Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

a jak pójdę do rodzinnego, i powiem że potrzebuję bo chciałabym zrobić tatuaż to on może mi wypisać ?
zależy jaki lekarz... Jeden wypisze drugi nie. Możesz popytać w aptekach , niekiedy dają leki bez recepty ale to rzadkość jednak.
Może. Dlaczego miałby tego nie zrobić?
Koleżanka poszła do rodzinnego i jej nie dał, moja babcia mi też nie chciała wypisać , no ale nie miała wyjścia  😁
No wiem że trzeba przeciąć skórę, chodziło mi o to, czy Conor wykonuje ten zabieg skoro zakładał kolczyk, czy może trzeba iść do chirurga.

Kurcze, chodzi za mną jakiś kolczyk  😁

Tak wyjmuje, mi usuwał skindivera i microdermala  źle zrobione przez Morbida i wcale nie rozcinał skóry tylko wkłuł igle i coś tam chwile pogmerał i wyjął 🙂 Jeżeli chodzi o tatuaż do prostych wzorów chłopaki z Konsensus zgadza się są dobrzy ale jak coś ma być skomplikowanego to raczej Blood And Pain w tym samym pasażu bym polecała, tatuowałam się tak u Blefa jak i u Kaseta z Blood 🙂

myślałam że lekarz może musi mieć jakieś ważniejsze uzasadnienie, niż taka fanaberia jak tatuaż  😁
Maslowska, mi zależy na czymś naprawdę prostym, bo chcę coś subtelnego, bo się panicznie boję i nie wiem ile wytrzymam. No ale chęć posiadania tatuażu większa niż strach przed bólem więc dam jakoś radę.

Najbardziej chciałabym coś w tym stylu, z plamą barwną i prostym konturem.
czy ktoś z was dziarał się we Wrocławiu w CleanFun? szukam czegoś powoli, a widze, że robią w technice Dot 😉
casines-Nie musi.
[quote author=tunrida link=topic=110.msg1994594#msg1994594 date=1390929551]

myślałam że lekarz może musi mieć jakieś ważniejsze uzasadnienie, niż taka fanaberia jak tatuaż  😁
[/quote]

No właśnie. Jak lekarz spoko to wypisze , jak służbista to nie wypisze  😉
Jeśli macie obawy można nakłamać. Np. że idziesz na pobieranie krwi prywatnie- np chcesz sobie zrobić drogie hormony. I że OKRUTNIE boisz się wkłuwania w żyłę i potrafisz zemdleć i uciekać. I że ci głupio, ale tak masz. I że kiedyś ci posmarowali emlą i naprawdę było super. I że bardzo prosisz o receptę i że przepraszasz, że zawracasz głowę pani doktor taką drobnostką, ale panicznie się boisz. I że bez tej emli nie pójdziesz na to pobranie.

osobiście bardziej doceniam jak ktoś mówi prawdę niż kłamie....  🤔
Nie no jasne, ja też wole powiedzieć prawdę ale jak mam alternatywę. Ale jak ma się do wyboru tylko jednego lekarza i jak nie wypisze to kupa, to trzeba naściemniać  😁 Swoją droga świetny pomysł 🙂
emptyline, skąd ten tatuaż? Przypomina mi yadou. 🙂
Londstreet, bo to chyba jest yadou. 🙂 Na dysku sobie kiedyś zapisałam.
Aha. 🙂 Mnie też się marzy coś w tym stylu, ale ciągle się zastanawiam nad wzorem i miejscem.
Chciałabym żeby współgrał z ewentualnymi przyszłymi tatuażami, więc muszę to dobrze rozplanować. 🙂
Maslowska- doczytałam że Morbid robił ci micro co z nim było nie tak? Pytam z czystej ciekawości bo mam kilka md robionych przez niego i nic się nie dzieje.
Od samego początku tak microdermal jak skin diver były założone krzywo, tzn przechylały się w jedna stronę, mimo, że próbowałam za jego rada naciągać i prostować nic się nie dało z nimi zrobić, wiec postanowiłam udać się do kogoś innego. Okazało się ze nie można już z tym nic zrobić wiec usunęłam i po miesiącu zrobiłam już u Conora,  nosze je jak na razie 1.5 roku bez problemów 🙂
Dziękuję za odpowiedź u mnie nic się nie dzieje na szczęście 🙂 A też mam kilka które noszę długo, najkrócej ten między żebrami.
Mi się marzy taki znaczek intinity na nadgarstku.
edit.
Po prostu się zakochałam .... 😍
noooo piękny, na plecy... hmmm gdzie jeszcze?
A za mną chodzi tatuaż w stylu henna body art i chyba na próbę sobie właśnie henną zrobię, a jak mi się spodoba, to może się (w końcu) zdecyduję. Paisley pattern uwielbiam i często nawet nieświadomie kupuję rzeczy, które mają go nadrukowany/namalowany/wyszyty itp.
cavaletti, super by byl  🙂

