukać i przypadkiem trafiłam do Torunia gdzie projekt miałam za darmo.
Tak to ten, jak mnie dziarał to akurat mówili o nim w radiu 😁 ed. Ogólnie bardzo sympatyczny facet, bardzo bardzo mile wspominam te kilka godzin w studiu 😉
Nie powinnaś mieć problemów z samodzielną zmianą dysku (polecam użyć rękawiczek lateksowych, większa chwytność palców 🙂 ) Jednak jeśli masz opory co do zmiany, idź do studia, najlepiej tam, gdzie robiłaś MD i poproś o poinstruowanie Cię jak powinnaś się obchodzić z wymianą 🙂
lotka13, hehe, na razie nie robię :P. Może po maturze będzie drugi, bo na razie nie mam czasu i pieniędzy na wyjazd do Warszawy. A jednak lubelskim piercerom nie ufam.
A mnie dziś znowu naszła ochota na inverted vertical labret 😍 Marzy mi się ten kolczyk od lat, ale chyba by mnie zabili śmiechem na rozmowie kwalifikacyjnej do SG 😉 A robić żeby wkrótce wyjąć nie ma sensu..
edit: Sisisa w razie potrzeby mogę Ci polecić znajomego w Lublinie 😉
smarcik, verticala zrobisz na emeryturze 😁, a teraz życzę powodzenia w przyjęciu do SG. Dobrze, że teraz zrobiłam sobie MD, mogę się nim jeszcze kilka lat nacieszyć, zanim będę startować do mundurówki 😂.
A ja byłam dzisiaj sie zapisać na tatuaż 🏇 robię dopiero pod koniec maja, ale wcześniej ani wolnych terminów, ani ja nie mogę sobie pozwolić z powodu zupełnego braku czasu.
Cieszę sie jak głupia 😅 stanęło na Gulestus Tattoo
To sie pochwale! Tatuaz mojego projektu, na lopatce. W przyszlosci zostanie rozbudowany o skrzydlo zachodzace na ramie, na pierszy raz nie chcialam sie porywac na duzy tatuaz 😅 Tutaj swiezo po zrobieniu i niestety zdjecie sie rozjechalo troche, jak sie wygoi zrobie porzadne. Tatuaz robila moja kolezanka, tatuazystka, kosztowal 150 zl.
Ja mam jagodowego wilczka, chętnie wybrałabym się do niego ponownie gdyby nie fakt, że ograniczam tatuaże a następna MUSI być mandala od Rudzińskiego 😍
(ten napis na górze nie jest częścią tatuażu, był robiony kilka lat wcześniej 😉 ).
To sie pochwale! Tatuaz mojego projektu, na lopatce. W przyszlosci zostanie rozbudowany o skrzydlo zachodzace na ramie, na pierszy raz nie chcialam sie porywac na duzy tatuaz 😅 Tutaj swiezo po zrobieniu i niestety zdjecie sie rozjechalo troche, jak sie wygoi zrobie porzadne. Tatuaz robila moja kolezanka, tatuazystka, kosztowal 150 zl.
Powiem Ci, że jest za*bisty! A ze skrzydłem będzie tak 😜