Forum towarzyskie »

Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Nav WOW WOW WOW!!!!  😲 Coś cudownego! W jakim studiu robiłaś?
ooo! chyba pierwszy koń, który mi się spodobał 😀 very najs!
Łał normalnie jak 100% malowane pędzlem i farbami...genialne.
Magdalena Bujak! Która też zrobiła cudownego konia.  KLIK

dokładnie tak  🙂 z krakowskiego rock 'n' ink tattoo
yga, po pierwsze WOW, piękny tatuaż! Sama bym się nie zdecydowała, bo po prostu bym się bała pewnie, ale jest cudowny 🙂
I podziwiam, że wytrzymałaś. 9 godzin siedzenia naprawdę nie jest proste, zwłaszcza przy dziaraniu. Biję pokłony na odwagę i wytrzymałość 🙂
Nav, piękny! Jak malowany.

Dziewczyny, potrzebuję pomocy. Muszę w końcu zrealizować mój kupon i oprócz tego, że na 100 % robię industrial, nie wiem co oprócz tego...
Robić kolczyk w wardze? Będzie mi pasował? Kusi mnie od kilku lat, ale nigdy nie miałam 100 % pewności, że będę z nim dobrze wyglądać 😀.
Ja bym zrobiła w karku albo między piersiami, uwielbiam  😜 Albo md jeśli Twój kupon je obejmuje  😉
Dziękuję wszystkim, sama jestem wilczkiem zachwycona  🙂

Yga - szacun! moj trwal 6 godzin i pod koniec juz strasznie bolalo!

Sisisa, wrzuc zdjecie to bedzie latwiej powiedziec, czy pasuje... Ale generalnie kolczyk to nie koniec swiata, mozna wyjac - jak od dawna mialas ochote to zrob - najwyzej pocieszy Cie jakis czas, a jak bedziesz chciala to wyjmiesz. Slad jest malutki, raczej nie bedzie Ci przeszkadzal.

surface'y, o ktorych pisze smarcik, sa za to ryzykowne, ale to tez zalezy od trybu zycia - moj ze mna nie wytrzymal, po roku musialam wyjac i mam spora blizne, bo dlugo o nas walczylam, ale musialam sie poddac  😉
smarcik, nad MD w obojczyku też się zastanawiałam, ale to chyba bardzo boli :P?
A kark odpada, bo przy moich włosach do pępka to wyrwałabym sobie tego surface jeszcze pierwszego dnia.
Szczerze mówiąc nie wiem czy boli bo nigdy nie robiłam, choć bardzo bym chciała  😉 Na podstawie doświadczeń z innymi kolczykami tak sobie myślę, że nawet jak boli, to tylko przez chwilkę więc można wytrzymać, a przekłucie piękne, więc warto  😀

Nav Twój tatuaż jest przepiękny  😉 Też wybieram się po wilka, już jutro  😜 Chcę całą sylwetkę, zobaczymy co z tego wyniknie  😉
masz wzor? pochwal sie jak zrobisz  🙂

mnie czeka jeszcze conajmniej jeden wilk, tak ide w tematyke  😉
Jeżeli uda się jutro zrobić to z pewnością się pochwalę  😉 Póki co nie chcę zapeszyć  😁
Nav, to ja klik.
Ja o surface nawet nie myślę. Ale takie MD: klik mi się podobają.

Jest tu ktoś z MD? Nie będzie problemu, jeśli na co dzień noszę t-shirty z zahaczaniem itd.?
Sisisa, ja jestem za! Masz bardzo delikatna urode, kolczyk doda Ci troche 'charakterku' - lubie takie polaczenia  🙂

smarcik, to czekamy  😉
Florcik- zamawiałam u english breakfast na fb.  😉
chyba już nie ma, ale są podobne.

Heval, Nav- dobrze chociaż, że miałam przystojnego Pana Tatuażystę  😜
yga ale dowaliłaś link  😵 Swoją drogą jak przebiega gojenie? Boli Cię?  😉
Tfu tfu dobrze. Na mnie wszystko sie dobrze goi  😀 trochę skóra schodzi, strupków nie widać.
Kurcze, zaraziłam się tym tatuowaniem na dobre.. Już myślę o nastepnych  😵 Ale narazie jestem umówiona na poprawkę diamentu, który nijak wygląda, u tego samego Pana. Obym nie wróciła z wydziaranymi cyckami  🤣
smarcik, nad MD w obojczyku też się zastanawiałam, ale to chyba bardzo boli :P?
A kark odpada, bo przy moich włosach do pępka to wyrwałabym sobie tego surface jeszcze pierwszego dnia.
- ja mam md przy obojczykach nie bolał, ale okropnie bołał ten miedzy żebrami
Obym nie wróciła z wydziaranymi cyckami  🤣

az tak przystojny?  😉
Hm, nie zaprzeczę, aczkolwiek ma bardzo silną siłę przekonywania , w tym problem  😉
slojma, dasz zdjęcie *__*?

Już się umówiłam na piątek 🙂. Pytałam już o znieczulenie, więc może nie będzie źle 😀.
Nav, a którą ofiarą Magdy byłaś? 👀

Sisisa, zaszalej z md!
lotka13, będą dwa MD i industrial  😜.
chyba 22, ale to jeszcze nie jest facebook official  😉
slojma, dasz zdjęcie *__*?

Już kiedyś w ten wątek wrzucałam i mówiąc szczerze nie chce mi się robić raz jeszcze. Ja w sumie mam 5 md w różnych miejscach. Najbardziej bolesny tak jak pisałam między żebrami, nawet nie myślałam, że to właśnie tam będzie dość bolesny. Samo robienie md mega szybkie i sprawne za każdym razem. Czy będziesz zaczepiać koszulką?  Ja nie zaczepiam ani koszulką ani długimi włosami ani łańcuszkiem więc nie powinno być problemu. Miłego kolczykowania.
Zrobiłam!  😅 Ale jedyne zdjęcie jakie udało mi się zrobić jest ohydne, łazienkowe. Poczekam aż znajdzie się ktoś chętny pyknąć mi fotkę. Na fb pewnie też nie będzie bo Jagoda pstryknął tylko zdjęcie komórką - oczywiście fotograf poszedł sobie tuż przed tym, jak zaczęliśmy działać.
czekamy  🙂
Gratuluję! A jak to wyglądało? Jagoda powiedział ''ja to zrobię!'' czy tylko on miał czas?  👀
Mariusz miał już wszystkie terminy do końca dnia pozajmowane, więc z dwójki Karolina-Jagoda zdecydowałam się na Jagodę. Prace Karoliny niesamowicie mi się podobają, ale szczerze mówiąc tym co robiła wczoraj byłam lekko zniesmaczona - wydaje mi się, że to kwestia głupoty dziewczyn, które do niej przyszły, bo pierwszej zrobiła super projekt, a ta marudziła, marudziła.. i efekt końcowy wyszedł dość słabo w mojej opinii. Chyba lepiej pozwolić artyście działać po swojemu  😉 Za to później zrobiła przepiękną bukę z muminków  💘

Swoją drogą nie wiedziałam, że Mariusz jest tak oblegany  😲
mam i ja ... my precious   😍

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się