Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Czasami mój całkiem uzdolniony artystycznie "mąż" rysuje mi tatuaże mazakami na ciele.
Ostatnio gdy nam się nudziło, wpadliśmy na pomysł, żeby coś mi narysował. Wybrałam lokalizację i zasugerowałam, że może jakiś taki ptak, może sowa... modne ostatnio, bardzo ładne, kolorowe wzory... A miejsce takie, że nic a nic nie mogłam podglądać. 😁
I taki oto joke mi narysował. No bardzo śmieszne, doprawdy... 

😁  🤔wirek:
😁 ma talent!
To jeszcze tak w ramach przeprosin za moją offtopową wstawkę:

😉
Przyszedł moment zapisania się na robienie tatuażu i mam dużī problem. Bo nie mogę się zdecydować na konkretny wzór  🤔wirek:

Przez całe życie wiedziałam, że chcę ptaki, zawsze podobały mi się drobne lecące jaskółki, byłam już w 100% zdecydowana na taki wzór na przedramieniu. Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i czym bliżej faktu wydziarania sobie czegoś coraz bardziej przekonuję się do dużej jaskółki. Mam dwa wzory które szalenie mi się podobają. Na pewno nie wytatuuję sobie dwóch ptaków, w dodatku z zupełnie innej bajki. Robię więc plebiscyt  😁

Drugi, w tym samym miejscu co pierwszy, wymaga drobnych poprawek. Złagodziłabym trochę dziób, zrobiła więcej detali i zmieniłabym trochę wygląd muchy / osy.

+ poleca ktoś kogoś konkretnego dziarającego naturę w Warszawie?
Bez muchy lepiej 😉
Pierwsza - jest piękna.
Ja  też wybrałabym zdecydowanie pierwszą 🙂
arivle Karolina z Gulestus tattoo robi fajne zwierzęta moim zdaniem, ale ona na 100% nie zgodzi się robić czegoś, co ktoś już ma na ciele.
arivle, zdecydowanie pierwsza 🙂 Ładna, delikatna.
arivle, pierwsza jest piękna.
Ja polecam jak zawsze Artura Szolca
Pierwsza zdecydowanie. Mnie strasznie korci,żeby wytatuować sobie jaskółkę albo kolibra na wewnetrznej stronie przedramienia. No korci mnie strasznie!!!!
Widzę, że Miskacz to się teraz warszawski chłopak zrobił  😉 pewnie ceny będzie miał 3 razy wyższe.
arivle
Mnie również pierwsza podoba się bardziej 😉
Widzę, że Miskacz to się teraz warszawski chłopak zrobił  😉 pewnie ceny będzie miał 3 razy wyższe.

Yhym  🙄 Na pewno będzie duuuużo drożej, po primo- Warszawka zobowiązuję, po secundo przeniósł się z mieszkania do studia, a w studiu zawsze więcej się bierze. Także moje plany poległy.
Ja już po swoim pierwszym - spędziłam w studiu prawie 4 godziny.
ed. postać troche "lata" bo jakbym nie odchyliła ręki to lekko sie deformuje i tak wyszło na zdjęciu.
a propos jaskółek to te bardzo mi się podobają 🙂

Alabamka, super! bardzo mi się podoba 🙂
Te fajne
http://www.tattoo.pl/pl/galeria/slawomir-fraczek

oooo a to moja kolezanka!  😁

Miała na górze pięknego pegaza i go zakryła 🙁
Szkoda ze nae ma foty od tył - całości
Pozwolę sobie wrzucić 🙂

Alabamka, super! bardzo mi się podoba 🙂

Dzięki, chyba jedyna osoba, której sie podoba prócz znajomej co ze mną była  :kwiatek:
Alabamka, mi też sie podoba 😀
Alabamka eee jak się komuś nie podoba to niech spada, to Twój tatuaż i Tobie ma się podobać  😉 Sama bym mogła taki mieć  😜 Ale sama na siebie nałożyłam chwilowy zakaz tatuowania  😁 Musiałaś mieć jakąś zgodę rodziców itp? (bo chyba nie masz jeszcze 18 lat?  😉 ).
Zgody rodziców chyba nie są wiarygodne, albo muszę tylko być na papierze, ktoś napisze sobie sam i nikt tego nie sprawdzi 😉 Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić 😀
jak ja chciałam zrobić przed osiemnastką, to kazali mi przyjść z rodzicem 😉
Libeerte ale w studiu nikogo nie interesuje czy rodzice Alabamki lubią tatuaże czy nie. Oni muszą mieć oficjalny dokument poświadczający, że opiekunowie prawni zgadzają się na modyfikację ciała osoby małoletniej i tyle. Albo tego rodzica na miejscu.
Chyba musiałam, tzn. według strony i regulaminu studia na pewno musiałam 😉 Ale generalnie ludzie dają mi 20+ lat i nigdy nikt mnie nie prosił o dowodzik. (pomijając kwestie legitymacji - ustalania tożsamości np. przed wejściem gdzieś)
smarcik, o to mi chodziło 😉
A gdzie robiłaś? Ciekawa jestem pozostałych prac tej osoby  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się