Goździk, a szukasz taniego i dobrego salonu? Poszukaj Conora z Crm bodymodification, a jak chcesz to u osoby z szery to Aglaja chyba prywatnie tez robi 🙂 korsik a grubą taśmę kupiłaś? I 'naciągasz' ją czy odcinasz? Ja uzywałam taśmy 0.1mm, ale na taperze 6mm, także niebardzo pomogę. Ale może spróbuj wymasowac. Dość często z jednym uchem gdzie jak po maśle, a drugie...masakra :p może kup takiego 2 mm tapera? I na niego nawijaj? We Wrocławiu pierceofcake ma stacjonarny sklep.
Taśmę mam właśnie 0,1, ucho masuję, wcieram olejek. W jakim sensie 'odcinam' taśmę? Tapera właśnie nie chciałam bo nie podoba mi się jak wygląda, ale pewnie okaże się że na tym się skończy
Goździk, a szukasz taniego i dobrego salonu? Poszukaj Conora z Crm bodymodification, a jak chcesz to u osoby z szery to Aglaja chyba prywatnie tez robi 🙂
Szukam po prostu miejsca, gdzie zrobię kolejne przekłucie, ale już profesjonalnie, bo pierwszy raz przekłuwała mi uszy kosmetyczka (ha, ha) i dziurki mam chyba jednak trochę za nisko, aż cud, że nic się nie babrało... Dzięki za namiary 🙂
Korsik, nawet nie wiem jak to opisać 😁 Jak obwijasz np. te 2 warstwy to potem po prostu odcinasz i 'wygładzasz' czy końcówkę naciągasz na poprzednią warstwę? Ja czasem od początku naciągałam taśmę na taper i tak z 12mm na szerokość robiła się 8mm, ale nigdy się nie zwijała.
czy jeżeli okolice dziurek od kolczyków w uszach i pępku zabarwiły mi sie na zielono to może być jakaś reakcja uczuleniowa 🤔 ? w pępku mam chyba stal chirurgiczna i kolczyk ten mam już z pół roku, a w uszach też chyba kolczyki ze stali chir. ale głowy nie dam bo dostałam je, i też je nosze już pare miesięcy. pierwszy raz takie coś widze i nie wiem co to może być...
casines, może nie alergiczna, a chemiczna. Wyjmij, wymyj 😉 od wilgoci się tak robi, zapomniałam kiedyś kolczyków z łazienki zabrać a po kilku dniach zrobił się na nich zielonkawy nalot 😉
kurczę, po raz x piszę tutaj, że nie wytrzymałam i postanowiłam rozepchać ucho do 16mm 😵 już dawno miał być koniec! 🤬 ale już zamówiłam sobie tunel, no to co zrobić 😁 jeszcze 2 miesiące i w końcu robię smileya! Jiska chwal się 😀
gdzie są konwenty tatuażu? jest Tattoofest w Krakowie (ubolewam straszliwie nad faktem że w tym roku nie dam rady, więc szukam innych) jest Wrocław (już się odbył) Gdańsk (20-21.07 2013) Katowice (21-22.09 2013) Body Art Convention w Warszawie (w 2012 był w październiku) coś jeszcze gdzieś? 👀
sprzedałam bilet na ursynalia, ale i tak mi bardziej smutno że nie będę na Tattoofeście. no uzależniony człowiek 😁
Łódź chyba też ma. Ciągle zastanawiam się nad Tattoofestem, jak patrzę na tych wszystkich tatuatorów z całego świata, który potwierdzili swój przyjazd 💘 A byłaś rok temu? Jak Ci się podobało? 🙂
byłam w 2011 i 2012, podobało mi się 🙂 ja się niestety zawsze muszę zwijać przed najciekawszym momentem bo pociąg =.= dobra rzecz jak ktoś lubi, w tamtym roku był mega ciekawy wykład. niemniej, trochę ciasno, bo jest otwarty tylko jeden poziom Chemobudowy. ale artyści klasa sama w sobie fotki: 2011, 2012
a ja prawie zemdlałam przy zakładaniu VH 😂 byłam dzielna do ostatniej chwili, a potem pamiętam już tylko sekundowy niesamowity ból, nie do opisania i zrobiło się słodko 😜 w przyszłym tygodniu idę kłuć pępek 😁
obstawiam, że jeśli chodzi o ból to VH nic nie pobije... pępek mam na tyle niewrażliwy, że jakbym się uparła to sama bym dziabnęła ale chodzi mi o sterylność, wiec już poświęcę tą stówkę 🙂
było smarowane kremem znieczulającym, ale on niewiele daje wg mnie. A ostrzykać bym się nie dała 🙂 starczy igieł na moje biedne podwozie 😀
to ten sam salon, za przekłuwanie też mnie skasowali równo ale tatuażyk musi poczekać na napływ gotówki. I zdecydowanie pójdę poszukać tańszego salonu 😉
Ostatni od Bama z Kultu 😍 Myślę, że nie musisz mieć wzoru, jak póki co nie masz upatrzonego. Idziesz do tatuatora i mówisz że chciałabyś żeby koliber był w locie/ pił nektar czy coś. A on coś wymyśli 🙂
jestem zielona w temacie tatoo i stąd moje pytanie ile mniej więcej kosztowałby napis na nadgarstku składający się z czterech słów i obok mała grafika drzewa ? pytam się orientacyjnie jak się na 100% zdecyduje to na pewno poproszę o wycenę różnych salonów.