Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

U starucha w Art Force na Wilczej.
ed. Mi sie jego ta praca najbardziej podoba, mimo ze kibicem nie jestem  😜
Alabamka, przepraszam, ale trzeba być debilem, żeby sobie coś takiego wytatuować.
jak mówisz o moim tatuażu to trudno, jestem debilem 🙂
Raczej chodziło o legię - Twój nie ma żadnego wydźwięku, może się po prostu podobać albo nie  😉 ale żeby dziabać"legia albo śmierć" trzeba mieć hmm... mocno ugruntowane poglądy.
Alabamka, mówię zdecydowanie o Legii! 🙂
Zrobiłam concha 🙂
Powiem wam, że jestem w szoku. Lubię ten ból po zrobieniu kolczyka, ale to nie boli normalnie, to jest jakiś hardcore  🙄
arivble, idź do Gulestus i powiedz ogólnie, że chcesz jaskółkę, a oni przygotują ci coś fajnego 😉 powiedz później jak było, bo zbieram już od dawna pieniążka, żeby do nich iść  😍
Alabamka, mówię zdecydowanie o Legii! 🙂

Zdezorientowało mnie to "przepraszam". Mi się podoba zrealizowanie zamówienia, wzór i wykonanie, nie sama idea tego tatuażu. 😉
Wykonanie tego tatuażu o Legii bardzo mi się podoba 😉 Pominę kwestie "głupi, nie głupi"

Alabamka, Twój też mi się bardzo podoba. Ma taki.. klimat. Nie widziałam wcześniej nic podobnego, co jeszcze bardziej mnie urzekło. No po prostu.. jest taki inny. Jest na żebrach? Ze zdjęcia nie umiem dokładnie wywnioskować 😉
kogo możecie polecić do zrobienia głowy konia ze zdjęcia?
W Warszawie? To może właśnie staruch? Moim zdaniem fajne ma te realistyczne prace  😉
Alabamka, Twój też mi się bardzo podoba. Ma taki.. klimat. Nie widziałam wcześniej nic podobnego, co jeszcze bardziej mnie urzekło. No po prostu.. jest taki inny. Jest na żebrach? Ze zdjęcia nie umiem dokładnie wywnioskować 😉

:kwiatek:
Tak, to żebra na lewym boku, nutki wchodzą lekko  na piersi.

ed. W art force warto zapytać o wykonanie głowy konia przez Luka. To taka perełka studia, jednak nie ze wszystkim się "bawi" i robi raczej większe prace. U niego wlasnie Staruch sie doszkalał i ma podobny styl. Tylko uważaj, mnie chciał namówić na cały bok i prawie sie dałam  😁
Jeszcze prace z 2013 klik
Najchętniej w Warszawie, ale jeżeli gdzieś jest jakiś super specjalista to mogę dojechać. Bardzo mi zależy żeby było widać, że to ten konkretny koń.

edit: właśnie zobaczyłam to
i chyba już wiem u kogo będę się dziarać
edit2: żeby było wiadomo czyje to dzieło https://www.facebook.com/media/set/?set=a.172032512820022.33099.172023149487625&type=3
MissTake, gratuluję! Kiedyś miałam pytać, bo widziałam, że Doktor planuje być 'on the road'.  😁

Oczarowały mnie czaszki zrobione przez Roberta Żyłę. Styl nie mój, nie chciałabym tego na sobie, ale świetnie wyglądają (nie przeszkadza mi efekt 'wklejenia'😉.
martuha, piekny !
Ile dni będzie mnie bolał bok? Czuje sie jak po wyjęciu kuli z okolicy żeber, dokładnie tam gdzie jest postać.  😵
Może tak być przez to, że miałam postać i konar poprawiane jeszcze drugi raz inną igłą?
przestanie boleć i zacznie swędzieć jak nie wiem co  😁
Przeżyłam pokrzywke, już nic mi nie straszne, wole by swędziało   🙁
z fanpejdża Rdzy
Projekt Eadwearda Muybridge'a "Koń w ruchu" z 1878, będący animacją złożoną z wielu zdjęć tak zafascynował Evana Hawkinsa, że postanowił namówić 10 swoich przyjaciół do wytatuowania sobie różnych faz galopu z tej animacji, po czym złożył je w zgrabnego gifa który obejrzycie tu: http://horseinmotion.eh84.com

Hawkins już planuje kolejną animację złożoną z tatuaży. Następna ma obejmować ponad 1000 klatek wytatuowanych na ponad 1000. osób. Jeśli tak jak ja kochacie takie zajawki, to piszcie do Hawkinsa (adres: x@eh84.com )
że czyjego fanpage'a?
dzięki  :kwiatek:
Dziewczyny , muszę mieć kolejny tatuaż , to uzależnia  😁 Strasznie mi się podoba taki mały koliberek tzn sam tatuaż w granicach 15cm tylko gdzie  👀 Pomóżcie :kwiatek:
piekny rosek0
rosek0, śliczny! Ja bym dała na pierś, albo w okolice kostki
Pierś to super pomysł. 🙂
Piersi mam za małe 🙁 myślałam o żebrach , dla przypomnienia dodam,że mam wytatuowane już prawie ramie i szyje tak o.
Musi być miejsce żeby się nie gryzło  😉
ja bym dala na udo
na łopatkę?
O! własnie udo też mi się widzi , udo albo żebro ku przewadze na udo  😉
Ikarina , muszę go widzieć , by się nim zachwycać potem  😁
to ja bym jeszcze pomyślała gdzieś na brzuchu - po lewej/prawej stronie tuż nad linią majtek
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się