ja ostatnio zakochalam sie w tatuazach Kamila Czapigi - https://www.facebook.com/kamilczapiga?fref=ts  😍 moze sie kiedys skusze, chociaz poki co styl moich tatuazy jest totalnie odmienny  😉

no i juz choruje na nastepny tatuaz - drugie udo dla symterii...  😵
Jiska- pikny! Ja go widzę przede wszystkim na łopatce albo boku. Też na udzie, ale ja na udo wszystko bym wciskała  😁
Nav- JA TEEEEEEŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ  😵 Ale teraz w pierwszej kolejnosci pod piersiami muszę poprawić, a później ręka. W międzyczasie szukam nowego chłopaka i mieszkania  😁
yga - po pierwsze, jestem załamana, że nie mam na razie stałej pracy i nie mam kasy na taki tatuaż jak Ty! (w sensie miejsce i wielkość, nie wzór) 🙁 oszalałam! CHCĘ TATUAŻ 🙁 a po drugie - jak to nowego chłopaka?!
Kochana, ja zarabiałam na swoje udziszcze w sklepie spożywczym weekendami. Troszkę mi to zajęło, nie powiem  😉
A no chłopaka, bo mój juz zaczyna narzekać na tatuaże.. Głupie teksty sypie, że ucieknie ode mnie jak się bardziej wydziaram. Chyba żartuje. Mam taką nadzieję  🤣 A jak nie, to cóż..  ze swoim udem, ręką czy podpiersiem jestem bardziej związana niż z nim, więc lepiej niech nie każe mi wybierać :P
No właśnie kurde, obiecałam sobie dzisiaj, że jak znajdę pracę to pierwszym wydatkiem będzie tatuaż. Koniecznie. Ile za swój dałaś?
Aaa, to niech się cmoknie :p
800 zyli. Pan tatuator miał wykonać mi mniejszy (i to z 2 razy) tatuaż za to właśnie kwotę, ale jak powiedział, że zrobi mi za tę kwotę większy, bo bedzie piekniejszy, cacy i w ogóle, on tak bardzo chce mi to wydziarac na cały bok  itede itepe- Poległam. Nie żałuję.

Bardzo podoba mi się tatuaż pod piersiami Rihannki, o ten oo
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxNjHd3GLRnSgYtLBTwjBDSt3a6lWcASvZH3OGbj9ddDS9jaldVw[/img]
Jest idealny na to miejsce.
I tak wlasnie sobie myślę.. co by wykombinować z tym moim nic nieprzypominającym diamentem.. Nie mogę go zmienić (diament diamentem pozostać musi- ma wartość sentymentalną 🙂 ), ale chciałabym rozszerzyć ten tatuaż, dodać coś po bokach.. I nic nie widzę z boku tego diamentu, przecież skrzydeł a'la doda mu nie dorobię. FUCK!
yga, mnie sie strasznie spodobal tatuaz Pana z profilu powyzej:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/1597010_10200574954614756_1619353719_o.jpg  😍
ładnie wykonany, ale nie pasuje mi pod biust. Szczególne ten ogonek..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się