Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Tak, ale jestem jeszcze na etapie myslenia  🤣 na razie mam wytatuowane przedramie cale od wewnetrznej strony - docelowo chce rekaw  🙂
Pokaż  🙂
tez juz sie kiedys pojawil  😉
fajny , wydaję mi się ,że współgra z wilkiem.
Nav- mnie też dzaranie uda bolało. Na żebrach nie czułam nic-spałam  🤣 a udo od pierwszego wkłucia już pobolewało, a pozniej juz bylo coraz gorzej (szczególnie po 5-6godzinach.. te 3h ostatnie  🙄 ). Po prostu za długo trwała sesja, ale chciało się odrazu? to maaaam. [przy okazji taniej jak za jednym razem machnięte  😉 ] Wyznacznikiem mojego zmęczenia była trzęsawka nogi, początkowo tej dziaranej, pozniej juz dwóch  😲 Jakby tu nie chodziło o tatuaż, to spierdzieliłabym po 4h i miała wsio w nosie, ale tak go chciałam  😍

Aaa no tak, widziałąm juz wilka! Jest świetny! Bardzo mi sie podoba jego styl  💘
Nav, o kurczę fajne 💘
Też mi się marzy to miejsce, ale chyba nigdy się nie odważę 😉 Nie w tym życiu i nie w tej pracy 😉
Ale powzdychać mogę 😍
Ja nie zmiennie polecam Emle, dla wrażliwców i dla wrażliwych miejsc. Wprawdzie dorabiałam i poprawiałam tatuaż już bez (3h) ale jakbym miała robić coś nowego to Emle kupię , super sprawa.
Laski podziwiam, mi się nogi trzęsły podczas... dziarania pleców, masakra!
honey a Ty wrzucałaś już tutaj swoje plecy?  😉 Bo jakoś nie kojarzę  😉
Dziewczyny, ile mniej więcej trwa robienie małego (1cmx1,5cm) tatuażu na palcu (raczej sam kontur, jakiś prosty znak, typu serduszko) albo po wewnętrznej stronie nadgarstka (wtedy troszkę większy 2cmx3cm)? Niby banalna sprawa, ale gdzie w Warszawie mogę bezpiecznie i dobrze coś takiego zrobić? Jestem strasznym panikarzem no i mam niestety wybitnie niski próg bólu...
Pewnie max 10 min, obstawiam 5 😀
Jak robiłam wilka to zadzwoniła do Jagody jakaś kobieta z pytaniem o tatuaż na palcu - powiedział, że nikt w tym studiu się tego nie podejmie bo po krótkim czasie bardzo się niszczy i wygląda koszmarnie. Tak tylko piszę, dla przemyślenia  😉
Amnestria, O! To może wytrzymam! Bo ja od dawna chcę zrobić sobie najpierw właśnie jakąś taką pierdółkę, ale panicznie boję się bólu. Myślałam właśnie o samym konturze, ew. dodatkowo jednym kolorze. No i to pewnie też nie powinna być zawrotna kwota, a w przyszłości, jeśli jestem w stanie usiedzieć bez pisków i paniki, będzie można to jakąś rozwinąć.
smarcik, z tym zużyciem zdaję sobie sprawę, ale generalnie i tak skłaniam się ku wewnętrznej stronie ręki, chociażby dlatego, że tak bardzo go nie widać.
Pewnie przygotowanie stanowiska i odbicie wzoru będzie dłużej trwało.  😀

A ja pozazdrościłam Sisisa i wróciłam do domu z md na środku klatki piersiowej.  😵
emptyline co do ceny to te bardziej renomowane studia mają zawsze jakieś minimum (najczęściej 200zł) i nie robią poniżej, nie ważne jak maleńki jest wzór  😉
smarcik, taka kwota jest dla mnie do przełknięcia. Od dawna marzy mi się wzór łowicki na plecach lub karku, ale to już większa sprawa i coś czuję, że mogłabym nie dać rady psychicznie. 🙂
lotka13, a gdzie zdjęcie?
Póki co mam tylko jedno zdjęcie- zakrwawionego opatrunku  😂 Poczekam, może Dr. X wrzuci jakieś zdjęcie.
Sisisa, a planujesz dorobić md po drugiej stronie?
lotka13, na razie zobaczę jak (czy) ten się wygoi. Jak na razie nic nie boli i o dziwo krwi prawie wcale nie było. Za to z ucha nieźle mi leciała. Mam traumę  🤔wirek:. Nigdy więcej kolczyków w chrząstkach.
Sisisa a co jeśli będziesz chciała pozbyć się md? Conor wyjmie czy jak to jest? (no i co z ewentualnymi badaniami, przy których nie można mieć kolczyka?)
smarcik, tak, można go wyjąć, trzeba przeciąć skórę.
Badań nie planuję :p.
smarcik, nieee, ale to tylko napis, tyle że długi i po kręgosłupie, więc bolesny 😉 Poszukam gdzieś foty może 😉
Wolę podziwiać wasze, niestety powoli mi się zbiera  na coś nowego (szukam tego Jedynego wzoru, koniecznie w kolorze i koniecznie miejsce jak najbardziej otłuszczone :P).
No wiem że trzeba przeciąć skórę, chodziło mi o to, czy Conor wykonuje ten zabieg skoro zakładał kolczyk, czy może trzeba iść do chirurga.

Kurcze, chodzi za mną jakiś kolczyk  😁
dziękuję wszystkim  😉

mi też się już noga trzęsła, chodziłam później jak House  🤣
smarcik, wycina ziarniny, więc usunięcie kolczyka pewnie nie jest dla Niego problemem...
Rób MD 😀.
Póki co jestem na finansowym wyczerpaniu (może to i lepiej  😁 ). Ale będę myśleć  😉
Connor jest z wykształcenia lekarzem więc z wyjeciem nie powinien mieć problemów.
emptyline w Konsensu Tattoo zrób🙂 Blef za takie małżeństwo wezmie pewnie 100-150zl. A wszystko mega sterylnie i sprawnie. Ja juz robilam u niego 2 dosc duze motywy, jeden wlasnie taki maly, ze sam kontur, bo to napis, sredniego rozmaru pioro i malutka podkowe. A przykaciolka tez dosc duzy motyw. zadnego problemu nie bylo. A bardzo przyjemna jest atmosfera w studiu. U nich sterylnosc jest na pierwszym miejscu. Przy tobie szykuje stanowisko, otwiera igły i wszystko.
dziewczyny jak to jest z tą emlą? można bez problemu dostać bez recepty ? 7.02 będę robić pierwszy tatuaż, na przedramieniu z wewnętrznej strony  💘
jest na receptę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się