Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

moje maleństwo z dziś  💘
smarowałam godzinę przed emlą, ale efekt znieczulenia zszedł po zrobieniu konturów  😵

edit- poprawiłam załącznik
casines, to yadou?

Bardzo mi się podobają tego typu prace, choć sama bym sobie nie zrobiła.
Ciekawi mnie jak uzyskuje się efekt takiej rozwodnionej akwareli.
casines, o matko, chcę podobny (plamy barwne powinny przechodzić w kolejne kolory, nie być odciete), tylko serduszko!
nie, robiłam w Szczecinie u Jacka Galana ale faktycznie inspirowałam się jej dziełami 🙂
casines- a to ma jakieś znaczenie czy po prostu wzór? Sorki, że pytam, ale jestem bardzo ciekawa.  🙂
casines - obłędny, bardzo mi się podoba  😜
Casines, uroczy  😉
To przekłamanie zdjęcia, czy fragment górnego kontury jakiś rozlany nieznacznie wyszedł?

Ja jestem ciekawa, jak z biegiem czasu kolorowe tatuaże zwykły się prezentować. Blakną trochę, czy raczej nie?
casines, bardzo ciekawa technika. podobnie jak Thymos, sama bym nie zrobila, ale fajnie to wyglada  🙂

buyaka - blakna. wszystkie blakna, czarne tez  😉 im bardziej sie dba, tym mniej/wolniej blakna, ale nigdy nie beda na zawsze takie jak tuz po zrobieniu  🙂
A jak dbać o tatuaż, żeby wolniej blakł?
Smarować blokerami na słońcu.
tunrida nie oznacza nic, sam wzór mi się strasznie spodobał 🙂
buyaka ta jedna linia konturu jest faktycznie troszeczkę nierówna, ale jak się zagoi to poprawkę mi zrobi.
strasznie mi się podoba, jestem w nim zakochana  💘
casines co to za część ciała? Przedramię?
tak, lewe przedramię.
Mam pytanie- czy idąc do salonu w celu zrobienia tatuażu musze mieć wzór narysowany od A do Z ze wszystkimi sczegółami czy oni na miejscu pomagają w stworzeniu wzoru (i jesli tak to czy w cenie, czy osobna opłata)???
Evson jeśli idziesz do renomowanego, szanującego się studia to raczej żadko się się zdarza że zrobią Ci dokładnie taki wzór jak chcesz 😉 Bo artysta najczęściej ma swoją koncepcję danej pracy.
Wiem, ale np sytuacja: chce połączyc motyw A (np konia) z motywem B. Chce przez 'wydziaraniem' mniej wiecej miec ogarniety wyglad tego wzoru. Czy powinnam szukac kogos z poza studio zeby mi ten wzór najpierw narysował czy moge isc powiedziec co mniej wiecej bym chciała a oni mi to zaprojektują i pokażą projekt pred wydziaraniem??
Jak najbardziej tatuażyści wykonują wzory dla klientów, tyle że w części salonów wykonuje się projekt w dniu dziarania, w części przed. To zależy od salonu, więc musiałabyś po prostu do danego przedzwonić/iść i się dowiedziec.
Evson, przeczytaj sobie np. to - klik. Oczywiście dotyczy to tej konkretnej tatuażystki, w innych studiach mogą obowiązywać inne zasady dotyczące tworzenia wzorów.
Z tatuażystami bywa na prawdę różnie 🙂 rozumiem, że to artyści (mówię o profesjonalistach) i mają swoją wizję wszystkiego, jednak ja nie zdecydowałabym się na większy tatuaż bez wcześniejszego wglądu w projekt. Ja bym nie mogła w ten sam dzień gdy widzę projekt dać się wydziarać. Na swoje dwa małe napisy patrzyłam chyba przez 2 tygodnie i zastanawiałam się czy ta lub inna literka jest ok i czy nie będzie mnie w przyszłości denerwować, że jest taka a nie inna.
Osobiście spotkałam się z bardzo fachowymi i wyrozumiałymi tatuażystami, którzy zgodzili się spełnić moje widzimisię 🙂 Znajomy tatuażysta zgodził się wydziarać mi napis dokładnie taki jaki chciałam - pisaną przeze mnie czcionką. Próbował odradzić stopę, ale byłam nieugięta i nie żałuję 😉

Evson ja bym szukała do skutku, aż znajdziesz takiego tatuażystę, który zrobi Ci projekt uwzględniając Twoje preferencje i pokaże Ci go wcześniej 🙂

Moje maleństwo dla przypomnienia 🙂 choć nie umywam się do Waszych cudeniek!
Evson, ja już to pisałam, ale u mnie wyglądało to tak, że poszłam się TYLKO spytać jak wygląda umawianie się i omawianie wzoru. Akurat dorwałam tego tatuatora, którego chciałam. Pokazałam mu o czym myślałam i prosto z mostu powiedział, że mi tego nie zrobi (oczywiście dobrze to uargumentował). Pierwszy wolny termin był za... tydzień  😜. Więc po tych 7 dniach nie bardzo wiedziałam co zobaczę, ale Bam mnie nie zawiódł.  😍

I miałam się pochwalić md w/na klacie.  Mam nadzieję, że za jakiś czas uda mi się zrobić pod obojczykami.
http://re-volta.pl/galeria/foto/109876
Dziewczyny, ile czasu powinnam unikać basenu? tatuaż zrobiłam 3tyg temu, a tak mnie już rwie popływaaaaać  🙇
Mi tłumaczył: sauna, siłownia, basen, solara odstawiona a na 3 tygodnie!
Skoro masz wygojony i minęły 3 tygodnie, możesz iść.
Ja na solarium i siłce byłam po 2,5 tygodniach. Nie wytrzymałam.  😉
💃 💃 💃 💃
powrót do żywych, sztuczna opalenizna i moczenie sie w basenie, w koncu!  😜 😜 😜
taaa.....    😍 😅
yga tylko jeśli solarium, to zaopatrz się w naprawdę porządny krem przeciwsłoneczny (jeśli nie specjalistyczny do tatuaży to np ziaja dla dzieci filtr 50 dobrze się sprawdza) i smaruj baaaardzo grubą warstwą. Po kilku latach niestety widać efekty opalania tatuażu.

Ktoś wybiera się na walentynki do yadou?  😀
Wiem kochana, właśnie zamówiłam 🙂
smarcik, idziemy?  😎
Ja bym się chętnie wybrała, ale wyjeżdżam w tym czasie w Bieszczady  😡 (szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam ofertę yadou i już nie mogę zmienić planów..)
Ale 200PLN za jeden.
A ja na 25.02 mam cały dzień.
oho, co to za oferta?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się